2.5.2011

Hidasta...

Nyt on ollut sellainen työputki päällänsä,että käsitöiden saralla eteneminen on hyvin hidasta...
Työpäivän jälkeen ei paljon koukkua ole jaksanut heiluttaa,mehut on imetty sen verran kuiviin. Kasseja syntyy nyt hitaasti,mutta sitäkin varmemmin :) En yhtään tiedä,mitä näillä kaikilla loppujen lopuksi teen,mutta tekeminen onkin pääasia,vai mitä?


Ensin koriste-osastoa...


...ja sitten koko kassi :) Tarkkasilmäiset ehkä huomasivat,että kassissa on vain toinen sanka..
Toinenkin on tarkoitus tehdä,mutta sininen lanka loppui,ja mietin nyt,että ostanko sitä varten uuden kerän lankaa,vai teenkö toisen pinkillä. Vuorikangaskin puuttuu,mutta tulossa on,tulossa on :)

Seuraavakin on jo aloitettu,minä kun en osaa edelleenkään keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan :)

Tässä väläys uuden kassin värimaailmasta:


Tänään minulla on yksi KOKONAINEN vapaapäivä,huomenna tiedossa 14:n tunnin aherrus,ensin normaali aamuvuoro,sen päälle vielä 6:n ihmisen saunotus... Joten huomenna on turha odottaa mitään päivityksiä,toivottavasti ehdin edes jossain vaiheessa lukea Teidän blogejanne... Mistähän johtuu,että tulee ihan kipeäksi jos ei koko päivänä pääse edes vilkaisemaan toisten tuotoksia? :)

Nyt tämä siirtyy sohvalle virkkaamaan,ja toivottaa kaikille blogi-ystävilleen ihanaa maanantai-päivää!

8 kommenttia:

 1. Hyvää vapaapäivää sinne naapuriin! Minullakin on vapaapäivä, meinaan käyttää sitä mm. lukemiseen ja fysioterapiassa käymiseen ja pieneen iltashoppailuun.

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla ollaan :) Ihania juttuja sinulla täällä blogi pullollaan!!!!

  VastaaPoista
 3. Kiva kassi! Minullakin melkein valmis. Loppuviikosta esillä.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä hurjaan työrupeamaan!

  Mulla on aina monta työtä kesken yhtä aikaa. Kun toisiin tulee tylsempi tai ikävämpi vaihe, niin pitää olla toisia, joita voi vaan posottaa eteen päin. Ja sit on niitä jotka pitää vaan aloittaa just nyt heti.

  Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kivoja kasseja pukkaa :) Olen kanssa kuin se kuuluisa kissa pistoksissa, jos en jonain päivänä pääse lukemaan muiden blogikirjoituksia.

  VastaaPoista
 6. Sä saat aikaan vaikka olis mikä työputki!
  Mulla taas on ihan ontto olo kun ei ole oikeastaan kuin yksi työ kesken ja se ärsyttää just nyt kun se on niin kovaa laskemista kun siinä kavennetaan ja lisätään ja tehdään palmikkoa. Pitää varmaan alkaa virkkailla jotakin vaihteeksi!

  VastaaPoista
 7. Sinä se jaksat noita kasseja tehdä =) Kyllä tuohon ylempään sopii erivärinenkin sanka kun kassikin on kaksivärinen.. Mielestäni =)

  VastaaPoista