4.5.2011

Mitäköhän tekis?....

..tai pikemminkin: milläköhän ajalla? Nyt voi tosiaan sanoa,että eletään aikaa,jolloin työt haittaa harrastuksia... Pitkiä päiviä,henkilökunnan vajausta,alkavat kesälomat.. Kaikki nämä verottavat voimia,välillä ei jaksa käsitöihin tarttua lainkaan työvuoron jälkeen. Eilen tein 14:n tunnin työvuoron,ja illalla raahauduin vielä itsekin saunaan,jonka jälkeen oli tämä täti valmista kauraa punkan pohjalle! :)
Tänään sentään "vain" iltavuoro,ja aamusta on ollut aikaa vähän "inventoida" tehtyjä ja tekemättömiä. Aloitettuja töitä on läjäpäin,tässä niistä vain murto-osa:

Tuleekohan näistä ikinä mitään? Pari kassinalkua,klipsuliina,yksi munamies (toinen pitäisi tehdä viikonloppuun mennessä),mustekala,tuoksupussi,ja aamulla aloitettu tekele Puro Batikista..

Ja tarvikkeitakin olisi vaikka mihin:


On lankaa,narua,klipsuja ja rautalankaa..

Mutta...Sitä aikaa kun ei ole.. :( Ahdistaa,ahdistaa... Nyt lasketaan päiviä jo kesälomaan,joka alkaa 6.6. Melkein viisi viikkoa pelkkää virkkausta,uskokaa pois! :)

Mutta siihen asti on pakko kestää tätä riittämättömyyden tunnetta ja kiukkua...

Tänä aamuna terassilla minua tuijotti nappisilmillään pikkuinen orava... Juoksin hakemaan kameraa,jona aikana veijari oli kiivennyt aidalle. Mutta istuikin siinä sitten pitkään liikkumatta,ja antoi minun rauhassa kuvata itseään:)

Se istui aidalla niin pitkään ihan paikallaan,että alkoi jo näyttää täytetyltä oravalta:) Yritin houkutella Borista katsomaan ikkunasta,mutta mitä teki meidän laiskuri?

Kissa-mies oli lempipuuhassaan,ei sitä kiinnostanut mitkään oravat :)Häirittynäkin se vain käänsi kylkeään ja jatkoi uniaan. :)

Hauskaa keskiviikkopäivää kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ihanan laiska Boris! Kiva nähdä että muillakin näitä tekeillä olevia juttuja riittää. Tosin itse menen mielialan mukaan, sitä tehdään mikä kivalta tuntuu juuri siinä hetkessä.

  VastaaPoista
 2. Oih! Se on välillä aika kortilla - tuttu juttu! Mulla alkaa nyt tilanne normalisoitumaan kevään aamusta-iltaan, viikonloput putkeen työkauden jälkeen ja kesällä sitten pari kuukautta pelkkää vapautta. Jesh! Yksityisyrittäjänä tämä rytmi sopii mulle. ;D

  VastaaPoista
 3. Voi mikä Boris :)
  Hurja työtahti sinulla onkin, onneksi tosiaan kesäloma jo häämöttää! Keskeneräisten kasa on minullakin aikas valtava, mutta aina joskus sieltä joku ottaa ja valmistuukin :)

  VastaaPoista
 4. Hehheh, mukavampi kelliä sohvalla kuin tiirailla kurrea :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, kun sullakin on monta työtä yhtäaikaa meneillään. Siinäkin suhteessa ollaan samanlaisia. Mutta ollaanhan me syntyjään lähes naapurista :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin rupesin penkomaan lankavarastojani( kun noi keskeneräiset sukat ei nappaa). Aattelin jonkun kassin vääntää jämälangoista ja vanhoista farkuista. Sun kissa on ihana ja yhtä laiska kun meen Pate. Tänään kun siivoilin se nukku vaan koko ajan ei imuriin ees heränny.

  VastaaPoista
 7. Ainahan se on niin, että kun aikaa on vähän niin joutuu melkein pakostakin nipistämään sieltä mukavimmasti päästä, yleensä harrastuksista.. Tuolla kurrella on hyvät näyttelijän lahjat ;)

  VastaaPoista
 8. Kyllä meidän käsitöitä yms semmoisia harrastavien täytyy alkaa vaatimaan lisätunteja vuorokauteen :D Minä laitoin työt ja harrastuksen samaan pakettiin, mutta eihän se aika meinaa riittää näinkään mihinkään. Ja välillä pitäisi osata olla niinkuin teidän kisu!!

  VastaaPoista
 9. Sama juttu täällä. Ei tahdo saada riittävästi aikaa noihin mukavampiin puuhiin, eli käsitöihin.
  Kyllä nuo keskeneräisetkin aikanaan valmistuvat. Älä stressaa, vaan ota välillä rennosti niinkuin kisulisikin. :)

  VastaaPoista
 10. Boris osaa rentoutua! Hän on söpö!!!

  VastaaPoista
 11. Borin on vähän samannäköinen kuin meidän Taavi. Taavi on musta ja sillä on vatsa valkoinen ja varpaissa myös hieman valkoista - nenä on musta :)

  VastaaPoista