16.5.2011

Ihana Tunnustus

Nyt olen kyllä kovin iloinen ja otettu! Blogini on aika tuore ja lievästi sanoen hieman tylsä keskittyessään melkein pelkästään kasseiluun,mutta siitä huolimatta sain tällaisen:


Kiitos Ihana Lila ! Lämmittää mieltä,jos joku todella nauttii blogini annista ja tyhjänpäiväisistä jorinoistani... :)

Tämä on siitä mukava tunnustus,ettei sen saatuaan tarvitse tehdä yhtään mitään,ja siksikin sitä om mukava laittaa eteenpäin. Laittaisin tämän mieluusti kaikille 135:lle seuraamalleni blogille,mutta aika mahdoton tehtävähän se olisi :) Siksi myönnän tunnustuksen seuraaville blogeille,jotka tavalla tai toisella ovat muodostuneet minulle läheisiksi:

Ensiksi tietenkin Anneli,esikuvani ja oppiäitini varsinkin klipsuilussa.Varsinainen mestarivirkkaaja,joka kaiken lisäksi on osoittautunut sielunsiskokseni :)

Seuraava tunnustus menee Mari J:lle,joka kirjoittaa blogiaan suurella sydämellä ja upealla kerronnalla,näitä juttuja on ilo lukea! Ja lisäksi Mari on tietysti taitava käsistään!

Kolmannen annan Aulille,joka on ensimmäisiä blogini kommentoijia,ja muistaa aina kannustaa muita. Ihanat kissakuvat kauniiden,ammattitaidolla tehtyjen käsitöiden ohella saavat aina hymyn huulilleni!

Tunnustuksen on ansainnut myös Neferi,joka on yksi tukipilareistani täällä blogimaailmassa! Ihanat,kannustavat kommentit ovat monesti pelastaneet päiväni! Ja tällä naisella on kärsivällisyyttä tekemisissään,jaksaa näprätä vaativiakin juttuja :)

Monet,monet muutkin blogiystäväni olisivat tunnustuksen arvoisia,mutta tyydyn tällä kertaa kiittämään Teitä kaikkia kauniisti: Kiitos,Ihanat!

Olen minä virkannutkin,ja....kyllä..... taas kassin :) Mutta tällä kertaa ihan pienen vaan. Pitihän minun kesäksi saada uus bilelaukku,jos vaikka jotain juhlia ilmaantuis :)


Lankana Kotiväki,tehosteena Gold. Kooltaan pikkuinen,just tärkeimmät juhlavarusteet mahtuu mukaan.


Vuorinkin ompelin,näin se on viimeisen päälle huoliteltu. Tästä kassista olen enemmän kuin ylpeä,ja tämän tekemiseen meni vain muutama tunti.

Vaikka ulkona sataa,mieli on keveä ja ylpeä,olipahan niin upea lätkämatsi eilen!  Kyllä nyt kelpaa olla Suomalainen! :) Onnea Leijonille!

Ja Teille Ystävät,kiitos taas kaikista ihanista kommenteista,olette piristäneet päiväni monen monta kertaa! Mukavaa maanantaita!

13 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! En ole näitä enää aikoihin laittanut eteenpäin, mutta kiitän kauniista sanoistasi! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta! Kyllä se sinulle ilman muuta kuuluu. "Kasseilukaan" ei ole kyllästyttävää, päinvastoin toisen innostus on virkistävää seurata. Tämänpäiväinen juhlalaukku on kaunis, samoin kuin eilinen, jossa on silkkinauha sangassa.

  VastaaPoista
 3. Näpsäkkä kassi, kyllä tuota kelpaa somasti heilutella kesäbileissä. Ja aikaa tuohon on mennyt vain muutama tunti. Mahottoman nopea olet.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kunniasta :). Tuo innostus on ihailtavaa.....minä kyllästyn yleensä vähintään kahden samanlaisen työn jälkeen :).

  Kivaa viikkoa, vaikkakin taitaa vähän sadella. Luonto sitä vettä kuitenkin kaipaa.

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs sinulla on mukava blogi! Ja kauniita kasseja :)

  VastaaPoista
 6. Voi Sirpa sinua....!
  Olet niin kauniisti minusta kirjoittanut. Samoin minä tykkään käydä täällä sivuillasi. Ja mukavaa että käyt minulta mallia hakemassa, tai jos edes inspiksen saat niin hyvä.
  Mutta mehän ollaankin yllättäen todettu, että alkuaan melkein naapurissa synnytty :)
  Siitä se sielunsiskous :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut tunnustuksesta!
  Nätin bilekassin olet tehnyt. :)

  VastaaPoista
 8. Onnea tunnustuksen johdosta!
  Kiitos vaan tunnustuksesta! Sain sen jo kerran ja olen kovin imarreltu! Taas! :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis kassi, niin kuin muutkin sun tekemät kassit. Yritän saada innostusta omaani varten kun ostamani sangat odottaa. Täytyis vaan löytää sopivaa lankaa.

  VastaaPoista
 10. Tyylikäs laukku jälleen..
  mukavaa alkavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 11. no niin.. ei muuta kuin bilettään sitten vain ;)
  kun kerta on komia kassikin valmiina :)

  VastaaPoista
 12. Kiva pikkulaukku! Kiitos käynneistäsi ja voimaviesteistä. Niitä aina tarvitaan.

  VastaaPoista