17.5.2011

Pientä askaretta...

Näin sairaslomalla saan kaikessa rauhassa istua lankojeni keskellä kaiket päivät :) Tosin olkapään kanssa pitää olla varovainen,joten käsillä tekemistä on täytynyt rajoittaa. Mutta virkkaaminen sujuu,kun pitää kyynärpään kiinni kropassa,ja yrittää välttää olkapäähän kohdistuvaa liikettä.

Nyt syntyy vaan pieniä juttuja,kassien ohella onneksi jotain muutakin.. Bilelaukkuun ei lompakko mahdu,joten piti virkata siihen sopiva kukkaro :)


Juuri sopivan kokoinen,siihen mahtuu tärkeimmät kortit,ja vähän rahaakin :) Mustaa Kotiväkeä lankana,ja kuviokin sama kuin laukussa. Kullanvärinen nappi on vain koriste,kiinnityksenä toimii neppari.

Vuorikangaskin löytyy,tottakai. Idea oli hyvä,toteutus ei yleensä ole ihan sitä mitä mielessään kuvittelee,kun työhön ryhtyy. Mutta riittävän hyvä tästä tuli,ajaa asiansa hyvin. Nyt vaan kesän juhlia odottamaan :)

Taisitte jo luulla,että tässäpä päivitys kerrankin ilman laukkua.. Eipäs olekaan,lälläslää :)
Eilen illalla värkkäsin toisenkin pikkulaukun,täsmälleen samankokoisen kuin edellinen. Tästä puuttuu vielä vuorikangas,mutta sitähän ei päällepäin huomaa :)


Huomiseksi lupaan jotain ihan muuta,paitsi että pientä sekin on..

Jos tänään saisi istutettua kesäkukat laatikoihin,niin saisi kesä tulla meidänkin terassilla :)
Tosin tänään ei kovin kesäiseltä tunnu,taivas pilvessä,ja lämpötila alle kymmenen astetta.. :( Mutta eipä kiirettä vielä,kesälomahan alkaa vasta 6.6 :)

Leppoisaa tiistaipäivää kaikille ystäville!

Ps.Älä hämmästy blogini alati muuttuvaa ulkonäköä,yritän löytää sen omimman,ja taidot on kuitenkin aika olemattomat :)

13 kommenttia:

 1. Tämän oman ulkoasun hakeminen blogille on tuttua minullekin, jatkuu tavallaan yhä, vaikken vähään aikaan ole tehnyt suuria muutoksia. Jännä oli kuitenkin huomata äsken, että silmäni hakivat blogistasi heti tutut elementit: tiekstiä ja kuvia käsitöistä. En edes huomannut ulkoasun muutosta, ennen kuin tulin kohtaan "Älä hämmästy blogini alati muuttuvaa ulkonäköä..." Sitten vasta huomasin. Ei se siis ainakaan minua yhtään hämmentänyt.

  VastaaPoista
 2. Täällä pidetään viimeisiä loma päiviä ennen kuin koulu loppuu ja Olen kesän työtön. Ei nääs ainakaan vielä ole vakinaista virkaa teen sijaisuutta jo viidettä vuotta. Nyt muistin kun teet noita ihania kasseja ja pussukoita että mulla taitaa olla jossain mustaa nauhalankaa. Se sopis kassiksi hyvin on senverran tukevampaa. Alankin etsiä kirtustani mitä löytyy. Mäkin oon jo pariin otteeseen vaihtanut ulkoasua en oikeen kans oo löytäny sitä ominta. Jännityksellä odotan mitä sulla on huomenna näyttää.

  VastaaPoista
 3. Tää on aikas pirtsakka pohja. Iloinen. Minäkin olen etsinyt ja etsinyt, mutta ei löydy ihan mieleistä. Kun blogini nimi on Kättentöitä, siinä kuuluu olla käsiä. Ihan eka pohja olikin hyvä, mutta tekijä poisti sen jostain syystä. Itse en osaa tehdä minkäänlaista pohjaa.

  VastaaPoista
 4. Minäkin vaihtelen blogin ulkonäköä vuodenaikojen ja välillä juhlien mukaan.

  Kiva laukku ja pussukka:)

  VastaaPoista
 5. Uusi värimaailma blogissasi. Aiemmin on ollut pinkkiä :) Kivalta näyttää tämä uusikin.
  Kuulostaa tutulta tuo ulkoasun uudistaminen. Minunkin taidot on olemattomat. Joskus lomalla istuin ja värkkäsin...

  VastaaPoista
 6. Kiva uusi pohja ja niin kesäinen.
  Kiva kukkaro ja laukku !
  Käypäs kurkkaamassa, kun tiina kirjoitti minulle "ihanan" kommentin. Itku taas tuli ;(

  VastaaPoista
 7. Välillä pitää saada vaihtelua blogin ulkonäköönkin :).

  Aurinko pilkistelee lupaavasti tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 8. Kivoja töitä taas täällä, kassia ja pussukkaa :)

  VastaaPoista
 9. Ihania töitä olet tehnyt ja bligisi on niin ihanan raikas ja keväinen.

  VastaaPoista
 10. Mainioita kasseja!
  Jokaisella on käs'töissä lempilaps'.
  Pikaista paranemista olkapäälle, jotta koukku voi innolla koukkia!

  VastaaPoista
 11. Minä ainakin tykkään tästä uudesta taustasta! Se on pirtsakan kirpeä =)

  VastaaPoista
 12. Voi miten suloisia kasseja! Mullakin on kassivimma käynnissä, toivottavasti saan jotain laitettua blogiinikin esille lähipäivinä :) Tämä on kiva tausta, mieleen tulee puutarhan romanttinen huvimaja.

  VastaaPoista