14.5.2011

Kassipa tietenkii....

Taas tulee kasseja,ei tästä nyt mihinkään pääse :) Itseasiassa niitä on valmistunut taas kaksi,mutta tietystä syystä esittelen vain toisen. Kesäkassi-vaihto on nimittäin "salainen",kassia tai saajaa ei saa paljastaa kuin vasta 17.6 jälkeen.Jännää...

Mutta oman uuden kassini voin paljastaa:

Kuva on taas hieman hämärä,luonnossa kassi on mielestäni paremman näköinen :) Lankana Puro Batik,siitä tuo monivärisyys. Tässä on ns.simpukkakuvio,helppo ja näyttävä.


Kuvio on senverran tiheä,ettei kassi oikeastaan kaipaisi vuorikangasta,mutta taidan sellaisen kuitenkin laittaa,tukevoittaa se kassia kuitenkin vähäsen.

Työn alla on parikin samalla mallilla,mutta eri langalla tehtynä.Langasta riippuen tällä mallilla saa hyvinkin erilaisia lopputuloksia aikaiseksi :)

Elämä hymyilee taas,kun Blogger toimii :) Olivat ystävällisesti palauttaneeet kadonneen postauksenkin,tosin kommentit olivat hävinneet :( Olin eilen kuin kipeä kissa,kun en päässyt edes kommentoimaan toisten blogeja blogspotin puolella,Vuodatuksessa se onnistui kyllä..

Tästä bloggaamisesta on tullut yllättävän tärkeä henkireikä,johtuu varmasti siitä,että täällä on "tutustunut" samanhenkisiin ihmisiin. Minun tuttavapiiriini kuuluu hyvin vähän samanlaisia,käsitöihin hurahtaneita ihmisiä. Onneksi olen löytänyt Teidät! :) Tuhannet kiitokset kaikista kommenteista,neuvoista ja toivotuksista,olette Tärkeitä!

Ihanaa viikonloppua blogiystävilleni!

14 kommenttia:

 1. Kaunis! Tuo monivärinen lanka sopii tähän mainiosti.

  VastaaPoista
 2. Täällä on sama ongelma, live-tuttavapiirissä ei oikeastaan ole käsityöihmisiä, katselevat vain pää kallellaan ihmeissään kun touhotan jonkun mallin/langan/kankaan/tms perässä!
  Ihanan värinen tuo kassi! Itse virkkasin viime kesänä batikista myös kassin. Paljonko tuohon malliin menee sinulla lankaa?

  VastaaPoista
 3. Vähän toista kerää tähän meni,ihan ei yksi riittänyt.Loppulangasta saisi vielä vaikka pienen kukkaron :)

  VastaaPoista
 4. Nätti kassi.
  Minäkin yritin eilen kommentoimaan, mutta ei onnistunut.

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs niitä kasseja nyt tulee kuin turkin hihasta :).

  Kommentitkin varmaan ilmestyvät jossain välissä, on ainakin luvattu. Siinä on koodareilla ongelmana se, että osa kommenteista kohdistuu vanhoihin postauksiin ja osa niihin uusiin, mitkä välillä hävisivät 11.5. jälkeen. Mut kyl ne sieltä :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kassi! :)

  Minä en ole edes huomannut Bloggerin toimimattomuutta. En ole moneen päivään ehtinyt lukea blogeja, ja jos olenkin ehtinyt, niin pikaisesti selaillut ilman kommentointia. Luen Google Readerin kautta, ja sieltä huomasin juuri, että sinne on ilmestynyt uudestaan muutama kirjoitus, jotka olen lukenut jo aiemmin, ja nimenomaan Bloggerin blogeissa. Mutta sitä kautta on niin näppärä hypätä yli, jos huomaan jo lukevani jotain tuttua. :)

  Tässä juuri eilen illalla miehen kanssa pitkään keskusteltiin blogien merkityksestä. Mies ei pysty ymmärtämään, miten jaksan vielä lukea toisten käsityöblogeja, eikö minulle riitä se, että teen itse koko ajan käsitöitä. Eikä hän ymmärtänyt, mikä idea on kommentoinnissa, hän jopa ehdotti, että poistaisin omasta blogistani kommentointimahdollisuuden kokonaan, koska joskus ehkä kerran vuodessa sinne tulee joku omituinen kommentti (keskustelu virisi siis uutisissa olleesta jutusta nettikiusaamisesta). Mutta tämä kommentointi ja vuorovaikutushan on blogimaailman suola! :) En olisi sinunkaan blogiasi koskaan löytänyt, jollet olisi kommentoinut ensin minun blogissani, ja nythän olen tähän sinun blogiisi ihan "koukussa". :) (vaikken aina siis jaksa/ehdi kommentoida)

  VastaaPoista
 7. Kauniin värinen kassi ja muutenkin nätti malli niin kuin sulla aina. Mäkin sain kassini vihdoinkin valmiiksi:)

  VastaaPoista
 8. Kaunis kesäkassi! Simpukkakuvio on raidoittunut itsekseen, kuin olis joka kerros erivärillä tehty, hieno :)

  VastaaPoista
 9. Kiva kassi !
  Taitaa sulla olla nyt kassibuumi meneillään :)
  Minäkin olen iloinen, että olen löytänyt samanhenkisiä ihmisiä. Omassa tuttavapiirissä olen sellainen kummajainen !

  VastaaPoista
 10. Minulla ei ole ollut tietokonetta moneen (n.10)vuoteen ja syksyllä kun tämän hankin niin löysin blogit ja elämän! En edes tiennyt, että tällaisia on olemassa ja ihmettelinkin alkuun, että miten joku on voinut kirjoittaa blogiaan jo monta vuotta! Tätä kautta on kyllä saanut niin paljon, ennen tein käsitöitä vain 7 veikka-langasta ja yleensä pelkkiä sukkia, nyt on löytynyt ihan uusi maailma lankoineen ja ihanine ohjeineen! Ja kivoja blogikavereita :)

  VastaaPoista
 11. Ihania kaikki Sinun kassisi ja muut työt myös. Minä opettelen nyt niitä klipsuja virkkaamaan yhteen ja erikseen....mielikuvitusta kyllä pitää olla! Sinulla on kivoja ne lasinaluset, oisitpa nähny minun aloitukseni...purin sen pois ja aloitan jotain muuta.

  VastaaPoista
 12. Sievä ranskanpastilli jälleen :)
  Kiva katsella toisten käsitöitä ja ihania blogeja, vaikken itse nyt hetkeen ole tehnyt mitään käsityötä. Luova tauko ja yläselän kipu.

  VastaaPoista