13.5.2011

Tsirp Tsirp

Harkitsin kylläkin otsikoksi tunnettua suomalaista voimasanaa,sitä P-alkuista! Blogger ei nimittäin ole koko päivänä suostunut toimimaan,ja nyt kun se jotenkin pelaa,niin viimeisin päivitys on kadonnut jonnekin bittiavaruuteen! Ja tiedän näin käyneen muillekin...

Nätimpi otsikko viittaa siis aamulla väkertämiini lintuihin,jollaisia on näkynyt monissakin blogeissa nyt keväällä. Eilen illalla jostain bongasin muutaman,ja yöllä sitten unessa virkkasin niitä :) Aamulla oli kaivettava jämälangat esiin,ja tällaisia tipuja syntyi:Juuri sopivaa aivotonta askartelua aamutuimaan,kun silmät ovat vielä puoliksi kiinni.. :) Nämä kaverukset muuttivat terassille päivänvarjon suojiin lentelemään... Taidan tehdä yhden vielä kaveriksi,kolme on isolle varjolle ihan sopiva määrä.


Olen minä tänään muutakin aikaan saanut,siitä enemmän huomenna... Sairaslomaa pukkasi,uudet lääkkeet sain,ja maanantaina vuorossa olkapään UÄ. Lääkkeet vaan väsyttävät niin,että tuppaan nukahtaa pystyyn,virkkuukoukku kädessä :)

Nyt taidan kömpiä saunan lauteille... Nähdään taas!

5 kommenttia:

 1. Jaahas, näitä kivoja lintuja täälläkin.

  Bloggeriin päivitetään postaukset ja kommentit pikku hiljaa ajan tasalle, niillä oli tosi pahoja päivitysongelmia. Historiallisen pitkä huoltokatko, kaikki meni uusiksi kahteen kertaan ja joutuivat palauttamaan 11.5. tilanteen ja luultavasti tulee toinen ajo, jossa päivitetään sen jälkeiset tapahtumat. Seurasin foorumia koko päivän ja kansa oli todella vihaista, mutta joskus näinkin käypi :).

  VastaaPoista
 2. kurja että teillä on ongelmia ollut ;(
  kvoja tipuja oot kipeellä kädellä tehnyt ...

  VastaaPoista
 3. Ihania tipusia olet virkannut:-)

  VastaaPoista
 4. Kivoja tipusia:) Huomasin minäkin eilen tuon ongelman. Kiva kun yritti kirjoitta kommnetteja ja se ei sitten onnistunutkaan..

  VastaaPoista
 5. kuşlar çok güzel olmuş.http://www.marifetane.com/

  VastaaPoista