20.5.2011

Kesäyön hullutusta ja tiskirättiä

 Tällaiseen hassutukseen oli pakko päästä mukaan,kun hommia olis muuten ihan liian vähän :)
Katsotaan nyt,miten projekti etenee.Tarkoitus olisi aloittaa joka päivä uusi käsityö 25 päivän ajan ja katsoa montako valmistuu. Jos minä nyt oikein olen asian ymmärtänyt :)

Kovasti luotan siihen,että olkapää on siihen mennessä kunnossa,jotta voin paahtaa aamusta iltaan käsitöitä. :) Pari päivää on kipuja ollut siihen malliin,ettei ole juurikaan koukkuun viitsinyt tarttua. Eiliseen postaukseen tuli niin monta hyvää neuvoa ja lepuutuskehoitusta,että täytynee uskoa :)

Mutta ihan pieniä juttuja ei lasketa,eihän? Yksi pikkuinen tekele valmistui ihan huomaamattaan,ja se on tuo otsikon jälkimmäinen osa.
Vastaan aina kyselijöille,kun haluavat tietää,mitä tekeillä olevasta työstä tulee,että varmaan tiskirätti :) Ja nyt sitten tein tarkoituksella semmoisen! Niitä on paljon näkynyt eri blogeissa,ja päätin kokeilla,kun Bambu-lankaa oli varastoissa. Omani tein virkkaamalla,niitä en ole nähnyt,mutta päätin testata nyt semmoisen...

Pylväitä ja kiinteitä vain virkkasin,ei mitään kommervenkkejä :) Testattu on,ja hyväksi havaittu. Imukyky on hyvä ja hankauspintaakin löytyy. Kyllä tämä aina kaupan rätit voittaa! :)

Aikainen postaus johtuu siitä,että tänään kutsuvat taas työt sairasloman jälkeen. Iltavuoro tosin vasta,mutta ajattelin käydä lankaostoksilla ennen sitä. Täytyyhän hullutukseen varustautua kunnolla :)

6 kommenttia:

 1. Minä myös menin mukaan hullutukseen. Ajattelin, että saisin siitä intoa taas tehdä. Minullahan alkaa loma kahden viikon päästä ja kyllä silloin sitten taas jaksaa ja ehtii, pihatöistä ja ruohonleikkuusta huolimatta... Hyvää iltavuoroa sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Juupajuu, lankaostoksille on ehdottomasti päästävä, jos osallistuu tuollaiseen tempaukseen :).

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. mukava hullutus on siellä menossa :)
  noita siivousliinoja tarvitaan aina ..

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen ajatellut käydä lankaostoksilla hullutuksen takia. Tosin sen teen vasta lähempänä kuun loppua, ettei vain langat lopu kesken ja on varmasti lankaa inspiraatioon kuin inspiraatioon.

  Ei yksi pieni työ kai liikaa rasita, töissähän se olkapää enemmän rasittuu, eikös vain? ;) Tiskirättejä kyllä aina tarvitsee, meinaan itse tehtailla hullutuksen aikana niitä pari kappaletta.

  VastaaPoista
 5. Nätti on rätti !
  Mutta kyllä sun Sirpa pitäisi nyt antaa sen olkapään pitää lomaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sirpa !
  Kiva kun sä olit jo siellä odottamassa.

  Onneksi alkaa ääni pikkuhiljaa palailla ja taidan mennä huomenna töihin :)
  Mukavaa päivää sullekin !

  VastaaPoista