11.5.2011

Pientä kivaa

Niinpä,nyt ei kovin isoja juttuja tehdä,olkapää on taas äitynyt kiukuttelemaan oikein toden teolla.. Pari yötä on nukuttu huonosti,ja kipu on ihan jatkuvaa. Huomenna taas työterveyslääkärin pakeille,toivottavasti apua alkaa nyt vihdoin löytyä!

Tällaisia pieniä juttuja olen nyt väkerrellyt:


Ostin kirpputorilta uusia hiuspinnejä,maksoivat vain 1,90/12kpl. Päätin tuunailla niitä hiukan,ja virkkasin koristeiksi kukkia ja sydämiä. Sydämien sisällä tietty klipsuja :) Aika söpösiä,ja paljon paljon parempia kuin pelkät tylsät,mustat pinnit :)

Myös lasinalustoja olen värkkäillyt,kaikki edelliset kun ovat menneet lahjoiksi tai viemisiksi :)


Ovat tässä vielä kovettamatta,mutta eipä ulkonäkö siitä paljoakaan muutu. Kukan mallisissa on taas klipsuja,niillä on niin helppo luoda nättiä :)


Muutakin pikkuhommaa on koukulla,terassille virkkaan jotain pientä kesäksi,siitä sitten myöhemmin...
Osallistun myös Kesäkassi 2011-vaihtoon,ja kassi valmistuu pikkuhiljaa,onneksi siitä on jo hiukan kokemusta :) Kesäkuun 17.pvä pitää kassi olla saajallaan,laitan kuvan sitten,kun uusi omistaja on kesäkassinsa saanut.

Nyt taidan siirtyä terassille aamukahville:) Illaksi taas töihin,mutta onneksi tämän illan jälkeen tiedossa taas kaksi vapaapäivää. Saa olkapää hiukan huilia mummojen nostelusta :)

IHANAISTA KESKIVIIKKOPÄIVÄÄ JUURI SINULLE

14 kommenttia:

 1. Sieviä hiuspinnejä! Ja lasinalusetkin on kivoja. Onhan näissä pienissäkin tekemistä, kovin aikaansaavalta vaikutut, koukku käy koko ajan.

  VastaaPoista
 2. Sieviä pikku töitä sekä hiuspinnit että lasinaluset :)

  VastaaPoista
 3. Hiuspinnit ovat tosi kivan näköisiä. Lasinalusiakin aina tarvitaan..millä sinä noita kovetat, minulla on käytössä puuliima vedellä lantattuna ja toimii kohtalaisen hyvin.

  VastaaPoista
 4. Blogistani löytyy pientä puuhastelua sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan söpöjä hiuspinnejä ja kivat lasin alustat. Tuntuu taas etten minä saa mitään aikaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Kyllä vain tuunaus teki terää hiuspinneille. Noilla saa kesäkutrit ojennukseen somasti. Minä tykkään noista kukanmallisista lasinalusista.

  VastaaPoista
 7. Ihania hiuspinnejä! Kiva idea. Nättejä ovat kyllä nuo lasinalusetkin. :)
  Minullakin on välillä oikea olkapää kipeä, ja varsinkin nukkuessa kipuilee. Olen huomannut että auttaa jos nukun vasemmalla kyljellä ja laitan tyynyn oikeaan kainaloon tueksi. Käsi lepää silloin rennommin tyynyn päällä eikä kipuile. Kokeileppa. :)

  VastaaPoista
 8. Ihania valmistuneita töitä jälleen. Mutta kyllä sun nyt täytyy antaa olkapääsi levätä ja jättää käsityöt lomalle :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita suloisia töitä! Kyllä klipsuissa on ideaa!

  VastaaPoista
 10. Kiva idea tuunata hiuspinnit, vieläpä klipsuilla. Lopputulos on tosi kaunis!

  VastaaPoista