24.5.2011

Ruutuvirkkausta

Eilinen virkkauksenalku on valmis.Ei tullut mitään suureellista,kuten päiväpeitto tai liina,vaan ihan pikkuinen työ vain... :) Tällä hetkellä tehdään vain pieniä juttuja,kun valmistaudutaan KYH:iin,sitten ei pariin kuukauteen muille käsitöille olekaan aikaa.

Aivan,patalappuhan siitä tuli :) Melko kookas tosin,mitat 20 x 23 cm. Mutta isoille kattiloille ja padoille ihan omiaan. Ja kyllä tällä oikeasti voi kuumaan kattilaan tarttua,on meinaan kaksipuolinen.

Toiselta puolelta sininen,pylväillä virkattu. Aika sievä kaikkiaan,ja nopea virkata.

Vapaapäivää viettelen,ohjelmassa puikko-ja koukku-inventaariota,hullutusta varten... Sukkapuikkoja tarvitsen ainakin neljät,virkkuukoukkujakin muutaman erikokoisen. Materiaalia on hankittu tänään vielä lisää,kirpputorilta ja Tarjoustalosta :) Esittelen hankintoja myöhemmin,nyt keitän kahvit ja menen pihalle nauttimaan auringosta . Täytyy vain varoa,ettei tuuli vie mennessään... :)

Lämpimät kiitokset taas kaikille kommentoijille,olette kultaisia!

12 kommenttia:

 1. Hieno patalappu :)

  Olet ihan selvästi valmistautumassa KYH:iin ihan tositarkoituksella ;)

  VastaaPoista
 2. Hienon patalapun virkkaus on varmasti hyvää valmentautumista KYH-juttuun :).

  Ulos ei ole paljon menemistä, tukka lähtee tuulessa päästä...

  VastaaPoista
 3. Kaunis patalappu :) Itsekin mielisin tuohon KYH:iin, uskaltaisikohan... voisi olla ihan hauskaa aloittaa koko ajan uutta, vaan riittäisivätkö ideat???

  Muuten,onnistuin sitten hävittämään vanhan blogini, jonka juuri polkaisin käyntiin uudestaan...heh..ei ole tietsikat mun juttu.. mutta uusi linkki ihan uuteen blogiini tulee tässä kommentin mukana :)
  Eli tervetuloa sinne tutustumaan.. :)

  VastaaPoista
 4. Huh,sinähän ihan tosissasi valmistaudut KYHiin. :) Minä lähden vasta loppuviikosta lankaostoksille ja ajattelin puikkoja ostaa vain tarvittaessa. Hmmm... Täytyisi ehkä sittenkin tehdä tarkemmat suunnitelmat ja ostaa kaikki valmiiksi.

  VastaaPoista
 5. Hieno patalappu! Ja KYH:ssä tavataan, mullakin on jo lista valmiina mitä tehdään, sekä muutaman langan mittainen ostostlistakin!

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis! Juuri meidän väritkin! =D

  VastaaPoista
 7. Kiitti vinkistä -> puikot valmiiksi. Kiva lappu.

  VastaaPoista
 8. Voin hyvin uskoa, että kuumaan kattilaan voi tuolla kaksipuoleisella tarttua. On käytännöllinen ja kaunis ja helppo pestä.

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä KYH:n ja Toivottavasti puikot ja koukut riittää. Erittäin nättin patalapun olet tehnyt. Patalaput ei ole koskaan liian suuria, ei ainakaan pala näpit. Illan jatkoja sinne :)!

  VastaaPoista
 10. kaunis on lappunen... minä suosin noita kaks puolisia :)
  ja puuvillaisia... helppo heittää koneeseen ja pestä 60 asteessa ..

  VastaaPoista
 11. Ihana patalappu !
  Tuollainen iso on hyvä olla olemassa.
  Eilen en päässyt taas tänne ollenkaan antamaan kommenttia.
  Mukavaa keskiviikkopäivää :)

  VastaaPoista
 12. Heippa! Suloiset patalaput! Hyvää tätä päivää Sinulle toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista