23.5.2011

Papukaija-sukat

Kun on muutaman kuukautta vain virkannut,tuntuu neulominen ihan utopistiselta :) Puikko ei millään meinaa osua silmukkaan,ja muutenkin tuntuu hankalalta käsitellä viittä puikkoa yht'aikaa..

Nyt kuitenkin halusin neuloa villasukat,kun silmiini osui kaupasssa seiskaveikan Linnut-sarja. Jotenkin näin keväällä kaipaa väriä elämään,ja tässähän sitä on!

Kun vain alkuun pääsi,sukat tulivatkin sitten pikavauhtia. Mukava lanka,kun raidat tulevat ihan itsestään! :) Aikaa näihin kului n.6 tuntia kaikkiaan,vaikka pätkissä joutuikin neulomaan viikonlopun työvuorojen vuoksi.

Kunhan KYH alkaa,niin puikkoihin on taas tartuttava,ainakin kaksi paria on suunnitelmissa tuohon projektiin.

Nyt kuitenkin koukku taas sauhuaa,jotain tällaista on tulossa:


Pian alkaa neljäs iltavuoro peräkkäin,huomenna sitten KOKONAINEN vapaapäivä :) Osa siitä menee palaverissa pojan ammattikoulussa,ja siivotakin ehkä pitäisi... Mutta varmasti ehtii seurustella myös virkkuukoukun ja ihanien lankojen kanssa!

Mukavaa sateenraikasta päivää juuri Sinulle!!

12 kommenttia:

 1. Ompas tutun näköinen kuvio tuo virkattu. Tyttären sängynpeitteessä on sama kukka. Saas nähdä mitä sinä teet tästä?

  VastaaPoista
 2. Pirteät nuo papukaijasukat :) Minäkin aloitin eilen tekemään pihakäsityönä sukkia, kun pitää olla jotain helppoa tekemistä lapsia vahtiessa. Toinen projektini onkin vähän isompi ja haastavampi ja sitä varsinaisesti yritän vapaahetkinäni edistää.

  VastaaPoista
 3. Kaunis virkattu neliö ja iloisen värikkät sukat :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on vaan niin ihanaa tuo papukaijalanka, täytyy varmaan itsekin käydä sitä ostamassa! Minäkin ilmoittauduin KYH:iin, mutta en tiedä yhtään mitä tekisin...! :)

  VastaaPoista
 5. Itse en ole niin kirkkaiden värien ystävä, että tuo papukaija olisi iskenyt, mutta kyllähän se ihanan raikkaalta näyttää valmiissa sukissa! Virkkailut näyttävät myös mielenkiintoisilta, laittelehan sitten kuvia, kun saat työn valmiiksi asti. Ja tuota KYH-intoilua hämmennyksensekaisella ihailulla seuraan, minusta ei moiseen ponnistkseen kyllä olisi ikinä. Mutta on niin uskomatonta seurata, miten muut osallistuvat innolla ja vielä suoriutuvatkin siitä kuivin jaloin.

  VastaaPoista
 6. güzel bir model ve şık bir çorab ellerine sağlık..

  VastaaPoista
 7. Pirteä sukkalanka.

  Pitsiä tulossa?...

  VastaaPoista
 8. kaunista tulee virkaten, mielenkiinnolla odotan mitä?????
  niin pirteät sukat myös on ilmestynyt tänne :)

  VastaaPoista
 9. On kyllä kauniit värit sukissa!

  VastaaPoista
 10. Tuo on kiva lanka. Sitä en ole itselleni ostanut, vaikka muutamia muita linru-sarjan lankoja olenkin. Hieno virkkaustyön alku!

  VastaaPoista
 11. Kivat sukat, raikkaan väriset:) Minä olen vain punatulkusta sukat tehnyt ja langanostolakkokin jatkuu näillä näkymin kesäkuussa. Kyhiin aion osallistua, mutta suurinosa langoista löytyy varastosta;) Tallinnassa käyn kesäkuussa pari kertaa ja silloin annan itselleni luvan ostaa myös lankaa:)

  VastaaPoista
 12. Nätit sukat ja kaunista virkattuakin on syntymässä.
  Mukavaa vapaapäivää huomiselle !

  VastaaPoista