22.5.2011

Pengottua

Kevättalvellahan tein lanka-inventaariota,ja järjestelin langat värien mukaan. Kaikki eivät mahtuneet kaappeihin,ja tyttären huoneessa olevaan koriin heittelin joitain epämääräisiä,kirjavia lankoja.

Eilen illalla muistin korin,ja aika hassuja juttuja sieltä löytyikin :)

Voi tätä värien leikkiä :)
En kuolemaksenikaan muista,mistä nämä on hankittu,miksi ja milloin :) Ikinä en ole näistä mitään tehnyt,mutta nyt virisi halu kokeilla jotain ihan hassua.Kunpa vaan tietäisi mitä...

100% MicroPolyester,puikot 7-8
62%akryyli/38%polyamidi,puikot 4-5
80% akryyli,20% polyamidi puikot 5

Tuota Sorbet-lankaa on 4 kerää,Beckyä 2 kerää,ja Havaijia yksi kerä.Kaikki 50 gr:n keriä.
Mitähän näistä voisi tehdä,onko ehdotuksia? Tuo havaiji voisi käydä huiviksi,mutta muille en keksi mitään ideaa.

Puikoilla on tällä hetkellä villasukat,ja onpa outoa taas neuloa kolmen kuukauden tauon jälkeen! :) Sukan teko-ohje on kyllä visusti mielessä varmaan loppuelämän,mutta itse neulominen tuottaa vaikeuksia. Ei meinaa puikko osua silmukkaan,tuntuu jotenkin ihmeen kankealta koko touhu. Sain eilen toisen sukan kyllä tehtyä,jotenkin se kuitenkin vanhasta muistista menee :)

Innolla odotan KYH:n alkamista,suunnittelu on hyvässä mallissa :) Ja kassivaihdon kassi odottaa vuorikangasta,ja lähettämistä uuselle kantajalleen. Hommia siis olisi,mutta harmittavasti taas työt haittaa harrastuksia :) Tosin jostainhan ne lankarahatkin on revittävä...

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille ihanille blogi-ystävilleni!

7 kommenttia:

 1. Hassuja lankoja ja piristäviä. Mitähän niistä tekisi. Ensimmäiseksi tulee mieleen pikkutyttö, jolle nuo pörrälangat sopisi! Mutta jos ei ole tiedossa pientä hienohelmaa niin sitten onkin enemmän miettimistä. Olisivat ainakin pirteitä keittiöliinoja, mutta miten nuo materiaalit imevät kosteutta, ei ehkä hyvä ehdotus... Minä kans olen ajatellut,että sitä KYH-kesäkuuta pitää oikein suunnitella. Miettiä miten puikot riittää ja miten toimia. Virkkaustyöt on hyviä välitöitä ja tiskirätiit kätsyjä pikkutöitä. Kyllä silti ajattelin muutamat sukatkin kutoa. Kivaa!

  VastaaPoista
 2. Kosteuden imukyky voi olla vähän huono, mutta entäs pesin (vilkaise Lankapirttiä)?
  Tai jotain kivaa pikkutytöille,laukku, kukkaro, nuken peitto tms? Tai koristeraita /-raitoja kesälaukkuun....

  VastaaPoista
 3. Minullekin tulee mieleen pikkutytöt noista värikkäistä langoista :) Sorbetista voisi tulla kesätoppi jollekin tyttöselle - ei ehkä aikuiselle kuitenkaan. Tai sitten pieni peitto, tyynyn päällinen tms.

  VastaaPoista
 4. Lattiamopin päällinen tuosta Red Heartista. Tosin, miten se toimisi...mutta olisi ainakin piristävä...

  Kivaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 5. Nuo langat tuntuvat kivan kesäisiltä, pirteiltä! Ehkä voisit tehdä niistä jotain kesäistä? Vaikea miettiä, mitä niistä tekisi, kun oma inspiraationi lähtee aina siitä, että hypistelen lankoja ja annan langan puhua, että miksi se haluaa muuttua.

  VastaaPoista
 6. Onpa hauskan näköisiä lankoja :) Jos noita on vain yksi kutakin, voisit tehdä ehkä kännykkäpusseja tai riittäisikö lanka vaikka lapsen huiviin.

  VastaaPoista