17.6.2011

Ihanaa postia !

Sain eilen tosi mukavaa postia,kun blogi-ystäväni Lila lähetti minulle tämän ihanuuden:


Mohairinpehmeä,voimakkaan turkoosi Salomonsolmuista tehty kolmiohuivi! Hiukan haasteellinen kuvattava,mutta kyllä tästä kokonaiskuvan varmasti saa :)


Tämä tekniikka on minulta vielä opettelematta,kiehtoisi kyllä...
Lämpimät kiitokset,Lila! Tämä tulee varmasti käyttöön!

Sitten näihin omiin tekeleisiin... Jätin uusimman KYHäilyn otsikosta tarkoituksella pois,kun pelkäsin lukijakatoa,kun näytillä on taas.... No tietysti liina...


Jotenkin tämä laji nyt vaan tuntuu omimmalta,ja valmista syntyy kohtalaisen nopeasti... Kokoa tällä liinalla on 40 cm,ja pääsi jo tehtäväänsä huushollin suurimman kukan alle :)


Valitettavasti liinan näyttävin osa,eli keskusta jää ruukun alle piiloon.. Kokeilin tähän lipastolle myös kaitaliinaa,mutta se ei oikein toiminut,kun Boris tykkää makoilla kukan katveessa ikkunasta ulos katsellen. Liina oli aina rutussa,aikä siis ajanut asiaansa kaunistuksena :)

Tästä uusimmasta aloituksesta en sitten sanokaan mitään,kaikki varmasti arvaavat,mitä tästä tulee...TAAS!


No,väri on ainakin poikkeava,jotain vanhaa virkkauslankaa... Ihanan pehmeää virkattavaa,kivaa vaihtelua kovan kalastajalangan jälkeen.

Huomasin,että kävijämäärä lähenee 10 000:tta kovaa vauhtia... Kun se napsahtaa täyteen,lupaan järjestää arvonnan,palkintoina ehkä noita liinoja,niitä kun uhkaa kertyä nurkkiin huimaa vauhtia... :)

Lukijoitakin on kertynyt 39,mikä on mielestäni hyvä saavutus,kun ottaa huomioon,että blogini on ollut täällä Bloggerin puolella vasta kolmisen kuukautta. Iso Kiitos Teille kaikille,jotka jaksatte vierailla täällä,ja jättää ihania,kannustavia kommentteja! Ilman Teitä ei olisi blogiakaan,eikä varmasti uusia töitäkään tulisi tehtyä tätä vauhtia...

Tänään on ohjelmassa juhlia varten siivousta ja ehkä pikkuleipien paistoa... Uskon vakaasti,että tyttären rippijuhlat onnistuvat hyvin,vaikka olenkin ollut hiukan laiska niitä suunnittelemaan. Onhan tästä jo kokemusta kolmen lapsen verran,omalla painollaan ne ovat aina menneet. Ja pääasia,että rippilapsi on juhliinsa tyytyväinen! Onneksi minulla on ihana kokki-sisar,joka näihinkin juhliin antaa oman panoksensa parin voileipäkakun ja kinuskikakun muodossa :) Niiden luomusten rinnalla kukaan ei niin huomaakaan,mitä muuta tulee suuhunsa pistettyä :)

Aurinkoa luvassa,nautitaan siitä täysillä!

11 kommenttia:

 1. Saitpa kauniin huivin! Salomoninsolmu on helppo tekniikka ja tulee kivan näköistä. Olen muutaman huivin tehnyt mennä talvena. Kannattaa kokeilla. Teet kyllä kauniita liinoja ja vauhdilla. Kyllä sun kelpaa kun on kokki-sisar apuna. Onnea juhliin!

  VastaaPoista
 2. Ihanan huivin olet saanut:)Kauniin liinan olet jälleen virkannut, minulta nuo pitsikuvioiset liinat ei jostain syystä onnistu.Katselin noita aiempia postauksia (kun en ollut vähään aikaan käynyt) ja nuo sinun virkkaamat kassit ovat aivan ihania! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo valkoinen liina on yksi kauneimmista mitä olen nähnyt. Pitää kohta lähteä ostamaan ohutta virkkauslankaa ;)

  Saamasi huivi on hieno ja salomoninsolmuja on mukava tehdä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis liina! Minä olen taas ostanut noita kirpputorilata; missioni on pelastaa vanhoja liinoja ja tehdä niistä jotakin; näet sitten..

  VastaaPoista
 5. ihanan huivin olet saanut... kaunis on tuo liinasi :)

  VastaaPoista
 6. Kiva tuo huivi! Minä kokeilin talvella tuota salomonin solmua ja se oli ihan helppo tehdä, mutta en oikein osannut siitä sitten huivia tehdä joten täytyy vielä harjoitella :) Sinustahan on tullut oikea liinamestari!

  VastaaPoista
 7. Olen joskus tehnyt kapean kaulaliinan salomoninsolmuilla...mukavan näköistä siitä tulee. Ja hieno kukanalusliina.

  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 8. Kauniin huivin olet saanut. Virkkaamasi liina on kaunis myös, ei sinun liinoihin kyllästy. Mukavia juhlia sinulle.

  VastaaPoista
 9. Minustakin virkkaamasi liina on tosi viehättävä. Oletpa saanut kovaa kyytiä lukijoita. Menestystä vain blogillesi!

  VastaaPoista
 10. Ole hyvä vaan huivista:) Kiva kun tykkäsit!
  Hieno liina valmiina ja tulossa:) Ei tähän sinun blogiisi voi kyllästyä, älä pelkää ollenkaan sellaista! Ihania tekeleitä ja kivoja juttuja aina vaan:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Hienon huivit olet saanut ja miten hienoja liinoja tehnyt!

  VastaaPoista