18.6.2011

Uusia hullutuksia

KYHäily etenee ihan aikataulun mukaan,ja syytä onkin,sillä tänään ja huomenna ei uusia aloituksia tule,kun rippijuhlat syövät aikaa ja voimavaroja. Mutta onneksi hommat ovat melko hyällä mallilla,keskeneräisiä on tällä hetkellä vain 4 kpl.

Uusin valmistunut on taas sitä samaa vanhaa,eili pieni liinanen :)


Tällä kertaa siis punainen,halkaisijaltaan n.20 cm. Jouluvalmistelut on siis aloitettu :) Nyt liinanvirkkuu saa väistyä hetkeksi,uusia ei tule...siis ennenkuin on muita töitä saatu ulos uunista.

Uusin aloitus on sitten kirjaimellisesti hullutus... Pitihän niitä salomoninsolmuja kokeilla,tosin en ole ihan varma,onko nämä nyt niitä oikeita...


Enhän minä mitään kolmiota näistä osannut tehdä,mutta väsätään nyt kokeeksi tällainen suora,pitkä huivi. Lankana Miami. Joskus pitää tehdä jotain epävarmaakin,eihän sitä koskaan tiedä,mitä uusia innovaatioita saa aikaiseksi :)

Kesäkassivaihto 2011 on ohi,ja minäkin sain kassini pari päivää sitten. Laitan kuvan siitä sitten huomenna,kun ei KYHin merkeissä varmaankaan ole esiteltävää. Minä sain kunnian tehdä kesäkassin Lilalle,mikä olikin mieluinen tehtävä,kun päivittäin hänen blogiaan olen seurannut.Tuntui kuin olisi ystävälle kassia tehnyt. :)

Jotta hommat eivät loppuisi loppuvuonnakaan kesken,menin sitten osallistumaan tällaiseen:


Eli uusi hullutus taas,tässä on tarkoitus aloittaa uusi työ joka päivä ajalla 24.6 - 10.8. Valmista pitää olla vasta 24.12,joten aikaa olisi vähän isommillekin projekteille. Vähimmäislankavaatimus 50 g /työ.
Hiukan päällekkäin hommat menevät KYHin kanssa,mutta haasteitahan elämässä pitää olla :)

Nyt kauppalistan kimppuun,jotta saadaan juhlavalmistelut kunnolla käyntiin...

Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!

Muoks: HUPS,en osannut linkittää tuota KYJYä,mutta kelvatkoon nyt näin :)

13 kommenttia:

 1. Vai menit osallistumaan tuohon Kyjyynkin :D Olen harkinnut samaa, mutta kun se menee sen verran pahasti päällekkäin kyhäilyn kanssa, niin harkinnan asteelle on jäänyt. Ihanaa viikonloppua myös sinulle ja tsemppiä rippijuhlien valmisteluun ja itse juhliin!

  VastaaPoista
 2. Joo, sinä olet rohkea. Minä jätä kyllä tuon väliin, tuntuu nyt sen verran houkuttelevalta viettää loppukesä aloituksia valmistelleen. Hyviä rippijuhlia!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa rippijuhlaviikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää rippijuhlaa minäkin toivottelen. Oletpa sinnikäs, kun osallistut tuohon uuteen projektiin. Tai ainakin innostunut, mikä on hienoa. Jänniä tällaiset projektit, joissa bloggailu on yhdistetty käsityötavoitteisiin. Käsityö tukee bloggailua ja päinvastoin.

  VastaaPoista
 5. Taas kivoja juttuja sinulla! Minä en uskalla aloittaa tuota uutta hullutusta, tämä KYH riittää.

  VastaaPoista
 6. Voi että sinä sitten jaksatja nätti liina taas:)!

  VastaaPoista
 7. Kiva kun tulit KYJYym mukaan... Minäkin tajusin vasta ilmoitettuani itseni siihen, että menevät päällekkäin KYH:in kanssa, mutta onneksi on lomaa niin on aikaa tehdä :)

  VastaaPoista
 8. Sinä se jaksat noita haasteita !
  Mutta on sulla kyllä jouluvalmistelut ainakin ajoissa tehty... kun nyt jo ensimmäinen :)))

  VastaaPoista
 9. Nätti joulunpunainen liina.
  Melkoinen urakoitsija olet, kun osallistut vielä tuohon toiseenkin hullutukseen. Tsemppiä aloituksiin. :)

  VastaaPoista
 10. Heippa! Hyviä rippijuhlia minäkin toivotan, vai mahtoiko olla jo eilen..Ihanaa kesää joka tapauksessa toivotellen romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 11. Tulin visitille kun huomasin ,että olen saanut uuden ystävän!
  Kauniita liinoja!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. On sinulla aikas urakat tiedossa. Toivottavasti rippijuhlat meni hyvin.

  VastaaPoista
 13. Tuo joululiina on kyllä kaunis :) Oliko mukavat rippijuhlat?

  VastaaPoista