8.6.2011

KYH #8 ja #9

Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia edellisiin postauksiin kommentoijia sydämeni pohjasta! Olen aivan ymmyrkäisenä täällä,kuinka paljon Teitä on,joita kiinnostaa minun vaatimattomat näpräykseni!
Tämä bloggaaminen on antanut minulle niin PALJON,ja tuntuu että olen saanut kasapäin uusia Ystäviä,jotka jakavat tätä rakkautta käsitöihin... KIITOS!

On ollut yllätys,miten paljon ihania käsityöblogeja on olemassa,ja on ollut todella mielenkiintoista seikkailla toistenkin käsityömaailmoissa :) Yritän itsekin kommentoida ahkerasti,eikä se ole edes vaikeaa,kun kaikilla on ihania,upeita töitä blogit pullollaan :)

Jotta totuus ei unohtuisi,laitetaan tähän nyt jotain käsitöitäkin:) Viime yö oli niin kuuma,etten saanut nukuttua kuin vasta neljän maissa aamuyöstä.. Muutaman tunnin pyörittyäni turhaan,nousin virkkaamaan,ja vähän neulomaankin.. Kaitaliina sai muutaman uuden kerroksen,ja pinkit pitsisukatkin edistyvät...

Uutena aloituksina oli vuorossa pikkuruiset vauvan töppöset ja uusi,edellistä huomattavasti pienempi pitsiliina.Töppösiä ajattelin tehdä Hullutukseen ainakin muutamat,ja liinallekin tulee pari,on sen verran pieni ja nopea tehdä,halkaisijaltaan se tulee olemaan reilut 20 cm.

Valmistakin on tullut,ja tämä on todellinen Hullutus :)

Mintunvihreä kesäkassi,jossa on taannoin kirpparilta ostetut kahvat. Laukku valmistui reilussa tunnissa,kahvatkin kiinnitin vain silkkinauhoilla.

Tuunailla tätä vielä pitää,vuorikankaan se kyllä tarvitsee,ja ehkä vielä yhdet nauhatkin lisää.. Mutta kyllä se ihan laukulta näyttää,ja kaikki työt eivät voi olla isoja ja vaativia,tällaisia hassuja,pieniäkin pitää mahtua joukkoon... :)

Kyh-listaa yritän päivittää,jotta pysyisin edes itse kärryillä tekemisistäni. Lista löytyy täältä.
(Jukupliuta,mä osasin linkittää ton sivun,ihan itse!!! )

Nyt selaan Teidän uusimmat päivitykset läpi,ja siirryn sitten terassille aamukahvin juontiin :)

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Hienoja käsitöitä ja suloinen virkattu kassi. Ja hieno linkitys KYH-listaan!

  VastaaPoista
 2. Hurraa! (tuulettaa onnistuneen linkityksen johdosta)
  Tuo kassi on nätti! :)

  VastaaPoista
 3. No jo on varsinainen pikakassi :0 Ei uskoisi että noin hienon laukun tekaisee niin nopeasti.

  VastaaPoista
 4. Parin mutkan kautta tänne tupsahin. En muista että olisin aikasemmin käyny, vaikka blogia olen pyörittänyt jo useamman vuoden. Jäänpäs selailemaan vähän tarkemmin :)
  (Tosin varsinainen blogini on salasanan takana.)

  VastaaPoista
 5. Nätti kesäkassi ja niin on muutakin nättiä taas tulossa.
  Yritä nyt kuitenkin nukkuakin välillä :))

  VastaaPoista
 6. Ihan mahdottoman suloinen kassi. Tämä on kyllä totta mitä sanoit. Täällä netissä on kyllä uskomaton määrä sellaista taitoa ja sellaisia ihmisiä, joista ei ole voinut tietääkään. Aivan mahdottoman kiva on ollut tutustua sinuunkin!

  VastaaPoista
 7. No uh huh, mikä työputki (enkä nyt tarkoita sinun palkkatyötä)Ja tunnissa kassi, olet sinä kyllä varsinainen automaattinäppi:)

  VastaaPoista
 8. Hirviä vauhti :). Käsityöblogit ovat niin mielenkiintoisia, että niitä voisi vaikka päivätöikseen tutkia...

  VastaaPoista
 9. çok güzel çanta ellerine sağlık..Diğer dantel sonunda ne olacak merak ediyorum..sevgiler..

  VastaaPoista
 10. Hieno kassi ihan mun lemppari väri. Mä oon huomannut saman että paljon on uskomattoman hienoja blogega ja käsityön taitajia. Aikaa kuluisi tuntitolkulla kun niitä tutkisi samalla kertaa. Sulla on hirveä vauhti päällä, hyvä kun täällä jokusen isoäidin neliön saan päivässä aikaan. Uusia tuttavuuksia on tullut tännekkin:)

  VastaaPoista
 11. Olet tosi ahkera lomalainen :) Kiva on kassi. Tykkäsin myös liinasta , jonka äskettäin esittelit.
  Tämä ihana blogimaailmaa koukuttaa. Kaikki uudet kivat ja kannustavat ihmiset.
  Jaan kanssasi "linkityksen riemun". Minulla on niin paljon vielä opittavaa täällä virtuaalissa.
  Hyvää loman jatkoa!

  VastaaPoista
 12. Söpö kassi! Pidetään me käsityöihmiset yhtä, niin jaksetaan arjen harmautta!

  VastaaPoista
 13. Kiva kassi! Blogisi on mainio!

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana kassi. Onko siihen ohjetta? Laitoin muuten tänään sinulle postia tulemaan. Toivottavasti lanka tulee hyvään käyttöön. Kuten muut totesivat ihana blogi ja pidetään me käsityöihmiset yhtä.

  VastaaPoista