21.6.2011

KYH-aloitukset #21 ja #22

Nyt kun juhlista selvittiin,ja päästiin normaalirytmiin,niin käsityöt on olleet taas pääosassa koko eilisen päivän :) Mikä nautinto,kun sai istua telkkarin ääressä virkkaamassa,eikä ollut kiire mihinkään.NO,jotain pieniä velvollisuuksia tosin,mutten antanut niiden pahemmin häiritä :)

Keskeneräiset työt eivät juurikaan valmistuneet,keskityin aloituksiin.Loppusuoralla ollaan,nyt puuttuu enää kolme aloitusta. Saatanpa nekin aloittaa jo ennen perjantaita,jotta pääsee sitten keskittymään kaikkien valmiiksi saattamiseen. Ja perjantaina täytyy taas alkaa aloittamaan,kun on se KYJY...Tässä tulossa taas liina... Joulunpaunainen,kokoa tälle pitäisi tulla puolisen metriä. Enpä tiedä,mikä liinakärpänen nyt on iskenyt,mutta kun näitä on niin kiva väsätä :)


Jonkinlainen pieni liinanen tämäkin on,ja tarkoitus olisi noita klipsuja jotenkin siihen ympätä... Niitä kun alkaa olla niin paljon,etteivät pian mahdu mihinkään :) Mitään ohjetta tähän ei ole,katsotaan saanko visioni taaskaan toteutukseen asti...

Tämä KYH on ollut mukava projekti siksikin,että nyt työt on ollut pakko saattaa valmiiksi asti :) Minä olen aina ollut kova aloittamaan kaikenlaista,mutta iso osa on hautautunut uusien ideoiden ja aloitusten alle. Nyt kun ne aloitukset on täällä esitelty,ne on myöskin pakko tehdä valmiiksi :)

Hiukan jänskättää tuo perjantaina alkava KYJY,riittääköhän energia ja ideat vielä siihen? Parin viikon päästä on lomakin lusittu,ja aikaa käsitöille tietysti vähemmän.. No,katsotaan,eihän sitä niin vakavissaan tarvitse ottaa...

Suunnitelmia KYJYYN ei vielä juurikaan ole,ihan pari aloitusta pyörii mielessä,ja hieman hankintojakin on tehty.


Isot kerät jotain Anttilan akryylihässäkkää,kelpaavat hyvin ensimmäiseen,ja varmasti aika pitkäänkin projektiin... Kotiväki KYH:in aikana aloitettuun pitsitoppiin,ja vaaleanpunaiset puuvillat sitten johonkin,en vain tiedä,mihin :) Pari virkkuukoukkua ostin,niitä kun on aina hukassakin :)

Tämä äippä saa nauttia nyt muutaman päivän ihanasta rauhasta,kun rakkaat teinimonsterit (lue:tyttäret) lähtivät isänsä kanssa reissuun... Tuosta ne juuri tapellen painuivat ovesta ulos :) Poika ja mies toki ovat kotosalla,mutta mies päivät töissä,ja poikakin omilla reissuillaan,melkein aikuinen mies... Suunnitelmat ovat hyvin selvät:lankaa,puikkoja,koukkuja,televisiota :) Ja jotain kotihommiakin varmasti,mutta ihanaa,kun ei ole mitään aikatauluja! Tämä se on juuri sellaista lomaa,jota ihminen tarvitsee jaksaakseen taas ahertaa :)

Nauttikaa muutkin päivästänne,ei anneta harmaan kelin pilata aurinkoisia ajatuksia! :)

11 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin mun elämältä: Lnagat puikot koukut telvisio. Eilen onneksi illalla sain nurmikon leikattua, ettei se stressaa ja saa keskittyä sisähommiin.... Ihanaa päivän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Jänskää odotella millaisen klipsuliinan teet. Ostin muuten kans eilen samaa vaaleanpunaista puuvillalankaa mistä teen nyt polvisukkia Meimille. Kohta alkaa armoton pakkaminen, huomenna pääsee taas mökille. Sais kaikki käsityötarpeet mahtumaan autoon:) Sitä samaa sinulle nautitaan, nautitaan!

  VastaaPoista
 3. çok güzel bir örnek eline sağlık

  VastaaPoista
 4. Onpa tulossa kivoja virkkauksia. Nautitaan elämästä

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva odotella mitä saat aikaan klipsuista. Mulla on vasta kahdenklipsunsydämiä. Koria olen ajatellut seuraavaksi.
  Langat-puikot-koukut-tv on meikullakin ohjelmassa tänään.

  VastaaPoista
 6. Klipsut olikin yllättävän hankalat virkata mihinkään kiinni, ei tainnut olla minulla tekniikka hallussa. Sinä olet ollut ahkera ja suunnitelmallinen KYHie suhteen, joten uskon, että myös onnistut saamaan ne valmiiksikin.

  VastaaPoista
 7. kuulostaapa ihan oikealta lomalta :D, sitä odotellessa...

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa hyvältä lomalta :) Minäkin olen lomalla perheestä: lähtivät neljäksi päiväksi miehen siskon luo Tukholmaan.

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa ihanalta lomapäivältä, samansuuntaista lomapäivää täälläkin vietetään, tosin joudun, ihan omasta halusta :) irroittautumaan välillä karvakuonojen kanssa lenkille :).

  VastaaPoista
 10. Vaude noita klipsuja! Jännityksellä ootan mitä niistä tuleekaan.
  Miulla on kans pari liinaprojektia tulossa tähän Kyhiin. Kyjyä en oo vielä uskaltanu ajatellakaan, ennenkuin saan loputkin kyhyn aloitukset puikoille, onneks ei enää montaa...
  Tsemppiä loppurutistukeen ja onnea KyJyyn!

  VastaaPoista
 11. Juu, lomalla pitää päästä vähän irrottelemaan tavanomaisesta.

  VastaaPoista