25.6.2011

KYJY #2

Juhannusaatto takana,ja täällä Espoossa ilma olikin yllättäen aurinkoinen ja lämminkin.Tuulta oli sen verran,ettei hyttysiäkään näkynyt:) Terassilla oli mukava istuksia ja paistaa makkaraa... Tänään sitten sataakin,mutta jostain pilvenraosta näkyy kyllä pilkahdus aurinkoa..

Käsityöt jäivät vähemmälle,mitä nyt naapurille virkkasin kännykkään kukkasen koristeeksi,kun kauniisti pyysi :)Illalla sain sitten mohairsukan kantapään hyvään alkuun,joten eiköhän huomenna ole sukkaa esiteltäväksi.

KYJYn toinen aloitus on sitten ihan oma innovaatio,mistään en ole kopioinut :) Tuli vain sellainen idea,että minäkin voisin harrastaa suosittua neulegraffitia,eli häiriköidä ympäristöä jollain omalla väkerryksellä :) Taloyhtiömme pihalla seisoogrillikatos,joka näyttää hieman ankealta,ja sain idean...
Täsätä ei kyllä oikein saa selvää,mikä tämä on,mutta minäpä valaisen :) Neulon tuollaista nyöriä         ( kiitos Paula :) ),johon virkkaan kukkasia ja lehtiä... sitten kiinitän sen grillikatoksen katonreunaan ihmetyttämään ihmisiä :) Saa tuota varmaan aika monta metriä värkätä,ennenkuin KYJYn vähimmäislankavaatimus täyttyy... :)

Sitten kukka-asiaa... Meillä asuu tällainen huonekasvi,saatu joskus miehen sukulaiselta,nimeä en tiedä....


On kasvanut korkeaksi,toista metriä,ja lehdet ovat isot. Eilen aamuna meitä odotti yllätys...


Kaksi isoa,punaista kukkaa! Jokunen nuppukin oli... Kovin lyhytikäisiä kukkia,tänä aamuna molemmat jo lakastuneita.. Ovat kyllä varmasti olleet olemassa jokusen päivän,ei vain oltu huomattu,kun kukkivat ikkunaan päin... Jos joku tunnistaa kasvin,niin hihkaiskoot ihmeessä :)

Olen tässä samalla hörppinyt aamukahvin,muu perhe nukkuu vielä.. Nyt siirryn sohvalle sen sukkspahasen kimppuun,täytyy se saada valmiiksi,niin on sitten taas yksi työ vähemmän...

Mukavaa Juhannuspäivää ihan jokaiselle! 

10 kommenttia:

 1. Kiva että ohjeestani oli sinulle apua:) Tulee kivan näköistä koristetta. Täällä Uudenkaupungin kupeessa on paistanut vielä toistaiseksi aurinko koko aamun. Toivotaan että jatkossakin. Tuota sinun kukaa en tunne mutta kauniit ovat sen kukat. Mukavaa Juhannuspäivää sinullekin:)

  VastaaPoista
 2. Kiinanruusu! :D Se on hieno kasvi ja teillä nähtävästi valtava :)
  Mulla tuli tosta nyöristä mieleen, että jos sellaisella sitois noita huonekasveja, jotka tarvii kepistä tukea. Vois olla kivemman näköinen kuin joku perus naru..

  VastaaPoista
 3. Kiitos SViu! Kiinanruusu se todella onkin ;) Ja kiva kun kävit moikkaamassa,löysin näin kivan blogisi :) Ja tuo kasvien sitominen tuolla kukkanauhalla on hyvä idea!

  VastaaPoista
 4. Muista laittaa sitten grillikatoksesta kuva, kun kukkaköynnös on kiinnitetty !
  Kaunis kukka, vaikka kukkiikin vain hetken :))

  VastaaPoista
 5. Kaunis iso kiinanruusu! Itse sain muutama viikko sitten uuden kiinanruusun, hyvin on viihtynyt parvekkeella, kukat vain ovat kovin lyhyt ikäiset.
  Tahtoo myös nähdä millainen "graffitista" tulee!

  VastaaPoista
 6. Miten sinulla riittää aikaa kaikkeen...? Minä vasta hätäisesti sain tänään KYH:n viimeisen aloituksen tehtyä ja KYJY:ä en ole ehtinyt edes miettiä vielä.... Stressi iskee päälle!! Kiinanruusuksi minäkin tuota epäilen :)

  VastaaPoista
 7. Hauska graffiti idea grillikatoksen koristeeksi, oottelen kuvia sitten tänne, miltä näyttää kun kaikki kukkaset valmiina :)Oikein mukavaa Juhannuspäivää Sinullekkin!:)

  VastaaPoista
 8. Kiinanruusu on tuo. Tosi kaunis!
  Miekin, kun jostain saisin kiinanruusun, että saisin kasvatettuu.

  Ps. Kurkkaapas blogiini. Arpaonni suosi Sinua!

  VastaaPoista
 9. Hauska idea tuo neulegraffitti.
  Hyvällä mallilla sinulla KYHäilyt ja KYJYt.

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva idea koristaa grillikatos neulegraffitilla :)

  VastaaPoista