24.6.2011

Valmis KYH # 24 ja KYJYn aloitus

Tänään se sitten alkaa! KYJYily meinaan... KYH on hyvässä jamassa,valmiita on 19 kpl,ja keskeneräisetkin 6 hyvässä vauhdissa. Keräsin tekeillä olevat työt yhteen läjään:


Kuvakulma taas ihan hassu,mutta siinä ne kuitenkin ovat :) Kaksi sukkaparia,mohairversiosta toinen valmiina,Bavarian-tiskirätti,pitsitoppi,Rose-huivi ja klipsuliina :)

Tänä aamuna valmistui KYH # 24:


Se perinteinen,hyväksi havaittu vauvan siksak-myssy,koko 60 cm. Helppo malli,mutta minähän tietysti onnistuin tyrimään tämänkin kanssa :) Kun otin aamulla sen pingotuksesta,huomasin,että olin innoissani neulonut monta kerrosta liikaa... No,pikkuhomma korjata,mutta kyllä naurattaa :)  Enkä edelleenkään osaa neuloa sitä nyöriä,en vaikka ohjekin oli... Jos joku viisas haluaa näyttää sen,niin olisin iloinen...

Ja sitten siihen KYJYyn... Ensimmäinen aloitus on siitä kirpparilta löytämästäni italialaisesta hassu-langasta. Iloisen kirjavaa,mukavan tuntuista neuloessa. Meinasin siitä ensin jonkinlaiset tossukat,mutta suunnnitelma muuttui,ja siitä tulee BAKTUS...


Ei vielä kovinkaan pitkällä,mutta alku nyt kummiskin :) Muita suunnitelmia ei pahemmin ole,näitä huiveja teen ainakin pari,ja isoäidin neliöistä parikin peittoa,kokoa ei ole lyöty lukkoon.. Kunhan Juhannuksesta selvitään,yritän väsätä jonkinlaisen listan,ainakin suuntaa antavan. KYHin töistä on täällä lista,ja se on helpottanut,kun ei näitä muuten muista :)

Toivotan kaikille ystävilleni Ihanaa ja valoisaa JUHANNUSTA!

11 kommenttia:

 1. Hienoja töitä olet saanut aikaan! Itselläkin tuntuu olevan noiden myssyjen ja pipojen kanssa aina niin että joutuu joko purkamaan tai lisäämään muutaman kerroksen.
  Iloista ja, tällä hetkellä, aurinkoista Juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Kivoja neuleita.
  Mukavaa Juhannusta Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Hienoja töitä taas sulla. Laitan jonkulaisen ohjeen nyörin neulomisesta blogiini jos siitä olisi sinulle apua :)Aurinkoista Juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Kyllä hyvillä mielin voit startata KyJyyn, kun KYH on noin mainiola mallilla! Mukavaa juhannusta :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä olet pitkällä KYHissä, tosi nopeasti olet saanut valmista aikaan, minulla vielä pari aloitusta aloittamatta ja vallan kauhea määrä keskeneräisiä. Kyjyä en suunittele, ennenkuin vasta parin viikon päästä.
  Oikein Hyvää Juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
 6. Juhlavaa Juhannusta!
  Ja tsemppiä KyJyyn! :o)

  VastaaPoista
 7. Oletpa pitänyt vauhtia KYHissä. Tuo hassulanka onkin juuri omiaan baktukseen :)

  VastaaPoista
 8. Nyöriin luot kolme silmukkaa sukkapuikolle neulo oikeaa ja vedä silmukat puikon toiseen päähän, ota lanka nurjan puolen silmukoiden puolelta neulonta asentoon ja jatka taas ne kolme oikein. Kun lanka kulkee koko ajan työn takana se kiristää nyörin pyöreäksi. Taika on siinä sukkapuikossa, kun voi siirtää silmukat toiseen reunaan ja jatkaa työtä aina vain oikeaa neuletta. Ymmärsitkö :))

  VastaaPoista