23.6.2011

Viimeinen aloitus!

Niinpä,nyt on kaikki KYHäilyn aloitukset tehty! 25 työtä,joista valmiina 18 kpl. Ihan aikataulussa siis,ja syytä onkin,sillä huomenna pitäisi olla aloittamassa KYJYn ensimmäistä työtä! :)

Viimeinen aloitus on RoseMohairista jonkinlainen huivi.Ihan omasta päästä,reikiä paljon,niin on vähemmän neulottavaa :)


Väri ihana,hennon turkoosi... Pidätän oikeuden muokata sen kauluriksi,jos innostus loppuu kesken.. :)

Valmistakin on tullut... projektin kolmas kassi,nyt hiukan kookkaampi kuin edelliset..


Lankana Puro Batik,ja malli isoäidin neliö. Sangat kirpparilta,sopivat tähän kuin nyrkki silmään :) Vuorittaa tämä täytyy,ei sitten veny ihan mahdottomasti vaikka tavaraa olisi enemmänkin...

KYJYn projektit ovat vielä hakusessa,vasta kolme työtä on mielessä. Mutta ehtiihän sitä,taitaa olla parempikin,ettei kovin tarkkaa suunnitelmaa tee,tekee vain sellaista,mikä sattuu huvittamaan :) Kirpparilta löysin hassunhauskaa lankaa,jotain italialaista akryylin ja viskoosin sekoitetta.


Ja erittäin värikästä! :) Tästä haluaisin neuloa jonkinlaiset tossut... Uutta lankaa en kovin paljoa aio ostaa,joten jämälankaprojekteja on varmaan tiedossa... Pariin projektiin olen jo ostanutkin,mutta niistä sitten myöhemmin.

Otin pihasta pari kuvaa,kukkaloisto alkaa nyt olla valmis,ja täällä on mukava istua neulomassa tai virkkaamassa aurinkoisilla ilmoilla :)

"Pikkuterassi"
Kukkapylväs

Juhannusta vietämme ihan kotosalla,jos ilmat sallivat,grilli on kuumana varmasti useanakin päivänä...
Tänään annan periksi yllättävälle mielihalulle,ja värjään hiukseni. Mistä lie halu tullut tummiin hiuksiin,kun aina olen ollut vaalea... :) Oma väri on sellainen vaaleanruskea,mutta vuosikaudet olen ollut ihan blondi.Siis myös ulkoisesti :) Vanhemmiten hiukseni ovat tummuneet,ja nyt ajattelin sitten olla kunnolla brunette :) Katsotaan sitten,joudunko kulkemaan huivi päässä loppuvuoden :)

Hauskaa torstai-päivää ihan jokaiselle!

13 kommenttia:

 1. Tuo laukku on kiva!!

  Ihana terassi ja kukat! Minäkin haaveilen tuollaisesta pienestä pihasta. Oma maalaispiha on nykyisin niin iso, että menee ihan älyttömästi aikaa sen hoitoon!

  Hyvää juhannusta!!

  VastaaPoista
 2. Huivista näyttää tulevan oikein herkkä ja kaunis! TYkkään myös kovasti tuosta kassista! Kiitos ideasta;)
  Mikäs tuolla terassilla on istuskellessa ja neuloessa, on niin kaunista :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että olet selvinnyt nöin komeasti loppuun! Ja onnea vaan siihen KYJYyn sinulle rohkealle!

  VastaaPoista
 4. Hyvää Juhannusta ja mikäs on terassilla istuksiessa, kun on noin mahtava kukkaloisto ympärillä! Juu, hiuksia minäkin värjäilen, olen aito brunetti, mutta kas pää alkaa ohimoilta harmaantumaan, vaikka olen vasta vähän päälle 4-kymppinen!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa juhannusta, ihanin uusin hiuksin toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 6. Kaunis liina ja kassi. Mullakin on se eko kassi vielä kesken siitä Puro patikista. Taidan riistää koko tekeleen. Siihen menee ihan älyttömästi lankaa.Kyllä tuolla terassilla kelpaa vietellä kesäpäiviä ja tehdä käsitöitä. Kyllä sulla riitää tarmoa osallistua vielä KYJYnkin. Hauskaa tortaipäivän jatkoa sinnekkin :)

  VastaaPoista
 7. Olet saanut paljon aikaan, varmaan tuo KYHäily-haaste on lisännyt tahtiasi, mutta eikö sinulla ole ollut aikamoinen tahti jo muutenkin. Ihania terassikuvia, kukkapylväs on kaunis.

  VastaaPoista
 8. Oi että on upea tu kukkapylväs! Nuo isoäidinneliökassit toimivat aina.

  VastaaPoista
 9. Hieno homma, olet jo rutkasti voitolla Kyhäilyssä. Mullakin kaikki aloitukset, mutta valmiita vasta noin puolet. Aika menee töissä.

  VastaaPoista
 10. Samalla mallilla on minunkin KYH ja pitääkin tässä vielä printata huomiselle ohje ensimmäiseen työhön.

  Hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
 11. Sinulla on KYH hyvässä vaiheessa ja varmasti teet samalla innolla KYJY-työtkin.

  Toivottavasti tulee kohta terassikelit :)

  VastaaPoista
 12. Mulla olis vielä aloituksiakin.. Kääk! :)
  Minä en millään löydä kirppiksiltä noita kassinkahvoja vaikka olen kuinka yrittänyt etsiä, käydäänköhän me samoissa paikoissa...? ;)

  VastaaPoista
 13. Kiva isoäidin neliö kassi, ja piha! Kerrostalossa asuvana koristelen vain parveketta. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista