21.7.2011

Hitaasti etenee...

Nyt on jonkinlainen käsityö-ja netti-ähky päällänsä! Ihan pakottamalla täytyy jotakin tehdä,kun kerran on leikkiin ryhtynyt... En ole pariin päivään koneella juurikaan istunut,joten Teidänkin bloginne ovat lukematta,anteeksi! Yövuorot ja niistä palautuminen olivat tällä kertaa jotensakin hankalia,ja sen lisäksi menin sitten hankkimaan pikkuisen krapulankin... Epätavallista minulle,mutta nyt olikin erikoistapaus,kun juhlittiin mukavan työkaverin läksiäisiä. Kerroin aikaisemmin,että minun osakseni lankesi läksiäissukkien teko,ja nyt kävi niin,että sukat eivät ehtineet valmiiksi eiliseen mennessä! Ensin loppui lanka,ja minun piti purkaa jo valmiiksi tehtyä sukkaa,jotta saan kärjistä samanlaiset,ja sitten tietysti unohdin ottaa tekeleen mukaan yövuoroon! Joten kaveri sai eilen vain kuvasta katsella uusia sukkiaan... No,vielä ensi viikon poika on töissä,joten ehtivät todennäköisesti valmistua siihen mennessä :)

Pari aloitusta olen saanut tehtyä,KyJyssä kun yritän kuitenkin vielä roikkua mukana...


Tästä ei kyllä mitään selvää saa,joten pieni selostus lienee paikallaan. Tulossa Panache-huivi,ohje Ullasta. Huivi aloitetaan niskasta,uutta sekin minulle... Lankana ihan ykköslemmparini Rose Mohair.Katsotaan nyt,ymmärränkö ohjeet ihan loppun saakka :)


Toinen aloitus on sekin Rose Mohairia,värinä hillitty harmaa. Kyseessä on "huiviliivi",ohje Novitan talvi 2010-lehdessä. Kuvio tosi helppo,kavennuksia ja langankiertoja...
Täytyypä yrittää päivittää aloitusten listaa,taitaa sekin olla ihan retuperällä... Lupaan ryhdistäytyä,kunhan olo tästä hiukan kohenee...Vapaapäivät tänään ja huomenna,eiköhän saada taar rytmit kohdilleen,toivottavasti ainakin... :)

Mukavaa torstaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Heippa pitkästä aikaa! Joo joo, on se hyvä sanoa täällä mökkerössä kun vielä lomailee:D Oletko kuullut että hiljaa hyvää tulee! Ja sinulla varmasti tulee aina kauniita töitä! Kivoja lomapäiviä!

  VastaaPoista
 2. Kauniin näköisiä huiveja tulossa.

  VastaaPoista
 3. Juupa, ei sitä aina jaksa niin kauhiasti väkertää :)

  VastaaPoista
 4. Ei tämä netti niin tärkeä ole että täällä kannattaa aina roikkua, minäkin yritän rajoittaa koneella olo aikaa, tähän blogien kiertelyyn ja töiden ihasteluun kun saisi ihan helposti vierähtämään tunnin jos toisenkin :)

  VastaaPoista
 5. Taitaa olla liikkeellä tuota ähkyä, minulla myös muut jutut mielessä... Pikaisesti olen silti yrittänyt aina kurkkia muiden blogeja ja vielä on viikko aikaa saada KYH:t loppuun, katsotaan miten käy... :)

  VastaaPoista
 6. Joskus täytyy vain olla itsekseen ja antaa netin ja käsitöiden olla. Ei toisten blogeissa vierailukaan mikään velvoite voi olla, jos on blogiväsymys päällä. Hyvää viikonvaihdetta sinulle! Nauti vapaasta!

  VastaaPoista
 7. Olen samaa mieltä, sitä ehtii sitten syksyllä taas kun ilmat viilenee lämmitellä koneen ääressä:D
  Kauniita huiveja tulossa:)

  VastaaPoista
 8. Kauniin värisiä aloituksia sinulla paljon!
  Se on tämä kesäaika joka tekee tämän nettiähkyn, helpottaa kun ilmat viilenee. Jaksamista yökyöpelille toivottelee toinen yökyöpeli!

  VastaaPoista