22.7.2011

"Vähän" uutta materiaalia

Vaikka tunnenkin kärsiväni jonkinlaista käsityö-ähkyä,se ei tietenkään koske lankojen ostamista :) Tänään taas tarttui mukaani "pienehkö" kasa tuikitarpeellista matskua.


Rose Mohairia,Puroa,Miamia ja virkkuulankaa. Lukuunottamatta viimeksi mainittua kaikki olivat alennuksessa. Purosta taidan sitten helteiden hellitettyä tehdä jotain huovutettavaa,en vain vielä tiedä,mitä... Mohairit siihen tekeillä olevaan huiviliiviin ja muut langat jo aloitettuihin huiveihin. Kaikki siis tulevat tarpeeseen :)

Koska tiedän armaan mieheni suhtauvan hiukan nuivasti lankahamstraukseeni,yritin vaivihkaa kuljettaa uudet langat hänen ohitseen sohvapöytänä toimivaan arkkuun.ei onnistunut,vaan mitä sanoi hän? Totesi vain,että täytyy kohta ostaa isompi arkku :)

Muutama päivä sitten eräs ihana työkaveri toi minulle tällaisen pussin:


Yli kaksisataa klipsua... Ei kuulemma jaksanut laskea enää kahdensadan jälkeen. Hän on kerännyt näitä ennenkin minulle,ja nyt hänen ystävänsäkin tietävät,että eräs hullu työkaveri tarvitsee tölkeistä ne klipsut :)

Olotila alkaa olla jo kutakuinkin normaali,paitsi tämä kuumuus tekee hulluksi! Lämpötila terassilla oli juuri äsken + 35... Tuntuu että saisi olla koko ajan suihkun alla seisomassa... Näillä ilmoilla kaipaa lyhyitä hiuksia,pitkien kanssa kun niska hikoaa ihan vietävästi ja saa koko olon tukalaksi. Tietysti hiukset voi nostaa nutturaksi päälaelle,mutta vapailla kulkisin mieluusti hiukset avoinna,kun hoitotyössä ne on oltava aina kiinni...

Vielä tiedoksi Pori,Turku ja Leppäkaarre: paketit lähtivät tänään matkaan,vihdoinkin! :)

Oikein leppoisaa viikonloppua kaikille minun puolestani!

13 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua, toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 2. Mä kävin kanssa kattelemassa noita lankoja Prismassa kun oli alessa,mutta tälläkertaa maltoin jättää ne kauppaan :)
  Hyvää viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 3. Tottahan lankoja täytyy ostaa! Oon ihan samanlainen, ja vaikkei aina tarviskaan just johonkin. Varastoon, varastoon. Meillä on kans saman tapaisia kommentteja "Mihin noi kaikki langat mahtuu" Jään odottelemaan postia:D Hyvää viikon loppua sinullekkin! Nyt alkoi kauhea sade ja ukon ilma!!! Ihanaa viilentää vähän oloa:D

  VastaaPoista
 4. Minäkin kävin tänään lankaostoksilla :) Ei sitä lankaa vaan VOI olla liikaa!

  VastaaPoista
 5. Kauniita lankoja ja niitähän tarvitaan, ja paljon!

  VastaaPoista
 6. Hyvät ostokset olet tehnyt. Koskaan ei ole liikaa lankoja :)

  Tuo neulomasi pinkki lehmushuivi on täydellisen ihana. Mäkin haluan!

  VastaaPoista
 7. Mulla on muuten sama hiusohgelma. Pakko vaan pitää kiinni ja mahdollisimman korkeella, vapaapäivinäkin. Vaan kun tekisi mieli pitää auki..
  Lankoja ei ole koskaan liikaa! Kaikkihan ne tarpeeseen tulee.. joskus. Tai jos ei tule, niin ainakin niitä on kiva katsella ja silitellä.. :)

  VastaaPoista
 8. lankoja ei koskaan ole liikaa. minäkin kävin alekoreja penkomassa. Kuva blogissani

  VastaaPoista
 9. Ihana lankaläjä! Hvyää viikonvaihdetta sinulle sinne Espooseen!

  VastaaPoista
 10. Lankoja ei ole koskaan liikaa. Minun mieheni kysyi-miten kauan langat säilyy, joten taidan olla hamsteri minäkin.

  VastaaPoista
 11. On siinä kauniita ja tarpeellisia lankoja moneen työhön:)

  VastaaPoista
 12. Mun pitää aina salakuljettaa uuden langat kotiin ja teeskennellä että ne on vanhoja lankoja varastosta...

  VastaaPoista
 13. Kyllä hiukset on paras olla nutturalla, muuten on niiin kuuma niskassa ja hiusta joka paikassa:)Elikkäs luvassa on myös klipsutöitä:D

  VastaaPoista