25.7.2011

KyJy # 20

Oikeesti,puikoilla jo aloitus nro 20... Huh-huh,ja kaikki vähän isompia kuin Kyh-työt... enköhän minä jouluun mennessä näistä selviä,nyt vain tuntuu,että muistankohan edes kaikkia,mitä olen aloitellut :)

Uusin aloitus on Puroa,tarkemmin Metsää...


Ohje Novita talvi-09. Puro on mielettömän ihana lanka neuloa,mutta pitkät puikot eivät ole minun heiniäni lainkaan! Tuntuu kuin olisi heinäseipäät käsissä,ja liikuttamiseen tarvitaan koko yläkroppa :)

Tällä hetkellä puikoilla on monta erilaista huivia,ja ohjeet niihin suloisessa sekamelskassa... Voipi syntyä todella originelleja huiveja :)

Laitan tähän kuvan yhdestä vanhemmasta työstäni,bolero on neulottu -09 alkuvuodesta erästä tiettyä tilannetta varten... Menimme nykyisen mieheni kanssa naimisiin 27.3.2009 ja mekon kanssa tarvitsin jonkinlaisen yläosan... Mekko oli aniliininpunainen,joten valkoinen yläosa oli luonnollinen valinta,jo tilaisuuden luonteenkin vuoksi...


Lankana tietysti Rose Mohair,ja malli ihan omasta päästä. Tässäkin vain neulottu reikiä peräjälkeen,ja hyvä tuli... :) Kiinnityksenä kukkanen,jossa sekä pinni että hakaneula. Hyvin ajoi tarkoituksensa,ja kerran olen tätä sen jälkeen käyttänyt.

Kerronpa tässä yhden jutun,mikä on valvottanut minua viime yönä... Niinkuin olen joskus maininnut,täytän "maagiset" 50 v.syyskuussa. Tarkoitus oli järjestää pienet juhlat kotona ystäville ja sukulaisille. Eilen sitten sisareni soitti,ja ilmoitti,että minun tehtäväni on kutsua ihmiset paikalle,ja sisarukseni hoitavat loput! Siis kuulemma pitopalvelu astioineen ja tarjoiluineen! Olen ihan ymmälläni tästä,minulla on ihania sisaria,eikö? Tähän liittyy jokin juju,koska sisareni käski minun toivoa jo perjantai 9.9 vapaaksi,kun juhlat pidetään 10.9... Nyt sitten reilu puolitoista kuukautta jännätään,mitä tuleman pitää... :)

Tässä sitä tuli taas löpinää,nyt nauttimaan vapaapäivästä ja neulomaan jotain niistä lukuisasta aloituksesta :)

Tehdään tästä viikosta mukava,eikös vain?

15 kommenttia:

 1. Sisaret on ihania, tiedän, koska minulla on niitä 3 kpl! Jotain hienoa tapahtuu varmaan 9.9

  VastaaPoista
 2. Wau, mahtavia sisaria! Minulla niitä ei ole yhtään.
  Minäkin tykkään Purosta. =)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihania sisaria sinulla! Monesti olen itsekin sisaria toivonut, mutta on vain ystäviä.
  Puro on täälläkin aikas pop ;)

  VastaaPoista
 4. On kyllä sinulla haasteita! Lanka on ihanan väristä Puroa, itse olen siitä joskus huivin neulonut.

  VastaaPoista
 5. Paketti tuli tänään. KIITOS, sopivat ja aivan ihanat :) Kyllä nyt kelpaa odotella syksyä ja talvea.

  VastaaPoista
 6. Hui kauhistus, mikä määrä tekemistä :).

  Hieno synttäripalvelu...

  VastaaPoista
 7. Kuulosta upealta synttärilahjalta :) Nyt vain ahkerasti tekemään kyjyjä niin et ehdi jännittää niin paljon :D

  VastaaPoista
 8. Ihana paketti tuli tuli tänään, Kiitos! Sopivat ovat ja kauniin väriset:D On sinulla jänskää odotella mitä sisarukset keksivät? Puro langasta olen minäkin tehnyr neule liivin se on tavattoman kiva lanka kevyttä ja mukavaa neuloa. Mukavaa viikko ja neulomuksia sinullekkin:D

  VastaaPoista
 9. Siskot on ihania, tulee vain aivan liian harvoin kerrottua se heille! Minulla on sama ongelma, joudun vilkaisemaan täältä koneelta mitä kyjyjä on kesken, ja montako pitäisi vielä aloittaa...

  VastaaPoista
 10. Sinähän voit laittaa tuon ihanan boloron niihin synttäribileisiin, jos vain sopii tilaisuuden luonteeseen.

  VastaaPoista
 11. Ihania sisaria. Noin tulee helpommaksi kun pitopalvelu hoitaa, eikä itseään tarvitse uupumukseen asti rasittaa.

  VastaaPoista
 12. Kiitos onnitteluista:) Wau miten ajattelevaisia sisaria (olispa minullakin, vaan ei ole yhtään), sehän on ihana asia, ettei tarvitse itse "raataa" vaan kaikki on hoidettu ja ja mikäs yllätys semmoinen olis, jos tietäis etukäteen:D Arvaa oonko kuulolla, millaiset juhlat oli, jännitetään siis yhdessä:)

  VastaaPoista
 13. Onpas jännää odotella siskojen yllätystä. Juhlava ja ihana tuo valkoinen bolerosi.

  VastaaPoista
 14. On sinulla sitten ihanat siskot. Waude...ihanaa ylläri,pylläri sinulle.
  Sinä sitä olet kesälläkin ollut ahkerana käsitöitä tekemään, minä taas en ole saanut aikaseksi en sitten yhtikäs mitään tänäkesänä.

  VastaaPoista