28.7.2011

Isokenkäisen saapassukat

Vihdoin ne läksiäissukat siis valmistuivat! Poika huomenna viimeistä päivää töissä,joten hyvinhän tässä ehti! :) Saan tänä iltana luovuttaa ne surunauha ympärillä,kyynel silmäkulmassa...


Lankana siis seiskaveikka ja kokoa sirot 45 :) Kyllä näitä tahkottiinkin,kun lanka loppui kesken,ja sain sitten neuloa melkein puolesta sukasta lähtien toisella värillä. Ja siinä vaiheessa tietenkin toinen sukka oli kokonaan valmis... Eikun purkamaan jne... Mutta ovat nyt valmiit,ja siirtyvät jonkun toisen harmiksi :) Nämä ovat siis valmistuneista KyJy.töistä se nro 5...

Uusin KyJy-aloitus on sitten siitä esilen esittelemästäni palkkiolangasta Olga-sukat.Aika hauskannäköistä,mutta ajattelin kuitenkin nilkkaresorin ja kantapään tehdä yksiväriseksi,tulisi muuten liian kirjava,ehkä... Tuo Olga itsessään kun on jo aika koristeellinen.Ja jalkaosassa raidat olisivat leveämmät,kun silmukoita on vähemmän.Voisi olla aikamoinen sekamelska,jos sitä ei rauhoita mitenkään. Kuva on taas Sirpamaisesti vaakatasossa,joten älkää niksauttako niskojanne,jos yritätte saada jonkinlaisen kuvan sittä tekeleestä :)

Sain taas ihanaa postia, kun Kardemumma lähetti munulle keräämiään klipsujs :)


Mukava pussiillinen niitä onkin,ja nyt ei kyllä ole vähäksi aikaa pulaa! Kauniit Kiitokset Sinulle Kardemumma!

Voipi olla kirjoitusvirheitä tämäkin teksi täynnä,kun olen juuri heräillyt :) Yksi työ-yö vielä,ja johtuen varmaan skootterilla ajosta,niin koko yläkroppa huutaa kipua! Ai,minäkö jännittäjä? :)

Mentävä kuitenkin on,ja toivotaan ettei kovin montaa nurin pyllähtämistä tai wc-reissutettavia ole,vaipanrepijöistä puhumattakaan :)

Mukavaa,viilentyvää loppuviikkoa kaikille !

10 kommenttia:

 1. Hyvä, että on kirje perille tullut.

  VastaaPoista
 2. Mukavan sirot sukkaset :).

  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat :) Erisävyinen terä antaa ilmettä sukille, ihan kuin se olisi tarkoituksella tehty.

  VastaaPoista
 4. Hienot isot sukat, ei vaan mahtuis vielä meidän isännän jälkeen :) Kyllä noissa on kova tahkoaminen kun terää saa vääntää niin pitkästi.

  VastaaPoista
 5. No jo on sukilla kokoa :) Olgan alku näyttää kauniilta ja lanka sopii jotenkin justiinsa mallin kanssa.

  VastaaPoista
 6. Hienot ovat sukat! Minä täällä joudun aina tekemään koko 45,kun tuolle rakkalleni sukkia kudon:D Siispä tiedän ettei ne ihan yhdessä ehtoossa valmistu. Kauniit Olgasukat tulossa mennee hienosti tuo väri tuon kuvion kanssa!

  VastaaPoista
 7. Vaikeuksien kautta voittoon! Suurimmat sukat, jotka olen kutonut olivat kokoa 52-53 eli jalkaterän pituus oli huimat 35cm ja olivat kuulemma vielä pikkuisen liian naftit ...

  VastaaPoista