27.7.2011

Kukkienkastelupalkkaa :)

Olen jo muutamana kesänä hoitanut erään naapurin pihakukkia heidän kesälomiensa ajan. Tänä vuonna "pesti" oli vain viikon mittainen,ja sisälsi muutaman käynnin kymmenen askeleen päässä omalta pihaltamme. Ilmeisen tärkeää tämä kevyt kesähoito tuntui naapurillemme olevan,kun oli illalla käynyt tuomassa "palkkaa"...


Kaksi kerää seiskaveikan raitalankaa,ja tuollaisen pötkylän,joka suljetaan vetoketjulla... :) Vetoketjun avattuani selvisi sekin arvoitus :)


Ihanan ihana kassi,puuvillasekoitetta.Tämä pääsee oitis matkakäsitöiden kassiksi,kunnon sankojen avulla sitä voi kuljettaa olalla vaikka skootterilla ajaessa :)

Siitäpä tuli mieleeni tämän aamun kotiinajo töistä... Eilen illalla työmatka taittui kuin unelma,liikennettä tosi vähän,ja oli ihan mukava ajella. N,tänä aamuna kaikki ei sitten mennytkään niinkuin Strömsössä,kuten sanonta kuuluu :) Tai melkein kotiin asti pääsin kommelluksitta,mutta kotitielle käännyttäessä minulla taisi olla liikaa vauhtia ( takanatulevien autojen vika :) ),eikä skootteri tietysti kääntynytkään ihan niin nopeasti kuin luulin... Pöpelikköön mentiin,että kopsahti! :) Ja mitä tekee hän,polkupyörä-ajan kasvatti? Lyö tietysti jalkansa maahan,ja yrittää jarruttaa niillä.... Kengänpohjat suunnillee kärysivät,ennenkuin tajusin jarruttaa kahvoista... :) Kengistä irtosi kumisuikaleita jokusen verran,nivuset "repsahtivat" ja vas.jalan sisäsyrjässä tuntui vähän kipua... Onneksi ei tämän kummempaa,hiukan jalkaa nyt jomottaa,ja yhden mustelmankin siitä löysin muutaman tunnin unien jälkeen :)

Mitäkö tästä opin? Tästä lähtien en vilkuile taustapeiliin ainakaan siinä tien kohdasssa,vaan ajelen rauhassa tienhaaraan,vaikka takana olisi kilometrin jono ! ! !

Enpä tuosta vielä kovin säikähtänyt,rohkeasti lähden tänäkin iltana menopelilläni töihin :)

Kösityöasiaakin sen verran,että noista uusista langoista ajattelin neuloa pitkät sukat,vaikkapa Novita kevät-11-lehdessä olleet palmikkoversiot..

Kunhan saan ensin pääteltyä ne työkaverin läksiäissukat,ovat onneksi jo siinä vaiheessa.. Perjantai on deadline,ja siiheksi kyllä ehtivät...

Nyt pitäisi saada jotain ruokaa sisäänsä,ja sitten olisi tarkoitus jatkaa "kauneusunia" muutaman tunnin verran.

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Mukavasti muisti naapuri sinua! Haaveilen myös pitkistä sukista talveksi, kun aina palelee jalat niin sisällä kuin ulkonakin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä minäkin saattaisin kukkien kastelijana toimia, jos palkkiona olisi lankaa ja noin nätti kassi. =)
  Sitä kummasti vaan mieli siirtyy lämpimiin villaneuleisiin, vaikka ulkona lämmintä piisaa.
  Itse mietiskelin pipon ja lapasten malleja.
  Hyvää ja rauhallista työiltaa sinulle sekä mukavia kauneusunia sitä ennen!

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuolla palkalla on mukava kastella kukkia! :-)

  Onneksi et loukkaantunut pahemmin. Äitini aikoinaan ajoi mopolla kivirauniolle ja jalka poikki ja käsikin paketissa. Siihen loppui mopoilut häneltä. Itse en paljoa kaksipyöräisillä ole ajellutkaan, kun tykkään niin tuosta autostani (jota olen sitten kopsaissut milloin minnekin...)

  VastaaPoista
 4. Hieno palkka!!!terveisin romulyyli-riitta

  VastaaPoista
 5. Hyvä, ettei käynyt pahemmin. Tavallaan niin juuri sun pitääkin tehdä, että ajat omaa ajoasi ja jos näytät vilkkua ja ja ajat ohjeiden mukaan ei kannata stressata takana hoppuilevista. Silti minäkin autolla syyllistyn samaan jos olen oudossa paikassa ja olen vähän epävarma, tulee sellainen olo, että mitä noi nyt oikein ajatelee mun epävarmasta ajosta...

  VastaaPoista
 6. Juu, anna niiden koheltajien stressata ihan rauhassa...ei tule maailma valmiiksi luultavasti tänäkään vuonna :D.

  VastaaPoista
 7. Huh! Onneksi ei käynyt pahemmin.

  Rauhallista yövuoroa!

  VastaaPoista
 8. On siulla ollu onnea matkassa! Onneks ei sattunu pahemmin. Poika sanoo kun mopolla ajelee, että ihmeen lähelle ne autot uskaltaa persiiseen ajaa... Eli varovainen saa olla!

  Ihanat palkat oot saanut! Lankoja ei vissiin koskaan oo liikaa ja tuommoiselle kassille on aina käyttöä.

  VastaaPoista
 9. Tuollaista palkkaa on aina mukava saada :)
  Huh, onneksi selvisit säikähdyksellä ja pienillä ruhjeilla..

  VastaaPoista
 10. Huh, onneksi ei käynyt pahemmin! Hyvän palkan olet saanut!

  VastaaPoista
 11. Rohkea olet kun lähdit heti uudelleen ajamaan. Ei siitä jonosta kannatakaan välittää, kyllä autoilijat joutavat odottamaan :)

  Hienon palkan olet saanut kukkien kastelusta.

  VastaaPoista
 12. Onpa upea kukkien kastelupalkka. Onneksi Sinulle ei käynyt pahemmin. ja onneksi voitit itsesi ja lähdit uudestaan ajamaan.

  VastaaPoista