16.7.2011

Uutta huivia tulossa

Nämä minun KyJyilyni alkavat olla aika tylsiä,joko sukkaa tai huivia... Jotenkin mielikuvitus on nyt ihan kateissa,enkä keksi mitään mielekästä tekemistä projektiin. No,sukkia ja huiveja voi antaa joululahjoiksi aina... Uusin KyJy on siis huivi,mutta poikkeuksena edellisistä,ei Fifi :) Ullasta löysin Lehmus-huivin ohjeen,ja jotenkin taidan jopa ymmärtää sitä :)


Huomatkaa karvainen,originelli kuvausalusta :) Boris ei hievahtanutkaan,kun asettelin huivintekelettä sen päälle.

Lankana Novitan Miami ja puikko vissiin vitonen... Enpä ole ihan vakuuttunut langan toimivuudesta huivina,mutta ihanan pehmeä siitä ainakin on tulossa. Kuviota en tule oppimaan ulkoa,mutta ei siinä onneksi kovin montaa toistettavaa kerrosta ole...

Tämän päivittämisen kanssa on koettu monia epätoivoisia hetkiä,monta kertaa tätäkin tekstinpätkää on kokeiltu laittaa... Jos saakin yhteyden nettiin,voi katkaista kesken kaiken,ja taas on kaikki työ valunut hukkaan! Saas nähdä,kuinka kauan jaksan tämän kanssa taistella,vai luovutanko jo piankin...

Vielä tiedoksi Paula-Kristiina,Eeva-mummo ja Miutsi: en ainakaan löytänyt viestejänne s-postista,joten laittaisitteko ne? sif1@hotmail.fi
Pääsen ensi viikolla postittamaan palkinnot,todennäköisesti keskiviikkona. Anteeksi viivästys!

Mukavaa sateista tai aurinkoista lauantaipäivää!

PS.En ole pystynyt kommentoimaan blogejanne,kone ei anna :( Vuodatuksen blogeja jotenkuten,Bloggerin ei ollenkaan. Olen kyllä lukenut kaikkien blogeja,ja viimeistään maanantaina kun olen taas yövuorossa,voin taas heittää jotain rakentavia kommentteja :)

15 kommenttia:

 1. Samanlainen otus löytyy aina minunkin käsityön alta :D Ei sukat ja huivit tylsiä ole,päinvastoin!

  VastaaPoista
 2. Hehee, kuvausalustan rento ote on aivan mahtava :) Nettitökkiminen kiukuttaa, meilläkin se aina aika-ajoin vaivaa. Päivitäinen blogiannos kun on vaan saatava!

  VastaaPoista
 3. Kiva huivi tulossa! Nuo tietokoneongelmat on tosi ikäviä, varsinkin jos ei satu olemaan nörtti (kuten harva meistä onkaan)..

  VastaaPoista
 4. Kuvausalustalla näyttää olevan olo kohillaan :).

  VastaaPoista
 5. Nuo tuonkaltaiset kuvausalustat ovat ihan parhaita! Huivi näyttää kivalta! Älä nyt masennu; onhan sulla ideoita ollut vaikka kunika ja paljon ja huivit on kivoja ja hyödyllisiä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos sekä sataa että paistaa!! Ihanaa päivää Sinulle toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 7. Oikun suloinen kuvausalusta :)Kaunis huivi näyttää tulevan.

  VastaaPoista
 8. Hieno huivi on tulossa. Kiva kuvausalusta... oispa meilläkin :-)

  VastaaPoista
 9. Sukat ja huivit on käytännöllisä ja tosi hyviä.Ja sulla on niin ihan kuvausalusta, hienolle huivin alulle:D täälläkin satoi nyt selkes ja paistaa! Lähetin osoittenni kyllä jo silloin heti, mihin lie mennyt laitan uudellen:D Toivotaan että sielläkin paistaa!:D

  VastaaPoista
 10. Ihana huivi on tulossa ja upean värisenäkin :).
  Kuvausalusta on mitä mainioin!

  VastaaPoista
 11. Nätti huivi on taas tekeillä !
  Tykkään tuosta langasta, vaikken huivia olekaan tehnyt :))

  VastaaPoista
 12. Minullakin taitaa olla tulossa melkein pelkkiä sukkia ja muutama muu työ, mutta ei sen väliä. Pitää tehdä sitä mistä tykkää, eikös?

  Kaunista huivia olet jälleen aloitellut:)

  VastaaPoista
 13. Hieno huivi on tulossa. Meillä nuo karvaotukset eivät toimi kuvausalustana, vaan tunkevat itsensä neuleen päälle :D

  VastaaPoista
 14. Kaunis huivin alku, huivit on hyviä lahjoja.

  VastaaPoista
 15. Kauniit sukat ja huivit ovat aina tarpeen ja söpö on kuvausalusta :)Sateista on, mutta ei haittaa :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista