15.7.2011

Vihdoinkin!

Mokkulaongelmat olivatkin yllättävän pahoja,ja täällä on oltu ihan huonona! Enpä tiennyt olevani nettiriippuvainen,mutta pakko kai se on myöntää... :) Eilen sitten naapurin atk-ammattilainen tekihiki hatussa kolme tuntia töitä (älkää kysykö,mitä ) ja sai kuin saikin netin toimimaan! Onni on ihanat naapurit! :)

Neulottu on sitten senkin edestä,vaikka kolme yövuoroa hiukan haittasikin tekemistä... Kovin paljon en yhtenäkään yönä saanut tehtyä,ohjelmaa oli muutenkin tarpeeksi. Tällä kertaa sain päivällä yllättävän hyvin nukuttua,joten aikaa käsitöille ei kovin paljon jäänyt.. Neljäs KyJy kuitenkin valmistui,Olga-sukathan sieltä taas hyppäsi :)


Tuttua,taattua seiskaveikkaa,tietty. Joku kyseli taannoin,millä langalla ja paljonko silmukoita varressa... 64 silmukkaa,niinkuin ohjeessa,puikot 3 1/2. Resoriin kavensin silmukat 48:aan,ja loppu on tehty ihan vanhaan tyyliin. Varresta ei tullut liian leveä,itselläni on aika kaposet pohkeet,mutta hyvin pysyy sukat ylhäällä.

Uusia aloituksia on kaksi,toinen tarpeeseen ja toinen huvin vuoksi :) Työporukasta lähtee toinen miespuolinen uusille urille,ja minun tehtäväkseni lankesi läksiäissukkien neulominen. Halusin tehdä pitkävartiset ja raidalliset... Koko siro 45 :)


Kuva on taas pokittain... Mutta nyt en jaksa siitä välittää,pääasia,että yleensä sain noita kuvia tänne !

Toinen aloiutus sai alkunsa alennusmyynnistä,kun Pretty Babya löytyi 2 euroa/kerä..


Vauvan villatakki tästä on tulossa,koko ehkä 60 cm... Ihan kiva uus tuttavuus tämä lanka,tuntuu mukavalta neuloa...

Toivottavasti saan tämän julkaistua,etten putoa kokonaan "jengistä" pois... :) Kone tökkii nimittäin edelleen...
Kivaa alkavaa viikonloppua!

13 kommenttia:

 1. Kauniit Olga sukat olet tehnyt! Tarttiskohan itsekkin kokeilla tuota mallia. En ole koskaan tenhyt. Miesten sukan koko on meidänkin huushollissa 45, just tollananen siro :D Tuo Bretty Baby lanka on mielestäni ihana. Olen tehnyt neuletakin ja housut vauvalle siitä, kiva neuloa. Täälläkin on ollut välillä vaikeuksia netin kanssa ja on aika toivottaman hidas välillä sekä pätkii.
  Kivaa viikonloppua sinnekkin! :D

  VastaaPoista
 2. Niin tökkii mullakin, ajoittain. Ja riippuvainen olen minäkin. Mitenköhän pärjään kun työt alkaa :))
  Kauniita sukkia olet taas tehnyt .
  Mukavaa alkavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat ja kivan pirteän väriset :) Kyllä se harmittaa jos ei nettiin pääse. Olen jo pari kertaa käynyt asennuttamassa tämän työläppärin uudelleen mutta aina vain tökkii. Nytkään en pääse työkansioihin käsiksi. Ei sillä lomalla olisi muuten tarvettakaan mutta kun siellä seassa on pari neulemallia :D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat sukat! Minua meinaa myös nettiriippuvuus vaivata..kesä on kyllä hyvää vieroitusaikaa, kun olemme paljon mökillä eikä tuota kiinteää laajakaistaa voi ottaa mukaan.=D

  VastaaPoista
 5. Hienot sukat :).

  Minulla on ollut pitemmän aikaa kaikki kunnossa koneella *koputtaa puuta*...

  VastaaPoista
 6. Hienot sukat, täytyy varmaan itsekkin tehdä nuo jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 7. Kerrassaan upeat sukat! Täytyypä tuota Olga-mallia vähän tutkiskella tarkemmin...
  Itsellä, toistaiseksi, netti ja kone toimineet normaalisti. Tosin vaihdoin käyttöjärjestelemän Linuxin Kubuntuun viime syksynä ja selaimena käytän lähes ainoastaan Chromea.

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että sait koneen toimimaan vaikka ei täältä "jengistä" niin vaan tiputa :)
  Kivat nuo Olga-sukat!

  VastaaPoista
 9. Kauniit Olgat. Ja minä noita silmukoita kyselin. En käsitä, miten saan niistä varsista liian leveät, jos ohjeen mukaan teen. Pyh.

  VastaaPoista
 10. Kauniit sukat <3 Täytynee myöntää,että olen minäkin riippuvainen netistä...blogeissa on niin kiva käydä ja joka päivä nykyisin luen blogeja...

  VastaaPoista
 11. Kauniit Olgat! Ja kyllä tämä riippuvaisuus on täälläkin huipussa. Ongelma tulee, kun näkee toisten ihania töitä ja pitäsi itsekin päästä samanlaista tekemään =D

  VastaaPoista
 12. Onpa kauniit sukat. Ja niin monta Kyjyä valmiina.
  Minulla KYHit vielä pahasti kesken, ja pitäisi tehdä myös Kyjy aloituksia.

  VastaaPoista
 13. Komeat sukat!
  Juu minäkin olen ihan riippuvainen netistä. Viime viikolla oli pari päivää laajakaista toimimatta ja huh. Mokkulakin on, mutta se on toivottoman hidas täällä maalla.

  VastaaPoista