5.7.2011

Vähiin käy...

... nimittäin KYH. Sain valmiiksi työt nro 20 ja nro 25. Nyt koukulla enää pitsitoppi,joka sekin varmasti valmistuisi nopsasti,jos vain saisi aikaiseksi :)


Viimeisenä aloitettu Rose-huivi,johon ei ollut edes mitään suunnitelmaa,neuloin vain reikiä... Mutta joskus tällaiset päämäärättömät tekemiset näköjään muotoutuvat ihan toimiviksi...


Siitä tulikin ihan näppärä,sieväkin hienosteluhuivi :) Kaulan virkaa toimittaa lyhty,sopii se sillekin :) päällystin kumilenkin langalla,kukka on hiuskoriste. Alareunoihin virkkasin tuollaisen aaltoreunuksen. Tämän saa tarvittaessa vetäistyäpään ylikin,leveyttä on sen verran,että niskakin peittyy. Tosin kuopus sanoi minun näyttävän ihan mummolta :)

KYH nro 20 on seiskaveikasta neulotut pitsisukat,näiden tekeminen oli hiukan takkuista,kun mieli paloi uusiin haasteisiin. Mutta sisulla sain nekin valmiiksi,ja hyvä niin...


Pitsikuvio ei tässä juurikaan erotu,lanka on niin tummanpunaista. Helppo kuvio,ohje oli jossain vanhemmassa Novitassa. Olen tällä mallilla neulonut aiemminkin sukkia.


Juuri sopivat omiin kinttuihin,ja niihin ne jäävätkin,sillä toisessa sukassa on takana virhe kuviossa... Huomasin sen niin myöhään,että olisin saanut purkaa lähes koko jalkaterä-osan... Käytössä ei tietty haittaa,mutta periaatteessa en anna eteenpäin mitään,missä on selviä virheitä :)

Nyt voi siis melkein täysillä alkaa keskittymään KyJy:yn,kun edellinen projekti on reippaasti voiton puolella. Ikävä kyllä loma loppuu huomisen jälkeen,torstaina rytmi muuttuu taas työvoittoiseksi... :(

Ette säästy tänäänkään skootterihehkutukselta :) Ajoin eilen tuossa pihassa pienen kierroksen,sillälailla *töks,töks*-meiningillä :) Jarrutus vaatii vielä harjoittelua,ennenkuin uskaltaa lähteä pihasta pois... Ja tietysti pitää harjoitella muutakin,miten ihmeessä mä pystyn ajon aikana painamaan vilkkua,ettei keskittyminen ajamiseen herpaannu? Ja peilejäkin pitäisi opetella käyttämään...

Käytiin eilen ostamassa uusi kypärä,kauppaan kuulunut kypärä oli liian iso... Uusi on sekin vaaleanpunainen :) (joku sitä eilen kyselikin ). Mies tankkasi 10 L kanisterin täyteen,ja sanoi huolehtivansa,että siellä on aina bensaa.. Jippii,mun ei tarvi mennä huoltamolle itseäni nolaamaan! Sitä se mieskin varmasti pelkäsi :)

Kunhan meidän perheen skootteri-tyttö tulee perjantaina kotiin,täytyy pyytää hänen ajamaan skootteri läheiselle kaupan parkkipaikalle,jotta saan siellä harjoitella. Matkaa sinne on muutama sata metriä,mutta minä en uskalla vielä ajaa edes sitäkään matkaa liikenteen seassa... Kyllä mä vielä opin,ihan varmasti! :)

Leppoisaa tiistai-päivää Sinulle!

16 kommenttia:

 1. Onpa sievä huivi. Onko reikäkerros 2 yhteen, langankierto 1 oikein.
  Kivat sukatkin.

  VastaaPoista
 2. Tein:2yht,lk,koko kerroksen.Sitten kolme kierrosta sileää oikeaa.. Ihan simppeli :)

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi! Ei tuo ole yhtään mummomainen, enemmänkin prinsessatyyliä :)
  Kyllä se ajaminen siitä lähtee kun uskot vaan, että osaat.. Kiva, että löytyi väreihin sopiva kypäräkin. Kyllä nyt muut katselee kylän raitilla kateellisena :)

  VastaaPoista
 4. No ihan varmasti opit.:) Onnea vaan kun olet saamassa projektia valmiiksi!

  VastaaPoista
 5. Oletpa edistynyt! Tuo Rose-huivi on todellakin nätti. Terveisiä Varsinais-Suomesta!

  VastaaPoista
 6. Ihan huivij ja tosi nätti malli! Hienosti olet saanut työt valmiiksi. Olen myös joskus ajanut pusikkoon mopolla:) Kyllä se siitä lähtee, hiljaa hyvää tulee, ei pidä hötkyillä :D

  VastaaPoista
 7. Kivan oloinen huivi =) Onnea pyöräilyharkkoihin !!!

  VastaaPoista
 8. on sitten valmistunut paljon kauniita töitä ;)
  minun silmään myös osui tuo huivi tuolta päällimmäisenä...

  VastaaPoista
 9. Kaunis huivi ja nätit sukat !
  Turvallisia kilometrejä sinulle, ole nyt varovainen :))

  VastaaPoista
 10. Söpö huivi! Onnea ajo-opetteluun :)

  VastaaPoista
 11. Opit tottakai, ei epäilystäkään! Huivi kaulaan ja menoks, ilmat kyllä taas lämpenee, että huivi joutuu varmaan vielä odottelemaan:)

  VastaaPoista
 12. Ihana huivi, monestihan on niin että yksinkertainen on kaunista. Kyllä sinä sen mopoilun opit, meillä isäntä muuten eilen ostaa pätkäytti moottoripyörän, jos sitä vaikka uskaltaisin kokeilla?

  VastaaPoista
 13. Söpö huivi ja kauniit pitsisukat, oot kyllä ahkerana ollut :)Ja opit sinä ajamaan, harjoitus tekee mestarin, niin ettet huomaakkaan :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 14. Kaunis huivi ja hienot sukat. Eikä ole yhtään mummomainen huivi :)

  Kyllä se ajaminen alkaa sujua ja ajelet ympäri kylää ennen kuin arvaatkaan :D

  VastaaPoista
 15. Kaunis huivi ja nätit on sukatkin!Onnea skootterin saamisesta, ihanan vaaleanpunainen :)

  VastaaPoista