6.7.2011

Valkoista

Viimeinen lomapäivä! Neljä ja puoli viikkoa on kulutettu sohvaa,nautittu kesästä ja tehty käsitöitä!
Huomenna alkaa taas arkinen aherrus,ja suorastaan pelottaa! Muistankohan mä enää edes reittiä työmaalle? :) Työpaikallakin asioita on muuttunut,on kesätyöntekijöitä ja osa asukkaistakin vaihtunut. Tiedän,että ihan uusia työtapojakin siellä on... Ja uusi iltavuorokin,entisen 13-21 lisänä nyt 14-22,osuu kohdalle näin kesällä ainakin 2-3 kertaa viikossa... Onneksi mulla on lyhyt (reilu 2 km ) työmatka,mutta kyllä uni jää siltikin lyhyeksi,jos seuraavana päivänä on aamuvuoro klo 7. Turhaa pähkäilyähän tämä on,äkkiä sitä rytmiin pääsee,olenhan ollut talossa jo yli 5 vuotta, ja tunnen systeemit.

Mutta siltikin,lomalla oli kivaa,eikä millään malttaisi mennä töihin :) Mitenkähän KyJyilyn käy,ainakin tahti hidastuu... Ja sekin on tietysti hyvä asia,on nimittäin hartiat tällä hetkellä niin jumissa,ettei pää kunnolla käänny... :) No,itseäni saan vain syyttää,hulluahan se on paikkojaan tällälailla rasittaa.. Mutta kun käsityöt nyt yksinkertaisesti ovat minun juttuni! :)

Tästä päästäänkin asiaan;käsitöihin... KJYilyyn kaksi uutta aloitusta,ja otsikon mukaan molemmat valkoisia...

Kuva on taas luokattoman huono,mutta sanallisesti kerrottuna siitä tulee kolmiohuivi...taas.
Malli on taas ihan oma,simppeli sileä oikein-neule,tasaisin välein pudotetaan silmukoita...
Visio päässäni on oikein selvä,tästä pitäisi tulla kaunis,ilmava ja reunapitseineen ihan hurmaava :) Näin ainakin koetan itselleni tolkuttaa,sillä selityksellä jaksan katsoa loppuun asti tämän tekeleen :)

Toinen aloitus siis myös valkoinen,vaikka kuvasta voisi saada toisen käsityksen...Juu,siinä on klipsuja :) Laukku tästä on tulossa,samalla mallilla tein joskus aikaisemmin vaaleanpunaisen... Tästä vain tulossa hiukan suurempi. Lankana Tennessee,ja takakappaleen virkkaan vain pylväitä. Hihnaan upotan taas klipsuja,niitä kun alkaa olla yli oman tarpeen :) Voi kun osais niitäkin hyödyntää enemmän,mutta kun...taidot ovat rajalliset...

Tänään saan siis vielä nauttia vapaasta olosta,ja kuin tilauksesta ilmakin on jälleen aurinkoinen. Lämpötila jo tälläkin hetkellä yli 20... Saatanpa uskaltaa muutaman harjoituskierroksen skootterilla tekemään... Eilen ajelin parkkipaikalla,ja totesin,että kyllä,harjoitusta vaatii... :) Tytär katseli ikkunasta ja totesi,että äidillä on selvästi kengurubensaa :) No hitsi,kun ei uskalla kunnolla kaasua painaa,ja välillä unohtaa,miten sitä taas jarrutettiinkaan... :) Ja kaikenlaisia vipstaakeja pitäis muistaa painella... Vilkku on mulle vaikea,jos muistan laittaa sen päälle,unohdan ottaa pois... No,täytyy uskoa,että kyllä mä vielä opin... Ja hei,pääasia,että mulla on komea kypärä! :)


Tyylikkyys ennenkaikkea,vai mitä? :) Nyt on siis varusteet kunnossa,täytyis vain oppia ajamaan....

Mukavaa että poikkesit,tulethan uudelleen?

15 kommenttia:

 1. Kaunista valkoista tulossa! Ja tosi retee kypärä, ei vois paremmin sopia yhteen skootterin kanssa. Voi juku kun lomat menee tosi nopeesti. Mulla on vielä reilu kuukausi (tätä työttömyyttä):) Aion ja pysyn täällä mökkerössä loppuun asti. Aurinkoista päivää sinulle ja kivoja ajoharjoituksia :D

  VastaaPoista
 2. Huivi näyttää ihan kevyen kepeältä. Kyllä se siitä alkaa sujumaan, se ajaminen meinaan, harjoitus tekee mestarin!

  VastaaPoista
 3. Ihana kevyt tuo siun huivn aloitus!
  Kypärä on kyllä tosi makee! Just passeli kesään!

  VastaaPoista
 4. Onnea skootterin ja kypärän johdosta :) ja juhlapäivän myös!
  Onnea myös liikenteeseen. Kuten Auli sanoo, harjoitus tekee mestarin.
  Lomat tulevat ja menevät, käsityö on ikuista:D Minulla vielä tämä ja kaksi kokonaista viikkoa lomaa jäljellä.

  VastaaPoista
 5. Anteeksi hätäilyni juhlaonnitteluiden suhteen. Tarkistin vasta sitten tekstin, jonka eilen hätäisesti luin.... Muistan kyllä, että olet syntynyt neitsyen merkeissä, kuten minäkin :D

  VastaaPoista
 6. Nautinnollista viimeistä lomapäivää...itsellä ensimmäinen lomapäivä menossa =)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa lomapäivää :). Kypäräkin on hieno.

  VastaaPoista
 8. Kyllä voi kuukauden loman jälkeen olla vaikea palata töihin. Minä teen tällä viikolla vähän töitä kotona ja käyn yhdessä kokouksessa niin ei ehdi työt ihan unohtua :D

  Kivan näköisiä aloituksia sinulla.

  VastaaPoista
 9. ne kadar güzel örnekler ellerine sağlık arkadaşım sevgiler.

  VastaaPoista
 10. Kiva huivi tulossa. Tuo kypärä on tosi makee :o)

  VastaaPoista
 11. Vosiksää sit kertoo, milloin vaaleenpunainen tiehirmu on liikenteessä, et muut Espoolaiset osaa varoo :) Onnea skubulle, se on hieno, vähäks oon kade!

  VastaaPoista
 12. Pyörä ja kypärä on kyllä niin hurmaavan suloiset, että melkein kadehdittaa :) Huivinalku näyttää kivalta ja noita klipsuhommia minunkin täytyy jossakin kohtaa päästä opettelemaan!

  VastaaPoista
 13. Huivistasi tulee varmaan ilmava.
  Kaunis, naisellinen kypärä.

  VastaaPoista
 14. Taas on komeita käsitöitä tulossa ja kypärä on kyllä todella hieno. Minäkin voisin sellaisen ottaa vaikkei ole missä käyttää.

  VastaaPoista