3.7.2011

Valvottaa...

Todellakin,helle alkaa olla sietämätöntä,nyt tuli nukuttua kokonaiset 2h 20 min ! ! ! Kiva herätä niskahiukset ja tyyny läpimärkinä... Pistän nyt toivoni ennusteeseen,että huomisesta alkaen taas viilenisi. Muuten täytyy muuttaa alakerran sohvalle nukkumaan,kuten miehen kanssa tehtiin viime kesänä pari viikkoa...

Mitäpä käsityöhullu tekee,jos ei nukuta? No,tietysti käsitöitä :) Pistin sitten puikoille uuden KYJYn,Olga-sukkaa sieltä pukkaa...


Värit taas mitä kaapista sattuu löytymään,jotakin punaista ja vaaleanvihreää... Alakerrassa on onneksi hetken aamusta senverran viileää,että seiskaveikka suostui soljumaan sormien läpi sen suuremmitta vaikeuksitta...

Tässä kohtaa on hyvä muistuttaa Arvonnasta,joka löytyy lierihattu-postauksesta ( ei taas onnistunu linkki ). Aikaa osallistua siis tämä päivä,huomenna arvon voittajat.Käyppä siis heittämässä kommentti,jos et ole sitä vielä tehnyt :)

Nyt täytyy tunnustaa,ettei helle ole ainoa asia mikä valvottaa... Niinkuin olen jossain sivulauseessa maininnut,ikää tulee mittariin se puolivuosisataa parin kuukauden kuluttua... Mies alkoi puhua illalla,että hän on pähkäillyt,mitä ostaa lahjaksi ( johon minä tietysti kohteliaasti;ei sun tarvitse mitään ),ja oli esitti kaksi vaihtoehtoa,joista saisin valita... Joko kultakaupasta jotain "vähän kalliimpaa",tai sitten... SKOOTTERIN... ! Olin eilen ääneen kaupassa ihastellut Soliferin uutuutta,Retro-skootteria,väriltään tietty vaaleanpunainen (tosin ihailen ääneen KAIKKEA vaaleanpunaista,tuttipulloista vesiämpäreihin )... Mies sitten tarttui tähän ihasteluun,ja siitä se ajatus kuulemma lähti... :)

Sain aikaa miettiä tarjousta tähän aamuun,ja sitä sitten pähkäilin sen lyhyen unenikin aikana :) Ensinnäkin,oppisinko minä edes ajamaan sillä,ikinä kun en ole ajanut millään moottoriajoneuvolla,enkä siis edes omista ajokorttia. No,skootteriin en korttia tarvitse,katsokaas kun todistettavasti olen syntynyt ennen vuotta 1985 :) Polkupyörällä toki ajan,mutta jalkajarrut on oltava ehdottomasti,ja  skootterissahan niitä ei ole... Mitä jos unohdan kesken ajon,mitä pitää painaa tms... ?
Ja yhtä iso kysymys on,mitä kanssaliikkujat tiellä ajattelevat? Mummo,joka ajelee hissukseen,liikenteen tukkona? Laitanko perään kyltin,että "säälikää minua,olen jo niin iäkäs" ?  Ja osaisinko liikkua liikenteen seassa pelkäämättä koko ajan jotain,ja miten osaisin esim.liikenneympyrässä mennä,milloin näytän vilkkua,ja missäs se vilkku nyt olikaan? :)

No,tiedänhän minä että oppisin varmasti kaikki nämä asiat ihan siinä kuin 15-vuotias tyttäreni,joka kummasti pärjää skoballaan liikenteessä... Vai onkohan ikä sittenkin este uuden oppimiselle? Vai onko tämä pähkäily sittenkin ihan turhaa,olenko ihan arkajalka? Voi auttakaa nyt,mitä itse tekisitte?

Tietysti etsin netistä unelmaskoban kuvan,ja sitä nyt olen tuijotellut ja lukenut "teknisiä tietoja" alusta loppuun,oikeastaan niitä kuitenkaan ymmärtämättä... Mutta katsokaa,eikös olekin aika kaunotar?

Juuri sopivan kokoinen,tätä minunkinlaiseni hyttynen jaksaisi varmasti käsitellä... Tai jaksaisikohan sittenkään? Ja osaisinkohan mä edes tankata sitä? Vai esittelenkö huoltamon pojille sisäisen blondini,ja vienosti pyytäisin apua siihenkin? Voi hyvät hyssykät,tällainen pähkäilijä minä olen... :)

Mies nukkuu varmasti vielä pari tuntia,ja minä saan rauhassa pyöritellä kaikkia hulluja ajatuksia.. Ehkä tämä tästä,toivottavasti osaan antaa oikean ja viisaan vastauksen..

Ihanaa sunnuntaipäivää Teille kaikille!

11 kommenttia:

 1. Voi, se on ihana! Ja kyllä luulen, että sitä oppii ajamaan. Voihan sitä harjoitella vaikka pihalla ja pienillä teillä ennenkuin säntää liikenteen sekaan. Niin minäkin tein, kun autolla ajoa muistelin. Ja nyt sujuu ihan hyvin!
  Täälläkin on muuten Olgat tulossa. :)

  VastaaPoista
 2. Ilman muuta skootteri! Hieno tarjous mieheltäsi!

  VastaaPoista
 3. Se on ihana! Minullakaan ei ole ajokorttia. Ja olen pohtinut noita samoja kysymyksiä. Ja uskon, että opit. Kuten Pinni sanoi, niin harjoittelet tietenkin ensin ja sitten vasta liikenteen sekaan! :)

  VastaaPoista
 4. Olisikohan mahdollista käydä autokoulussa kuuntelemassa jotain teoriatuntia tai jotain? Vai onkohan netissä jotain liikennesääntöjä?
  Ajelua voi harjoitella pihalla tai jossain isolla parkkipaikalla illalla. Mie harjoittelin syrjäkylillä, kun opettelin auton ajamisen 13 vuoden tauon jälkeen uudestaan.
  Tankkaamisen me hoidamme niin, että mies tankkaa ja ottaa samalla kanisteriin tytön skootteriin, josta heistä jompikumpi kaataa tankkiin.
  Mie en tankkaa ollenkaan :)
  Tai no, käytiin me tytön kanssa kerran tankkaamassa, mutta se oli yhtä sähläämistä :)

  VastaaPoista
 5. Reippaasti vain skootterin hankintaan. Minun äitini oli yli 50-vuotias ajaessaan ajokortin ja hän autoili lähes kuolemaansa saakka. Kyllä sinä liikennesäännöt osaat ja opit varmasti ajamaan :)

  VastaaPoista
 6. Ihana skootteri ja ihana väri :) Kyllä sä varmasti opit ajamaan tuolla!

  VastaaPoista
 7. Ihana skootteri! Ihan varmasti opit sillä ajamaan!

  VastaaPoista
 8. Moikka , pitkästä aikaa. Minä olen alkanut harrastaa vesijuoksua, kun pitäisi saada lomakilot pois :))
  Ja kun noita kommentteja tulee niin paljon, yritän kaikille jotka jättävät kommentin käydä heidän sivuillaan !

  Oletpas sinä tehnyt vaikka mitä kivaa !!!
  Vai tuollain skootterikin olisi tarjolla. Mielenkiinnolla odotan kumpaan päädyt :)))

  VastaaPoista
 9. Ilman muuta tuollainen ihana skootteri =) Ja varmasti opit ajamaan!!!

  VastaaPoista
 10. Varmaan olet jo päätöksesi tehnyt ja uskon, että se on skootteri:)

  VastaaPoista
 11. Tuskin voit tuota kaunotarta vastustaakaan. Tottahan se ajaminenkin sujuu. Vois laittaa perään tarran ; Mummu-skootteri :D Ei varmaan kukaan ihmettelis vaikka hieman liikenteen tukkona olisikin. Tuumaisivat vain; Pitihän se arvata :D

  VastaaPoista