8.8.2011

Käsityökaappini sisältö

Minulla on olohuoneessa Kiinanruusun alla sellainen kaksihyllyinen kaappi rulo-ovilla (onkohan se sen nimi?) Täynnä tavaraa,kaikki tietysti todella tarpeellisia... :) Tänään on hyvä päivä vähän esitellä sen sisältöä...


Tässä kuvaa ylähyllyltä.Kaikenlaista sälää,nappeja,helmiä,hakaneuloja ja osa käsityökirjoistani...
Alahyllyllä on yksi kori puolivalmiita töitä (ei KyJyjä) ja toinen kori puikkoja ja koukkuja. Siis...yleensä....Tänään nostin puikkolaatikon hetkeksi lattialle,käänsin selkäni,ja kohta ei laatikko enää mahtunutkaan paikalleen :)


Blogikissa luulee selvästi,että hänkin kuuluu kaappiin :) Voi kun olisin saanut vielä kehräyksenkin mukaan tähän,Boris kun oli korvinkuultavasti tyytyväinen keksintöönsä...


Oikeasti tämä kissaherra luuleekin omistavansa koko talon,sen verran hassuissa paikoissa se käy makoilemassa.

Tämä oli taas tällainen hätäpostaus,kun ei käsitöitä ole esiteltäväksi. Aamuvuoropäivinä ei mikään oikein etene,kun ei meinaa puikot pysyä käsissä,sen verran kuiviin on tämä eukko aina imetty :)

Tiedossa kaksi vapaapäivää,joten eiköhän sitten päästä taas pääasiaan... Miami-sukat valmistunevat huomenissa,ainakin toivon niin. Pitäisköhän opettaa kissa neulomaan,pääsis itse helpommalla :) Istua hän jo osaa,kuopus opettanut tällaisia temppuja. Koirahan siitä olis pitäny tulla :)

Uusi viikko,nautitaan täysillä!

12 kommenttia:

 1. Boris tuntuu olevankin todellinen käsitöiden ystävä.

  VastaaPoista
 2. Kissat ovat aina niin suloisia ja keksivät kyllä parhaimmat paikat :-)

  VastaaPoista
 3. Hyvän paikan on kisu löytänyt...

  VastaaPoista
 4. Boris on tosi kissamainen. Näyttää just sellaiselta kaapilta, johon Ruskakin heti tunkisi - ja sitten kehräisi onnessaan. Boriksella on tyylikkäät, isot valkoiset viikset. Minun kokomustilla kissoillani oli mustat viikset.

  VastaaPoista
 5. Siellä hän on kuin olisi hänen paikkansa:D:D

  VastaaPoista
 6. Ei Boris LUULE että koko talo on hänen, se TIETÄÄ :D Meilläkin kissojen pitää tunkea kaikkiin kaappeihin ja mitä vähemmän ovi on auki, sitä varmemmin siitä pitää päästä.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana Boris!=) Meillä kissa menee talvella aina puukoriin makamaan, jos joku sattuu olemaan tyhjänä. Mukavasti nuo puuroskat sitten leviävätkin ympäri huushollia.=D

  VastaaPoista
 8. Ja noin hyvässä järjestyksessä tuo kaappi!! Kissat jotenkin rakastavat lankoja ja käsitöitä. Ne kuuluvat yhteen.

  VastaaPoista
 9. Pitäisköhän minunkin hankkia tuollainen kaappi, että voisi aina piilottaa keskeneräiset sinne.. Hmm... :) Boris on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 10. Näppärä paikka pitää käsityöjuttuja! Kera karvaisen kaverin! =D Meilläkin huomataan kyllä heti, jos joku kaapin ovi jää auki ja sisällä sattuu sopivaista tilaa olemaan. ;)

  Innostit esittelemään omatkin käsityöjutut, vaikkei mitään näin hienoa paikkaa olekaan kuin sinulla.

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, että käsitöilläsi on tuollainen vahti.

  VastaaPoista