7.8.2011

Pari "korua"

Taas yksi aamuvuoro takana,ja edessä hyvin,hyvin väsynyt ilta... Minä olen selvästi enemmän iltavuorojen tekijä,nämä aamuvuorot hyydyttävät täysin! Eilen odotin vain nukkumaanmenoa,ja iltakymmeneltä vintti sitten pimeni:)

Paljon ei jaksanut edes neuloa,Miami-sukka eteni vain vähän,ja muun ajan sitten pyörittelin virkkuukoukkua käsissäni :) Välityönä syntyi sitten pari melko säälittävää yritystä korujen saralla...

PaulaKristiinan blogissa oli esillä ihania koruja,alkuperäinen idea lienee Annelin. Ei näistä kyllä esikuviensa veroisia tullut,mutta yritetty ainakin on!


Virkatun osan kovetin vesi-sokeriseoksella,ja helmien tukena on ohutta metallilankaa.


Tässä toisessa yritelmässä en käyttänyt metallilankaa,virkkasin vain :) Omissakin silmissä melko hassun näköiset,ei minusta koruntekijää tule,EI!

Kauhulla ajattelen,että kohta minun täytyy paneutua kaikkiin lukuisiin huiviprojekteihin,joita olen KyJyyni haalinut... Miami-sukat valmistuvat seuraavaksi,sopivan aivotonta tekemistä. Välillä meinaa usko loppua,mutta onhan tässä toisaalta aikaa saada kaikki keskeneräiset valmiiksi. En vain ole ihan varma,kiinnostaako minua :) Koko ajan tuleen vastaan ihania ideoita,mutta minun täytyy väsätä noita tyhmiä aloitettuja tekeleitä... No,periksi ei kuitenkaan anneta ihan helposti. Ehkä tekeminen alkaa taas kiinnostaa,kunhan päästään alkuja pidemmälle. I hope so!

Huomenna vielä tylsä aamuvuoro,siksi tänään käydään suosiolla puolivaloilla... Jospa lämmittäisi saunan,olisko siinä ideaa? Huomisen jälkeen alkaa parin päivän vapaa,kyllä mä sinne asti jaksan... :)

Kivaa alkavaa viikkoa ihan jokaiselle!

12 kommenttia:

 1. Kyllä sinusta voi vielä tulla vaikka minkälainen korutaiteilija kun innostut :)

  Tärkein syy miksi en mene mukaan mihinkään hassutkseen on se, että en saisi kuitenkaan aloituksia valmiiksi kun keksisin koko ajan mielenkiintoisempia tekemisiä :D

  VastaaPoista
 2. Eihän sitä koskaan tiedä, mikä korusuunnittelija kenessäkin piileskelee :).

  Minäkään en voi osallistua mihinkään pakkopullaan, koska yleensä inspis iskee varoittamatta ja sitten kaikki muu aikataulutettu jää....

  VastaaPoista
 3. Kivoja koruja, sopivat hyvin käsityöharrastajan kaulaan!

  VastaaPoista
 4. Tää blogimaailma on mukava! Aina jossakin jotain tapahtuu ja nyt sitten nämä korut ovat saaneet mielikuvitukset hyrräämään yhdellä jos toisella! Noihinhan voi vielä yhdistää hyvin avainnauhan idean...

  VastaaPoista
 5. Söpöjä koruja :) ja ihania huiveja ja sukkia olet saanut jo valmiiksi.Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. Mielestäni nuo sinun korusi ovat kovinkin söpöjä! Aivan eri tyylisiä kuin minulla,sinun tyylisiä. Tänään koko päivän hömpätty Forssassa harrasteauto tapahtumassa Forssan Picnikissä. Matkalla takaisin poiketiin Humppilassa kaupassa ja siellä oli moottoripyöräkypärä ale, arvaa mitä.....mullakin on nyt vaalenpunainen kypärä:D Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kauniita koruja!=)Täytyykin katsella mikä villitys täällä on alkanut minun lomaillessa!? ;D

  VastaaPoista
 8. Jokaisessa meissä asuu pieni koruntekijä ja nyt se pulpahti sinussa esiin.
  Tuohan on nätti. Ihanan värisiä nuo helmet ja söpöjä kukkahelmiäkin vielä...

  VastaaPoista
 9. Itsekin olen tuossa miettiny riittääkö into tehdä kaikki KyJyt valmiiksi.. Tässä on kesä jo neulottu... Pitää vaan kattella kauhun sekaisin tuntein toisten valmistumisia niin jospa sitä sit itsekin =)Eikä oissa koruissa ole mitään vikaa...kivoja ovat!!!

  VastaaPoista
 10. No sinäkin innostuit näitä tekemään. nättejä :)

  VastaaPoista