6.8.2011

Viimeinen KyJy-aloitus

Ihan ensimmäiseksi haluan Kiittää Teitä kaikkia eilisen postauksen kommenteista! Voi miten kivaa,kun sai jakaa ilon ja ylpeyden tunteen muiden kanssa :)

KyJyn aloitukset on nyt siis aloitettu,ja pitäisi alkaa valmistakin pikkuhiljaa tulemaan... Pitäis ja pitäis,mutta tuntuu ettei tiedä,mistä oikein aloittais.. Kamala läjä odottaa korissa tekijäänsä,mutta onneksi aikaa on vielä reilut kolme kuukautta :)

Viimeisin aloitus on "kesäsukkaset" Miamista.Halusin itselleni pehmoiset,lyhytvartiset sukat ihan kotona hiippailuun...


Miami on ihana neuloa,niin pehmoista! Saas nähdä,kuinka lanka kestää jalan alla,varmuudeksi tein vahvistetun kantapään. Vartta tulee sen verran,että varmaan jalassa pysyy.

Yksi valmistunutkin KyJy on,järjestysnumeroa en nyt muista... Nämä ihan perussukat,seiskaveikan raitalankaa.


Aivan tyytyväinen en tähän lankakerään ollut,raidat vaihtuivat ihan epäsymmetrisesti,kuten kuvasta näkyy... Täsmälleen samankokoiset ovat,mutta toisessa on kärjessä enemmän valkoista. sattuivat sopimaan just miehen jalkaan,joten lupasin ne hänelle :)

Uusimmassa SK-lehdessä oli kiva ohje kaulurille ja pipolle,ja kun mallina oli vielä oma tyttö,niin nämä ajattelin ennen joulua vielä virkata. Lanka on Rose Mohairia,ja väriksi valitsen jonkun hempeän :)


Tuollaiset pitkävartiset sormikkaatki voisivat olla kivat :)

Tänään olin aamuvuorossa töissä,tosin lähdin pari tuntia etuajassa,kun torstaina tein pari tuntia ylitöitä. Olen nyt kulkenut työmatkat skootterilla,ja sehän alkaa jo sujuakin :) Onneksi matkaa on suuntaansa vain 2,5 km,joten kovin kauaa ei kerrallaan tarvitse jännittää :)

Meillä kotona on rauhallista,sillä molemmat tytöt ovat reissussa,ja mies lähti tänään takaisin Ilomantsiin terassintekoprojektiin... Poika nukkuu vielä "yö"uniaan... :) Ihana sateenropina vain ikkunan takana,ja kuumaa kahvia kupissa... Mikäpä tässä tytön ollessa,loppupäivä kuluu rattoisasti omassa ja puikkojen seurassa...

Sateenraikasta lauantaita Sinullekin!

10 kommenttia:

 1. Sukat Miamista! Kerrohan sitten kuinka ne toimii, olen itsekin vähän kotisukkia vajaa. Ei villaisia, vaan juuri tuollaisia, jotka voi vetäistä jalkaan ja potkaista nurkkaan, ihan sen mukaan miltä sattuu tuntumaan.

  VastaaPoista
 2. Huippua, hienoa ja onnea! Viimeinen Kyjy-aloitus siulla jo tehtynä:) Eikös ookin ihana tunne, kun ei tartte noitten aloitusten kanssa enää stressata? Miulla vielä muutamat aloitukset tekemättä, mut enköhän ehdi...
  Kivat sukat on tulossa Miamista:) Ja varmaan aika mukavan tuntuiset jalassa.

  VastaaPoista
 3. Minäkin ostin alekorista Miamia ja Meimille ajattelin jakun neuloa. Tämä on mun ensituttavuus tähän lankaan. Vähän olen aloitellut jo jakkua ja samaa mieltä että on ihanan pehmoista vähän kuin samettilankaa. Sukat tulee olemaan varmaan ihanan pehmoset. Katsoin tuota samaa pipo, kauluri sormikkat, settiä tosi kivan näköinen. Nuo raidat seiskaveikan raitalangassa meni mullakin ihan epätasaisesti,oli sitä uutta lilasävyistä lankaa. Täälläkin on sadellut nyt on vähän taukoa. Mukavat lauantain jatkoa :D

  VastaaPoista
 4. Edelleen nätti tyttö ;), ja nuo neuleet ovat kyllä kivat - voisin tehdä ittekin, jos osuu tuo lehti käteen. Ei ole minunkaan sitä tullut tilattua uudestaan, kun viimeksi turhauduin liian vähään soveltuvien ohjeiden määrään...

  VastaaPoista
 5. Hienoa kun on aloitukset kunnossa ja nyt sitten vaan odotellan valmista, mutta ei hätiä: aikaahan on vaikka kuinka ja paljon!

  VastaaPoista
 6. Nätti tyttö.
  Tuollaisista lyhytvartisista kotisukista tykkään itse hyvin paljon. Viime talven aikana neuloin niitä 12 pr, joista 7pr meni ysätävän mökille vierassukkakoriin.
  Hyvää sunnuntaipäivää.
  Täälä meillä sataa vettä ja paljon. Yön aikana 40mm sademittariin.

  VastaaPoista
 7. Merkkasin tuon huivin ja pipon heti lehden ilmestyttyä todo-listalleni, enkä edes silloin vielä tiennyt mallin "taustoista" :)

  VastaaPoista
 8. Nätti pipo ja kiva kauluri. Saattaisinpa itsekin kokeilla tehdä tuollaiset.

  VastaaPoista
 9. Miami on tosi ihanan pehmoista! Minäkin olen törmännyt tuohon ongelmaan ettei raidat mene tasan vaikka kuinka yrittää...

  VastaaPoista
 10. Onnittelen nyt. Hieno juttu! Minäkin vähän ylpeilen, sillä hyvä ystäväni komeilee lehden viimeisellä sivulla kierrätysmateriaalista tehtyine laukkuineen ja muine tuotteineen. :) Luimme lehteä tyttöporukalla tänä viikonloppuna, kun olivat kylässä. Täytyypä selata lehti vielä uudelleen :)

  VastaaPoista