1.8.2011

Kolibri

Eilen vilauttamani neulos on valmistunut. Ei tullut puseroa,ei takkia :) Vaan tulipa taas uusi huivi,niitä on jouluun mennessä varmasti nurkat pullollaan :)


Kuva on taas erittäin huono,tekniikan ihmelapsi kun olen.. :) Ja harvinaisen hankala kuvattava muutenkin tällainen huivi... Käykäähän vilkaisemassa ed.postauksesta melko oikeat värit.

Huivissa on monta väriä,hallitsevana ehkä vihreä,jota oli useampi sävy.. Mutta jotenkin valmis huivi näyttää punertavalta,ja siksi ajattelinkin käyttää sitä ainakin juhlamekkoni kanssa..

Edestä kuvattuna..


..ja takaa... Laitoin hapsut reunoihin,vaikka kyseinen homma on mielestäni kamalinta mitä tiedän! Vaikka miten mittailisi,aina ne tuntuvat tulevan erimaittaisiksi,ja tähän ne tulivat vielä kaiken huipuksi ihan kiharaisina... No,kastelin lopuksi kaikki hapsut,ja kyllähän ne suoristuivat. Lopputulos ei sittenkään ole hassumpi :)

Yksi kuva vielä unkona otettu,tässä värit näkyvät enemmän oikeina. Ja jos tätä nyt joskus kehtaan käyttää,täytyy pyytää joku kuvaamaan,niin saa oikeamman käsityksen.

Tämä oli siis KyJy-työ,järjestysnumero on hieman epäselvä,kun kirjanpitoni tässä asiassa on luvalla sanoen ihan retuperällä... Mutta kyllä sekin vielä ennen aloitusten dead-linea kuntoon saadaan...kai...

Kaikkea hyvää tällekin maanantaille!

14 kommenttia:

 1. Oletpa ahkera. Ja vuorotyössä...!

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi..jälleen :) Oikein mukavaa viikkoa Sinullekin :)

  VastaaPoista
 3. kaunis huivi! Ja miten sulla aika riittää o_O. Sie oot tehnyt ihan mielettömästi vaikka mitä.

  VastaaPoista
 4. Siis ihan kauhia vauhti. Minullakin oli jossain välissä hapsukausi, mutta nyt se on vähän jäähyllä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana huivi! Ihaillen katselen muiden tekemiä huiveja, kun en jostain syystä saa itse sellaista aikaiseksi.

  VastaaPoista
 6. yine güzel bir şal, eline sağlık..

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi!

  Eikä toinna olla niin tarkka hapsujen kanssa. Itse ainakin laitan vielä viimeisetkin pätkät hapsuihin ja kukaan ei vielä ole huomauttanut hapsujen eripituisuudesta :-)

  VastaaPoista
 8. kauniin ja värikkään huivin olet saanut aikaan ;)
  mukavaa alkanutta viikkoa sinulle ...

  VastaaPoista
 9. Voi mahdoton, mikä vauhti! Ihana huivi ja kivat hapsut :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan värikäs huivi :) Minä olen päättänyt etten tykkää hapsuista, kun en tykkää niiden tekemisestä :D

  VastaaPoista
 11. Kaunis huivi! Minä levitin eilen kaikki Kyjy-aloitukset olohuoneen lattialle ja numeroin niitä sitten ja kirjoittelin ylös ohjeita, että missä vaiheessa mikäkin sukka tai myssy on.. ;)

  VastaaPoista