12.8.2011

Taas kukkanen :)

Tämä blogin pitäminen on hauskaa,kun ihania kommentteja tulee roppakaupalla joka postaukseen. Tuntuu mukavalta,että omat vaatimattomat kätten työt kiinnostavat muitakin. Ja sitten bonuksena tulee näitä tunnustuksia...


Tämän viimeisimmän sain Jaanalta,lämmin kiitos! Koska olen tähän jo kertaalleen vastaillut,en tee sitä uudelleen,vastaukseni löytyvät täältä.

Jotain hankaluuttakin löydän tästä bloggaamisesta,tai oikeastaan muiden bloggaamisesta :) Koko ajan tulee niin ihania ideoita muilta,että kaikkea pitäisi saada kokeilla,mutta.... Aikahan on rajallista ja sitten on tuo KyJy... Mutta oma valinta,tiedetään :) Mitään valmista ei tänäänkään ole,yhden huivin kimpussa tahkoan nyt varmasti ainakin pari päivää... Ja työt haittaa harmittavasti harrastamista,oli sitten mikä vuoro tahansa :)

Nauttikaa ystävät tulevasta viikonlopusta,te joilla sellainen on! Tämä tekee töitä koko viikonlopun,ja huilaa sitten maanantaina!

Aurinko paistaa taas!

8 kommenttia:

 1. Onnittelut tunnustuksesta. :) Rauhallista viikonloppua, toivottavasti se sujuu mukavasti töissäkin.

  VastaaPoista
 2. ONNEA!!!!!!!!terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnustus ihanalle bloginpitäjälle.

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä, että työ häiritsee harrastuksia. Loman jälkeinen hässäkkä työrintamalla, vie viimeisetkin voimat.
  Ei jaksa edes harrastaa.
  Toivottavasti viikonloppusi töiden merkeissä menee rauhallisesti.

  VastaaPoista
 5. Onnea tunnustuksesta :) Meillä alkaa maanantaina "oikea" arki, kun lasten koulut ja harrastukset alkavat. Sitten ei paljon käsitöitä ennätä tehdä.

  VastaaPoista
 6. Hei! Blogissani on sinulle tunnustus. Tämä sama siis jälleen kerran...:-)

  VastaaPoista