22.10.2011

Silmu-tuubi

Ihan uusi tuttavuus Novitan Silmu olikin rakkautta ensi neulomalla :) Hauskoja nyppyjä melko tiheään,purkaminen varmaan erittäin hankalaa... Onneksi valitsin työn,jossa ei tarvitse purkaa,sillä pienet virheet eivät näy...


Väritkin just niin mun maailmaani :) Otsikostahan jo selvisi,että kyseessä on tuubi,siis huivin ja kaulurin yhdistelmä.


Enpä taaskaan mitannut härpäkkeen pituutta,mutta reilusti pari kertaa menee kaulan ympäri.


Jonkin verran nämä käytössä venyvät,joten saattaa jossain vaiheessa mennä kolmeenkin kertaan kieputettuna.Kuvausrekvisiittana jälleen kauhtunut aamutakki :) Olen tähän uusimpaan härpäkkeeseen niin ihastunut,että aion pitää sen ehdottomasti itselläni.


Myös huppuna toimii,vaikkei ehkä paljonkaan lämmitä,kun neulos on niin harvaa... Kauniit silmäpussinikin näkyvät kuvassa ihanasti :)

Lankaa tähän meni melko tasan kaksi kerää,pari kerrosta neuloin kolmannesta,kun lankaa oli varattuna kolme kerää. Loppulanka jää odottamaan täydennystä,jos vaikka toisen samanlaisen tekisi...

Nyt koukulla on uudet virkatut sukat,tai oikeammin kahdet... Muitakin projekteja odottaa,joten tekemistä kyllä riittää...Viikonloppuna onkin aikaa keskittyä näihin puuhiin,vajaalla perheellä kun sitä vietetään. Ja ainakaan tällä hetkellä ulos ei ole asiaa,täällä sataa ja tuulee rivakasti...

Leppoisaa lauantaita Sinulle!

17 kommenttia:

 1. Silmussa on kauniit sävyt, ihanan pehmoinen tuubi! Olet muutenkin ollut niin tuottelias, virkatut sukat on kivat! Varmaankin kestävät hyvin käyttöä, eikös virkattu kudos ole vahvempi kuin neulottu.

  VastaaPoista
 2. En ole Silmua vielä kokeillut. Pitäisi ehkä, sillä tuubista tuli tosi kiva.

  VastaaPoista
 3. Ihana ! Taas tuli asiaa Tapion lankakauppaan, vaikka edellisetkin tuubihuivit ovat vielä kesken :) Aina tulee uusia aloituksia sen jälkeen kun olen käynyt sinun blogissasi. Etkö voisi välillä tehdä jotain oikein tylsää, että minä ehtisin tekemään noita keskeneräisiä välillä alta pois ;)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana, kevyen ja lämpöisen oloinen tuubi :)

  VastaaPoista
 5. Hyvän ja pehmän näköinen huivi! Minä en ole tuota lankaa vielä ostanut, hypistellyt kaupassa kylläkin.

  VastaaPoista
 6. Olen ihastellut tuon langan värejä. Ne on tosi kauniita kaikki mutten vielä ole ostanut sitä. Tuo on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 7. Kauniin näköistä taas kerran :)

  VastaaPoista
 8. Kauniin värinen tuubi :) Onko kovin kutittavaa lankaa?

  VastaaPoista
 9. Huopatossunen:Kyllä tuntui kutittavan jonkin verran,mutta huljuttelin jonkun aikaa huuhteluainevedessä,ja nyt ei enää niin kovin kutita... Itsekin olen aika "herkkänahkainen" :)

  VastaaPoista
 10. Nätin näköistä neuletta...en ole vielä ainakaan sortunut ostamaan tätä lankaa :)

  VastaaPoista
 11. Sää sitten teit jo sen, kun minä vasta harkitsen ;) Kaunis on ja värikin sopiva, antaa tuulen puhaltaa, kaulaasi tää tuubihuivi suojaa vaan!

  VastaaPoista
 12. Muhkean näköinen ja kaunis väri! Minulla on vielä kesken omani, ruskea sävyisenä. Kiitos tuosta huuhteluaine vinkistä minullakin on senverran kutiava kaula. Ehkä nyt syyslomalla saan valmista ja kun ilmatkin ovat viilenneet. Leppoisaa viikonloppua sinullekkin:D

  VastaaPoista
 13. Kivasti näyttää tuo lanka sopivan huiviin, ja värikin on kaunis!

  VastaaPoista
 14. Olen hypistellyt Silmua silloin tällöin lankakaupassa, mutta vielä en ole sortunut... Tuubisi on todella kauniin värinen ja näyttää lämpimältä!

  VastaaPoista
 15. Voi kuinka ihana tuubi ja jo toiset virkatut sukat. Kyllä minunkin pitäisi uskaltaa, tuohon sukkahommaan :)
  Mukavaa sunnuntaipäivää :)

  VastaaPoista