26.11.2011

Lapastehtailu se vaan jatkuu...

Vaikka olenkin ystäväpiirissä saanut lempinimen Sukka-Sirpa,tällä hetkellä puikoilta putoilee pääasiassa lapasia,jos  ette ole vielä huomanneet :) Näin lomalla ollessa niitä on  syntynyt noin kolmen lapasen päivävauhtia,joten lienee viisainta esitellä aina kaksi paria kerrallaan,muuten esittelen niitä vielä heinäkuussakin :)

Ailin lapasia on tehty ja nähty jo varmaan kyllästymiseen asti,joten tänään vaihteeksi yksivärisiä,ohuempia.


Puhtaanvalkoiset peruslapaset höystettynä ulkoreunan koristeraidalla. Mallineule on ristikkäisiä silmukoita. Tykkään näistä kovasti,mutta omaan käteeni ovat aavistuksen liian pienet. Mutta eiköhän näillekin ottaja löydy..


Punaisiin tein koristeraidan keskelle,mallikuvio on sama kuin valkoisissa. Tarkkasilmäinen voi havaita kuviossa virheitä,mutta mitäs pienistä...


Nämä mahtuvat myös omaan käteen,vaikka ovat täsmälleen samaa kokoa kuin valkoiset... Se vahvistaa epäilyni siitä,että seiskaveikassa väri vaikuttaa langan paksuuteen.

Huomasittekos muuten kuvissa karvaisen assistentin sulosääret? :) Boris mielellään makoilee keittiön pöydällä (ei ruoka-aikaan) ja bongailee ikkunan takaa lintuja...

Vietämme miehen kanssa lapsivapaata viikonloppua,molemmat tyttäret ovat reissussa. Ihanan hiljaista,eikä kukaan vaadi mitään. Ja kaiken lisäksi telkasta tulee koko viikonlopun HIIHTOA! Olen talvilajien intohimoinen seuraaja,lempilajini on ehdottomasti ampumahiihto! Tämä on hieman kummallista,sillä inhoan ja pelkään aseita,enkä hiihtänytkään ole kuin nuorena... :)

Lunta odotan jo kovasti,mutta taitaa olla ainakin lähipäivinä turha toivo,sillä lämmintä täällä etelä-Suomessa on melkein kymmenen astetta! Mutta kunhan saataisiin edes valkea joulu...

Kivaa viikonloppua ihan jokaiselle!

15 kommenttia:

 1. Kivoja lapasia :) Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Arpajaisvoitto saapui perille, paljon kiitoksia!

  VastaaPoista
 3. Täytyy kyllä myöntää, että assistentin tassut varastivat nyt huomion :) Kivoja ovat kyllä lapasetkin!

  VastaaPoista
 4. Osaa se sukka-sirpa tehdä kauniita lapsiakin :)
  Ja suku sekä tutut pysyy lämpöisinä :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita lapasia! Minä olen samaa mieltä tuosta seiskaveikan paksuudesta, jotkut värit tuntuvat paksummilta kuin toiset. Kummallista.

  VastaaPoista
 6. Kauniita lapasia olet taas tehnyt!

  VastaaPoista
 7. Kauniita lapasia, varmasti lämpöisiä ja ihanat lapaset ja oranssit sukat edellisessä postauksessa :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja lapasia ja hirmuinen tahti sinulla :) Minulla syntyy kolme lapasta kahdessa viikossa :D

  VastaaPoista
 9. Kauniita lapasia!
  Minulla on langoissa ollut nyt outoja lankatupsuja. Neulottaessa tupsut jää pahasti törröttämään neuleeseen.

  VastaaPoista
 10. Hauskat koristeraidat lapasissa :)

  VastaaPoista
 11. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle. Olet taas ahkeroinut, vaikka varmaan tuo neulominen on sinulle enemmän huvia ja rentoutusta kuin työtä. Terkkuja Borikselle, joka vilautteli käpäliään.

  VastaaPoista
 12. Kauniskuvioisia lapasia molemmat...mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 13. Sinähän olet ehtinyt varsinaisen lapastehtaan pyöräyttää käyntiin. Ihania lapasia kyllä kaiken kaikkiaan. Kyllä siinä on saatu käpälät jos toisetkin lämpimiksi :)

  Ja hyvä, jos joku nauttii siitä hiihdosta :D Minä en koskaan pitänyt siitä itse suoritettuna enkä telkkarista seurattuna. Isäni sen sijaan seurasi mitä tahansa urheilua, jota telkkarissa esitettiin ja onnistui eläytymään uskomattomalla innolla lajissa käytävään kamppailuun, olipa kyseessä sitten pöytätennis tai kuviokellunta. Miltei välillä oli ikävä kotoa muutettuani sitä alakerrasta kantautuvaa mylvintää, jolla kannustettiin omia suosikkeja. Miltei.

  VastaaPoista