26.1.2012

Lämmikettä "vanhoille" luille

Armas mieheni täyttää siis sunnuntaina kunniakkaat 50 v. ja kuuluu niihin ihmisiin,joille on erittäin hankala keksiä lahjaa. Olin jo luopunut toivosta,ja päättänyt olla hankkimatta yhtään mitään,kunnes viime viikon torstaina mies kävi vaatekaappiaan läpi,ja huokaili,ettei hänellä ole yhtään kunnon villapaitaa... Minä sitten päätin neuloa sellaisen,ja perjantaina ostin langat. Aikaa vain oli enää 9päivää,ajattelinkin,että nyt myöhästyy vähän,olihan torkkupeitonkin tekeminen kesken...

Neuloin kuitenkin kaikki liikenevät ajat,ja yllättäen pusero olikin tänä aamuna ihan valmis,siis kasattu,pingotettu ja kostutettu.


Lankana Puro Aallokko,aika merihenkinenhän tämä onkin :) Puro on ihana lanka neuloa,ja 5 1/2:n puikoilla sen tikutteli nopeasti. Resoreissa käytin vitosen puikkoa. Ohje löytyi Novitan syksy 2011-lehdestä,ja hieman sitä muuntelin... Ensin neulottiin hihasta hihaan,ohjeessa oli aina-oikeinneuletta,minä tein helmineuleella. Alaosaan poimittiin silmukat ja neulottiin sileää oikeaa,helmaan resori 2o,2n.


Pääntie on V-aukkoinen,voi pitää kauluspaitaa alla... Nätti se voisi olla O-aukkoisenakin...

Haluaisin itselleni samalla mallilla,eri värillä vain,ja O-aukkoisena.Täytyypä kahlata lankahyllyjä,Purosta löytyy varmasti minuakin miellyttävä väri :)

Nyt kun kaksi isohkoa projektia on valmistunut,kädet tuntuvat ihan tyhjiltä:) Täytyypä tikutella vaikka muutama pipo aikansa kuluksi...

Huomenna lähdetään tyttärien kanssa "evakkoon" sisareni luokse,kun mieheni järjestää kavereilleen sauna-illan. Sunnuntaina juomme sitten isolla porukalla kakkukahvit synttärin johdosta. Toivon,että mies tykästyy lahjaansa,ihan varma en siitä voi olla,,. Mutta kiva tätä oli tehdä!

Talvista torstaita kaikille!

14 kommenttia:

 1. Onnea sinne! Kyllä olet sitten nopea käsistäsi. Ei olisi minulta tuo onnistunut. Ja paita on vielä hieno.

  VastaaPoista
 2. Kyllä oot tehnyt upean villapaidan ja jos mies ei tuosta tykkää niin ihme ois :) Minäkin tahtoisin tuollaisen,lämmittäis kun on paukkupakkasia lupailtu...mutta nyt puikoilla on nuttua tyttöselle <3 täytyy tyytyä vanhoihin puseroihin.

  VastaaPoista
 3. Ihana pusero!

  Puro-lanka on kyllä ihanaa ja nopeaa neulottavaa.

  VastaaPoista
 4. Olet oikea velho! Eihän ihminen voi saada noin paljon aikaan noin nopeasti, jos ei ole taikuri!
  Niin tai näin, aivan upeita ovat sekä peittosi, molemmat ja tuo villapaita. Varmasti miehesi saa mieleisensä villapaidan :) Viettäkää kivat synttärit!

  VastaaPoista
 5. Nopsasti on taas tullut valmista! Toivottavasti päivänsankari pitää lahjastaan :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis paita ja upeat peitot!
  Löysin ensimmäistä kertaa tänne blogiisi tuolta Virveriikan blogin kautta ja tykkään blogistasi ja tyylistäsi kirjoittaa paljon! Tänne tulen uudelleenkin :)

  Käsityörikasta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kylläpä on "vanhoille luille" syntynyt kiva pusero. Nopeasti olet kyllä neulonutkin.
  Mukavia juhlia!!!

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis 50-vuotislahja miehellesi. Ja huippunopeasti sen valmistit. Onnea vain miehellesi!

  VastaaPoista
 9. Komea villapaita, ihmettelen jos mies ei ihastu :D

  VastaaPoista
 10. Varmaa tykkää, ei voi olla tykkäämättä! Onnea!

  VastaaPoista
 11. Miehekäs ja merihenkinen neulepusero.

  VastaaPoista