25.1.2012

Kovien ponnistelujen tulos

Niinpä,elämä on tällä hetkellä melkoista ponnistelua ja rämpimistä eteenpäin... Jatkuva,nyt jo krooninen kipuilu lonkan ja olkapään kanssa aiheuttaa matalapainetta mieleen... Siksipä en juurikaan ole Teidänkään blogeihinne kommentoinut,enkä aina edes jaksanut lukea. Nyt tilanne alkaa kirkastua,sanoisinko,että lääkitys on kohillaan :)

Käsitöitä olen kuitenkin saanut tehtyä edes jonkinverran,ja väitänkin,että se on asia,joka minua pitää ajassa ja paikassa kiinni. Ilman tätä "pakkoneuloosia" nukkuisin varmasti kaiket päivät... Mutta tahti on kyllä verkkaisempaa,jotenkin ei vain jaksa.

Tänä aamuna yksi melko suuri työ kuitenkin valmistui,ja sanoisinko,että viime hetkillä... Kyseessä on nimittäin tänään olevat 50v.synttärit,ja lahja lähteekin reunat kosteina iltapäivällä matkaan :)


Isoäiti-torkkupeitto siis valmistui kuin valmistuikin ajoissa,vaikka tiukille se otti! Samankokoinen kuin edellinen,punainen peitto,99 palaa.


Päävärinä terra,ja tiedän että lahjan saajan kotona on hyvin samanvärinen sohva :)


Jokaisessa lapussa on myös 2.kerros valkoinen,mutta muuten jokaisessa lapussa on yksi erivärinen kerros. Lopputulos on aika värikäs,mutta mielestäni kuitenkin riittävän rauhallinen.


                 Voi tätä kuvaamisen vaikeutta!!!

Tässä vielä yhteispotretissa punaisen kaverinsa kanssa :)

Toinen 50v.-lahja,villapaita omalle miehelle on sekin edistynyt ihan hyvää vauhtia,epäilyistäni huolimatta taitaa valmistua ajallaan,eli sunnuntaiksi. Esittelen sen sitten myöhemmin.

Loppuun yksi asia,joka osaltaan vaikuttaa kommentointiin: joissain Bloggerin blogeissa on kommentointi muuttunut,tai ainakaan minä en saa kommentointitilaa auki.... Vastata kyllä pystyy muiden kommentteihin... Voisiko joku viisas selittäää tämän?

Kivaa keskiviikkopäivää juuri Sinulle!

25 kommenttia:

 1. Voimia sinulle <3 Peitteet on kauniit!Kommentoinnissa en ossaa auttaa ,takkuilee itsellänikin,katsellaan jos korjaantuis ajan myötä :)

  VastaaPoista
 2. Upeita peittoja! Saaja tykkää varmasti!

  Voimia kipunointeihin!

  VastaaPoista
 3. Kauniit peitot! Varmasti lahjan saaja on onnellinen.

  VastaaPoista
 4. Kauniita peittoja. Värit ovat hyvät. Jos käytät selaimena Firefoxia ja käyttöjärjestelmä on Vista, kokeile Firefoxin uudenpaa versiota. Minulla se auttoi juuri tuhon ongelmaan.

  VastaaPoista
 5. Kaunis peitto!
  paljon voimia sinulle! <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis peitto. IE:lla ja tuliketulla kommentointi temppuilee, chromella toimii...

  VastaaPoista
 7. Upea peitto! Bloggerin päivitys ja firefox ei tosiaan ole kovinkaan hyvin pelanneet yhteen..

  VastaaPoista
 8. Jaksamisia!
  Ihanat nuo peitot! :) On siinä varmasti ollut päättelemistä kerrakseen..:D

  VastaaPoista
 9. Ihania ja upeita peittoja molemmat! Kauniisti värit sointuu eikä yhtään liian kirjavia tai sekavia, päinvastoin! Värieroa pitää ollakin, että on perinteinen isoäidinneliö!
  Lonkka ja olkapää vaivaa täälläkin, olka nyt parempi kun ei oo isompia ja raskaita hommia tehnyt ja annoin laittaa siihen pari kortisonipiikkiä, joita vältän viimeiseen asti, mut kyl ne auttoi. Tsemppiä sulle! elä liikaa virkkaa, sekin ottaa olkapäähän vaikka on pieni liike kädessä, mut hermotus :(

  PS: kyselin neliöiden pingotuksesta jossain viestissä, kerrotko siitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi,mitenköhän on mennyt ihan ohi? :) Mulla on styroksialusta,johon pingotan neliöt,yleensä laitan vain kulmista kiinni. Sitten suihkupullolla kastelen vain kebyesti ja annan kuivua. Minä myös lorautan veden joukkoon aina vähän huuhteluainetta,tulee pehmeitä lappuja :) Ja ero alkuperäisen ja pingotetun lapun välillä on tosi huima!

   Poista
  2. Nyt löysin sen kysymyksesi,ja vastaan vielä lisää:virkkaan laput yhteen ihan kiinteillä silmukoilla ja mieluiten oikealta puolelta :)

   Poista
  3. Kiitos vastauksistasi :) on niin monenmoisia tapoja, jotkut kastelevat koko laput ja toiset silittävät höyryllä pingottamatta. Mä vähän "suhautin" höyryraudalla että oikenivat. Kokeilen tuota sinun tapaasi.

   Poista
 10. voi taivahan talikynttilät, jo on ihania peittoja:)
  voimia kipujesi kanssa..

  VastaaPoista
 11. Että hard days night :).

  Komeat peitot...

  Itse muutin kommentointilootan, jotta siinä voi vastata ketjuihin...joissakin blogeissa pitää vähän vieritellä näyttöä, että saa kaikki manööverit tehtyä eli kommentoitua, laitettua vahvistusanan jne.

  VastaaPoista
 12. Oi, onpa kaunis. Tykkään tuosta terrasta värissä. Kivan lämpöinen väri. Kommentointiongelma on minullakin, Explorerilla en pysty kommentoimaan mutta tällä Firefoxilla kyllä..

  VastaaPoista
 13. IE:llä matkassa ja komenntointi sujuut toisiin blogeihin, toisiin ei. kaikki blogit ei edes avaudu. Operalla kirjauduttaessa pääsen kommentoimaan. Ilmeisesti bloggeri ja IE ei ole oikein yhteensopivia. Myös se saattaa vaikuttaa, millä selaimella blogia on päivitetty ja millä katsellaan.

  VastaaPoista
 14. Ihana peitto. Varmasti myös aika suuritöinen. Pidän kyllä väreistä.

  VastaaPoista
 15. Ihana on tuo Sinun ponnistelusi tulos ja ihanat nuo värit. Minä jos kuka tiedän lonkkakivut. Kamalaa. Minulle tehtiin 2003 keinolonkka ja sinne se kipu sitten jäi leikkupöydälle. Pääsen nykyisin jopa sienimetsään.

  VastaaPoista
 16. Voi kuinka kauniit peitot! Noissa on kyllä homaa. Parempia vointeja sinulle:D

  VastaaPoista
 17. Ikävää tuollaiset kivut, ne todella vievät mielen maahan (minulla on kokemusta ikävistä polvikivuista). Parempaa vointia sinulle! Upea 50-vuotislahja tuollainen peitto ja sopivan väriseen sohvaan. Ja ihmettelenpä vauhtiasi miehen villapaidan kotomisessa. Minä olen aloittanut villapaidan kutomisen miehelle ties koska, Helsingin kädentaitomessujen jälkeen, "joululahjaksi". Nyt on vielä yksi hiha neulomatta. Ehkä hän saa "joululahjansa" syntymäpäivälahjaksi maaliskuun alkupuolella. Minä olen siis tosihidas.

  VastaaPoista
 18. Kauniin lahjan olet tehnyt !
  Parempaa vointia sinulle toivon.

  Olen itsekin kyllästynyt , kun jonkun sivulla kommentoi, niin jos sen kirjoitelmansa saa julki, ei meinaa päästä sivulta ollenkaan pois. Ja nuo varmistustekstit on niin sekavia, että välillä saa monta kertaa yrittää :((

  VastaaPoista
 19. Yhdyn edellisiin: upeat peitot! Värisävyt ovat kauniit.

  Toivottavasti vointisi kohenee!

  VastaaPoista
 20. Vau mitä peittoja! Kommentointi takkuaa minullakin, olen kyllä laittanut isoimman syyn meidän hitaan nettiyhteyden piikkiin.

  VastaaPoista