20.1.2012

Ostoksia ja onnistumisia

Laiska bloggaaja taas ilmoittautuu.. Työtahti on ollut sellainen,ettei paljon ole koneella jaksanut roikkua. Väsyttää vaan,kun lonkkasärky valvottaa öisin. Tilanne alkaa onneksi pikkuhiljaa näyttää paremmalta,pari hyvin nukuttua yötä jo takana.

Käsitöitä on onneksi jaksanut edes vähän tehdä,vaikka mielestäni ei riittävällä tahdilla :) Monta työtä on kesken,ja vielä useampi suunnitelma muhii päässä... Edellisen postauksen sininen palmikkopipo meni 15v.tyttärelle,joka kuitenkin näyttää marinoivan sitä laatikossa :) Ja huom! tyttö itse halusi juuri sen pipon! Tämän takia en teineille juurikaan neulo,hukkaan ne menevät kuitenkin... Nuorempi,14v.sanoi myös haluavansa samanlaisen,mutta mustan. Muutaman kerran tenttasin,että onko varmasti käyttöä,ja tyttö vannoi haluavansa juuri tuollaisen!No,äiti neuloi,ja hämmästys oli suuri pipon valmistuttua ja likan sitä sovitettua...

Kysyin,onko hyvä,johon tyttö vastasi,että "Täydellinen" Oh-hoh!!!! No,en siitäkään vielä innostunut,on tätä alkuihastusta nähty aiemminkin.Mutta eilen oli pakko uskoa...


Tyttö istui tietokoneella pipo päässään! :) Oli kuulemma niin hyvä,ettei raaskinut riisua... Kaverit olivat koulussa ihmetelleet,miten äiti osaa tehdä tuollaista palmikkoa :) Tuli hyvä mieli,kun yleensä niin merkkitietoinen teini ihastui johonkin oman äidin itse tekemään. Ihmeiden aika ei ole ohi siis :)

Toinenkin samanmallinen pipo on valmis,mutta tupsu on kiinnittämättä,joten siitä kuvaa myöhemmin. Torkkupeitto etenee hitaasti,mutta toivottavasti varmasti... Deadline on ensi keskiviikkona,jolloin peiton pitäisi lähteä lämmittämään erään viisikymppisen synttärisankarin jalkoja. Peitosta puuttuu enää 18 palaa,joten enköhän minä sen saa tehtyä...

Mieluummin tekisin kyllä kaikkea muuta,kun ideoita puskee valtavalla voimalla pieneen päähän :) Oma mies täyttää myös 50v.ja sain ajatuksen neuloa hänelle villapaidan. Mutta,mutta.... Synttärit on jo yhdeksän päivän päässä,ja vasta langat on ostettu :)Yläkuvassa malli,Novita syksy 2011. Alakuvassa langat,Puro Aallokkoa.12 kerää... Näistä se tulee,mutta ei taatusti syntymäpäivään mennessä... Mutta onneksi mieheni on kärsivällinen,uskon että riittää,kun lupaan sen valmistuvan vielä tänä talvena :)

Paljon muutakin uutta lankaa on taas,osa itse ostettua,osan toivat rakkaat pikkusiskoni keskiviikkona käydessään. Kuvasta puuttuvat ne neljä kerää Softya,josta on jo tulossa sisarelleni keeppi ja pipo. Oli ollut alennuksessa ihan reilusti,sadan gramman kerä maksoi 2 euroa!


Tänään löysin itse halvalla jotain :) Pari neulekirjaa tarttui mukaan,tuo isompi maksoi vain vitosen. Sukkakirjassa on ihania kirjoneulemalleja,siksi se pääsi muuttamaan meille :)


Vapaapäivistä ei nyt ole tietoakaan,kun menin miehen syntymäpäivän takia itse vekslaamaan vuorojani. Yhdeksän päivän sisään mahtuu vain yksi vapaapäivä :) Mutta onneksi suurin osa on iltavuoroja,ehtii nukkumaan aamuisin pitkään ja puuhailemaan rauhassa kaikenlaista. Aamuvuorot eivät oikein sovi meikäläisen vartalolle,kun illat menevät sitten zombiena sohvalla :) Hektisiä ovat aamuvuorot meillä,hyvä kun ehtii kahvikupposen aamulla juomaan. Illat ovat rauhallisempia,jotenkin on enemmän aikaa kaikkeen tarvittavaan...

Nyt keitän kupin kahvia ja selailen hieman Teidän blogejanne,ennen kuin työt kutsuvat taas klo 14.

Mukavaa viikonloppua kaikille ystävilleni!

12 kommenttia:

 1. on sitten kiva malli pipossa ...

  VastaaPoista
 2. Voihan teinit.. Onneksi toinen tykästyi pipoonsa! :)

  VastaaPoista
 3. Mä haaveilen kans tollasesta piposta! Näpelöin sellasia tänään jo kaupassa, mut ei periaatteet antanu periks ostaa henkkamaukkaa, kyllä se äidin neuloma pitää olla! Elikkäs kun saat villapaitarojektin päätökseen ni voisin kärrätä pari kerää jotain ihanan pehmosta lankaa sun tikutettavaks...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät periaatteet Linda! :) Kyllä mä sullekin pipon neulon!

   Poista
 4. Se on aina hyvä merkki, jos ei malta edes riisua pois saamaansa neuletta..

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa varmasti hyvältä tuo "täydellinen".

  VastaaPoista
 6. Upea pipo! Mahtaiskohan sitä itse osata palmikkoneuletta...hmm..vois meinaan kelvat meidänkin teinille.=)

  VastaaPoista
 7. Oi, onpa paljon hienoa! Pipot näyttävät nykyään olevan suosikkeja vähän joka paikassa. En ihmettele että tuo pipo otettiin hyvin vastaan, en itsekään varmaan olisi raaskinut päästäni riisua jos tuollaisen olisin saanut! :)

  VastaaPoista
 8. Aina välillähän on kausia, jolloin ei jaksaisi paljoa puhua eikä pukahtaa. Silloin on minusta ihan aiheellistakin ottaa vain rennosti ja antaa olla. Kyllä ne kiireet siitä helpottavat vielä.

  En ihmettele lainkaan pipon saamaa vastaanottoa, tuohan on mallina moneen päähän sopiva ja vielä kovin trendikäskin. Puhumattakaan sitten siitä hyvästä toteutuksesta.

  VastaaPoista
 9. On varmasti komea pusero tulossa :).

  VastaaPoista