15.1.2012

Pipo ja toinenkin

Kyllä kelpaa pipoja esitellä,kun vihdoin on saatu lunta tänne eteläänkin :) Harmi vain,että lumen alla on jäätä,joka tekee ulkona liikkumisen vaaralliseksi ainakin tällaiselle iskiaksen riivaamalle kantturalle....
Onneksi sentään yläkroppaa tulee rasitettua käsitöillä,on sitten edes jotain liikettä :)

Edellisessä postauksessa vilauttamani pipo on ollut jo muutaman päivän päässä ja toinenkin valmistui seuraksi eilen.

Tässä lankana seiskaveikka,ja omaan päähäni tästä tuli hieman liian pitkä,mutta teinien mukaan sen täytyykin vähän olla...


Tämä hieman tyttömäisempi on Debbie Bliss-langasta,ja yhtä mallikertaa lyhyempi kuin sininen. Ihanaa lankaa,ja varmasti lämminkin,sisältäähän se merinovillaa ja kasmiria...

Tarkoitus olisi nyt tehtailla näitä pipoja työpaikan pääsiäismyyjäisiin mahdollisimman monta,ja lisäksi lapasia.

Tässähän on jo ihan hyvä alku,ja aikaakin on vielä :) Nopeasti tuollaisen tekaisee,alle päivässä syntyy valmista. Palmikko on ihan perus-sellainen,eikä sen tekemiseen paljon taitoa vaadita.


Pakkohan se oli kuvata päässäkin,tästä näkee paremmin tuon palmikkokuvion. Täytyy varmasti kehitellä joku miehisempikin mallikuvio,ettei ihan hempeilyksi mene :)

Peitosta sen verran,että valmistuu sekin,mutta vähän laiskanlaisesti lappuja nyt tulee,kun nuo pipot ovat vallanneet mielen :) Peiton aikaraja on puolentoista viikon päässä,kun meinasin sen lahjaksi. Ja kyllä se siihen mennessä valmistuukin,on pakko! :)

Tällä hetkellä käsitöiden tekeminen tietää aina kipua,sillä iskias-paholainen kiusaa vasenta jalkaa siihen malliin,että pitkään istuminen tietää unetonta ja kivuliasta yötä... Ja lisäharmia tuli torstaina,kun menin töissä liukastumaan viinirypäleeeseen! Luit oikein :) Ulkona oli sinäkin päivänä tosi liukasta,mutta se ei minua kaatanut,mutta yksi ainoa,pieni rypäle sen sitten teki! Rähmällänihän minä olin,polvessa ja kyynärpäässä mustelma ja lonkka siinä myös venähti...Nyt sitten klenkataan,toivottavasti helpottaa pian... Töissä olen kyllä ollut,vaikka se hankalaa onkin... Mutta tyhmästä päästä kärsii koko kroppa,olis pitänyt vähän katsoa,mihin räpylänsä työntää :)

Ihanaista sunnuntai-päivää kaikille ystävilleni!

18 kommenttia:

 1. Mukavia pipoja.

  Banaaninkuorista olen kyllä kuullut, mutta että viinirypäleeseen... ;-) Totta puhuen, kyllähän siihen pienikin tasapainoa/jalkojen pitoa horjuttava juttu riittää, että päätyy rähmälleen.

  VastaaPoista
 2. Voi, kun kauniita pipoja!

  Tuo on minullekin uutta, että viinirypäleeseen voi liukastua! :) Toivottavasti vaiva paranee pian.

  VastaaPoista
 3. Kauniita pipoja!
  Voihan viinirypäle, kun oli huonoa tuuria. Minä kun en juuri pysty istumaan, kudon melkein selällään maaten, kädet tyynyillä tuettuina, ettei muu kuin ranteet liiku.

  VastaaPoista
 4. Mukavan näköisi pipoja tullut valmiiksi..

  Toivottavasti siitä kaatumisesta toivut ilman sen suurempia kremppoja...

  Hienoa sunnuntaita, anyway...

  VastaaPoista
 5. Kaatuminen on tosi epämiellyttävää. Toivottavasti olosi pian helpottuu. Onneksi voit rentoutua käsitöiden parissa, vaikka sekin toisaalta rasittaa, ainakin iskiasta. Käsitöissä on hauskaa se, että useimmille ne tuovat rentoutusta ja hyvää mieltä eivätkä ne raskauta niin kuin oikeat työt.

  VastaaPoista
 6. Nättejä pipoja, kyllä noita kelpaa kaupitella myyjäisissä.

  Paranemisia sinulle.

  VastaaPoista
 7. Iskias ei ole kiva kaveri. Itseltä se aikoinaan katosi, kun kävin hermoratahieronnassa..suosittelen..Tosin vuosien saatossa tuo on palannut, eli uusintakierros hermoratahierontaan pitäisi tehdä.Piposi ovat kivoja... Minullakin on pipokausi meneillään. Yksi valmis ja toine puikoilla. Minulla vaan on nyt joku pahalainen iskenyt, kun en saa sitten millään ilveellä itsestäni sen vertaa irti, että kuvaisin noita tekeleitäni... :O(

  VastaaPoista
 8. Kaunista taas tulee tehtaastasi :)
  Harmillista tuo liukastuminen. Toivon, että saat vaivan hoidettua. Hermokipu on niin tuskallista. Jaksamista!

  VastaaPoista
 9. Nättejä pipoja olet tehnyt! Toivottavasti kivut paranevat. Itselläni on ollut tosi tuskaista nivelien kanssa eteenkin sormissa ja lonkassa. Särky on ollut aika kovaa, haittaavat tuota neuleharrastusta ja pahasti!
  Leppoisaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa sinulle:D

  VastaaPoista
 10. Kauniita pipoja ja paranemisia!

  VastaaPoista
 11. Voi, voi !
  Ei siinä paljon mitään ehdi tehdä, jos jalat alta lähtee.

  Kivoja tupsupipoja :)

  VastaaPoista
 12. Tosi kauniita pipoja! Onko noiden ohje jossain nähtävillä? Itse olen vasta aloitteleva neuloja, sukkia ja lapasia kyllä syntyy, mutta yhtään pipoa en ole vielä neulonut. Jos näiden pipojen ohje olisi nähtävillä, lähtisin kyllä heti neulomaan! Kavennusten tekeminen ainakin mietityttää, missä vaiheessa ja mihin tahtiin kavennellaan, ja mallikerta tietenkin.

  Olet tosi reipas ja ahkera neuloja ja virkkaaja! Ehkäpä minäkin vielä joskus.. Paranemista kipeälle selällesi!

  (:Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura! Pipon ohje löytyy Novita-lehdestä kevät 2010.Malli nro 24. Aika simppeli malli,kavennukset varsinkin ihan helpot! :) Tsemppiä vaan pipojenkin tekoon,rohkeasti tartut vain toimeen!

   Poista
 13. ihanan siistiä neulomisjälkeä, kommentoi tämä ohi kulkeva surffaaja. Mutta ehkä palaan vielä. :-D

  VastaaPoista
 14. Kiitos Sirpa! Pitää yrittää löytää tuo lehti, niin pääsen laajentamaan neulontarepertuaariani(:

  T:Laura

  VastaaPoista
 15. Kauniita ja tosi siististi tehtyjä :)

  VastaaPoista
 16. Kivoja pipoja!
  Täällä toinen joka askeleensa yrittää tarkkaan katsoa ja viuh.. ja siellä sitä maassa rellotetaan.

  VastaaPoista