11.1.2012

Vilautuksia

Lupailin vähän valmista peittoa tämän viikon puolivälissä,mutta ei.... Lanka loppui tietysti kesken,ja vasta tänään sain haettua lisää. Aloitin sitten pari uuttakin projektia,kun kädet tuntuivat niin tyhjiltä :)

Vilautan kuitenkin peittoa hieman,ja kerron että valmiina on nyt 7/11 riviä.


Poikittain olen näitä jo yhdistellyt,pitkittäin vasta sitten kun kaikki laput ovat valmiita. Pääväri on tuollainen terra,ja jokaisessa lapussa on toinen kerros aina valkoinen. Näin tästä tulee ehkä hieman vähemmän kirjava kuin edellisestä,punaisesta.

Toinen aloitetuista projekteista on myös mummon neliöitä,mutta tästä ei tulekaan peittoa....


Tämä harmaa ilmestys haluaa isona tulla tunikaksi :) Näitä on joissakin blogeissa näkynyt,ja minäkin halusin oman :) Lappuja tarvitaan vartalo-osaan 40 kpl (S-koossa) ja hihoihin yhteensä 8 kpl. Ihan vielä en ole päättänyt,teenkö hihoja lainkaan,vai jätänkö tämän liivimäiseksi,saas kattoo ny...

Toinen uusi projekti on sitten pää-asia :)


Eli pipoa lähti pukkaamaan,ihan perus-palmikkoa... Kuvassa tekele venytetty hieman nuppineuloilla,että jonkinlaisen kuvan siitä saisi. Lanka seiskaveikkaa,ja omaan päähän tämän meinasin... Jos tekisi myöhemmin lapaset kaveriksi,ja miksei myös tuubinkin...

On näissä taas tekemistä,mutta ilmankaan ei osaa olla,aina pitää värkätä jotain :) Vaikea kuvitella sitä aikaa,kun ei enää pysty tai osaa tehdä käsitöitä... Onneksi se aika ei vielä ole täällä,vaikka vaivoja kyllä on,joiden takia voisi helposti lopettaa ... Periksi ei anneta,meinaan vielä ainakin neljäkymmentä vuotta pitää perheen ja suvun sukissa ja lapasissa :)

Harmaasta ilmasta huolimatta:mukavaa keskiviikkoa!

17 kommenttia:

 1. Kylläpäs täälä ollaan ahkeroitu. Ihania nuo virkatut peitot. Erityisesti ruskeasävyinen on mieleeni. Kiitos kommentista blogiini. Jos sukkaterapia ei pure, ei sen väliä, on neulominen niin mukavaa siittä huolimatta. Ja asiat ratkiaa aikanaan, hilijokseen...

  VastaaPoista
 2. Uusia projekteja - vauhtisi on lähes uskomaton meikäläiseen verrattuna. Tai... ei kannata vertailla, jokaisellahan on oma tahtinsa ja omat projektinsta. Nättiä pipoakin olet tekemässä, ja myöhemmin vielä lapaset ja tuubi.

  VastaaPoista
 3. Meillä näkyy olevan sama tyyli, että yhtä aikaa pitää olla tekeillä sekä neule, että virkkaus. Voi sitten jatkaa kumpi mukavammalta tuntuu :)
  Minäkin olen alkanut haaveilemaan tuosta mummon-neliötunikasta. mutta xxxl kokoon tarvitaan kyllä huomattavasti enemmän neliöitä :D

  VastaaPoista
 4. Kauniita, kauniita töitä tulossa!

  40 vuotta on hyvä tavoite :)

  VastaaPoista
 5. Melkoista haipakkaa sinulta tuotosta syntyy. Kivioja on taas tulollaan. Ja oikein mukava lupaus tuo loppu.

  VastaaPoista
 6. Nätti peitto tuostakin tulee !
  Minullakin taas isoäitiä tulossa ... eikä peittoa :))

  VastaaPoista
 7. Ihania värejä noissa töissäsi! Ei kyllä osaa täälläkään ajatella mitä tekisi jos ei käsitöitä. Hyvä asenne sulla, täällä pyritään samaan:D

  VastaaPoista
 8. Hienoja töitä taas. Olet ahkera! Käsityöt ovat kyllä minunkin suurimpia ilon aiheita, töissä (!) ja kotona

  VastaaPoista
 9. Onpas kauniita värejä noissä töissäsi.

  VastaaPoista
 10. Kiva peitonalku ja tunikan alku ja pipon alku... mulla on kanssa aina lukuisa määrä vaiheessa olevia töitä, joista voi valita vaikka fiiliksen mukaan.

  VastaaPoista
 11. Kauniita värejä isoäidinneliöissä. Vauhtisi hirvittää minua. Itse aloitin kintaslapasten teon ennen joulua ja vieläkin ovat kesken.

  VastaaPoista
 12. Kivoja palasia, sie se jaksat heilutella koukkua :)

  VastaaPoista
 13. Mummonruudut ovat aina ihania ja tosi kaunis pipo tulossa!

  VastaaPoista
 14. Ihanat värit olet valinnut lappusiin :)

  VastaaPoista
 15. Aivan ihanat vilautukset <3 Tää sun sivupohja on kanssa ihana,tykkään <3 Meillä on täällä lunta oikein paljon ja lissää sataa,ihana on ,on niin valoisempaakin nyt :)

  VastaaPoista
 16. Kiitos Sirpa, kauniista sanoistasi :)
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista