27.2.2012

Pakkolaiskottelua

Tänään oli taas käytävä työterveyslääkärin pakeilla,kun olkapää on valvottanut viikonlopun,ja lihasreleksantitkin ovat loppumassa. Ja niinhän siinä kävi,että lääkäri määräsi sairaslomalle 11.3 saakka,eli kuntoutusjakson alkuun. Ja sanoipa myös vahvasti epäilevänsä,etten nykyistä työtäni kykenisi enää tekemään :( Aika pelottava ajatus,sillä minulla on mukava työ ja maailman ihanimmat työkaverit! Mutta katsellaan nyt rauhassa sinne kuntoutukseen asti,jospa sieltä saisi jotain eväitä,ja tulevaisuudennäkymät edes hiukan selkiytyisivät.

Hieman mieli maassa kuljeskelin lääkärireissun jälkeen Sellon Prismassa,ja taisinpa alitajuntaisesti etsiä jotain lohduketta :) Ja löytyihän sitä:


Aivan ihana kirja! 52 ohjetta,ja lähes kaikki puhuttelivat minua jollain tapaa :) Tämä kirja tulee varmasti käyttöön,eikä vain kirjahyllyn täytteeksi!

Tässä muutamia To Do-listalle meneviä:

Ihana neulekassi

Suojapussi UUDELLE kännykälle

Pääsiäispöytään


Pitkät palmikkosukat

Menee kyllä varmasti jonkin aikaa ennenkuin pääsen näitä toteuttamaan,sillä taas on monta työtä keskeneräisenä,kuten kuvasta näkyy:


Eikä tässäkään ole vielä kaikki keskeneräiset,monta työtä odottaa vielä korissakin...Mutta nythän minulla on aikaa tikutella näitä valmiiksi,jos jotain positiivista pitää sairaslomasta keksiä... Käsityöt kyllä sujuvat,kunhan muistaa harrastaa rentoa neulomista ja virkata vähän vähemmän :)

Talvi pitää otteessaan vielä täällä etelässäkin,ja talven riemuista sai Boriskin maistaa osansa:Eipä kissaherra kauaa viihtynyt lumihangessa :)

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa,kiitos muuten kaikille kaulurikommenteista,aika määrä niitä tulikin! Ihanaa että on löytynyt tällainen yhteisö,jonka kanssa saa jakaa käsityöt,ja muutakin itselle tärkeää!

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille! 

13 kommenttia:

 1. meilläkin on tuo Neulojan Vuosi. En ole vielä puikkoihin tarttunut mutta ohjeita kyllä selaillut. :) Saa nähdä josko sieltä jonkun ohjeen pian tekisinkinn.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sairaslomailuun. Uusi kirjasi näyttää houkuttelevalta.

  VastaaPoista
 3. Jaksamista sinulle. Toivon, että saat avun vaivaan.
  Kivan kirjan olet löytänyt.
  Kevättä kohti mennään :)

  VastaaPoista
 4. Paranemisia. Toivottavasti ei "tuomio" ole ihan noin kova, mitä lääkäri antoi ymmärtää.

  VastaaPoista
 5. Toivotaan parasta, että saat sairaslomalta ja varsinkin kuntoutuksesta apua. Kiva näköinen kirja. Borikselle rapsutuksia myös!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kirja.
  Rapsutukset Borikselle :)

  VastaaPoista
 7. Itsekin ostin tuon kirjan viime viikolla, oli täynnä upeita malleja!
  Paranemisia olkapäällesi!

  VastaaPoista
 8. Tuo vaikuttaa kivalta kirjalta. Paranemisia ja neulerikasta saikkua.

  VastaaPoista
 9. Voihan mikä kisu. Monenmoista kaunista näin kun selasin alaspäin. Hyvä kun pääset kuntoutukseen. Minä kun olen työttömänä, en taida hevillä päästä.
  Minäkin olen Iskelmä-fani. Kuuntelen kanavaa aamusta iltaan. Joskus olisi mukava päästä paikanpäälle Tampereelle juhliin, mutta mieheni ei ole olleenkaan siitä kiinnostunut.

  VastaaPoista
 10. Pitäisikin olla vähintään 6 kättä, jotta ehtisi toteuttaa kaiken kivan :), ja voisi välillä lepuuttaa osaa....

  VastaaPoista
 11. No ei ole kiva tuo, kun kroppa ei ole kunnossa.Se rajoittaa kaikkea niin paljon. Toivottavasti kuntoutus auttaa. Lohtushoppailu on tosin mukavaa puuhaa... ;O)

  VastaaPoista
 12. Harmin paikka tuo olkapääkipuilu.Ja mahdollisesti ammatinvaihto!Toivottavasti ei.Voitko kuitenkin tehdä käsitöitä?- Kevätauringon valoa ja lämpöä Sinulle.

  VastaaPoista
 13. No voi harmi, että olet nyt tuollaisen vaivan saanut.
  Ja jos vielä joutuu ammattia vaihtamaan, se on tosi iso asia.
  Toivotaan että kuntoutuksesta saat apua !

  Kiitos kissakommentista, ei se kyllä ihan totta kissaa muistuta :D

  VastaaPoista