24.3.2012

Ollaan,ollaan...

Niin jos joku on ihmetellyt,missä luuraan,niin kyllä maisemissa ihan olen :) Nettiyhteys vaan poikki,ja päivitykset siis tekemättä. Tämä on ihan kuvaton postaus töiden lomassa,yritetään huomenna laittaa kuvia,jos jaksan raahata läppärin työpaikalle mukaan :)

Kuntoutus sujui hyvin,tosi mukava "keikka" oli :) Diagnoosikin varmistui sillä reissulla,ja kärsin nyt siis "jäätynyt olkapää"-tilasta...Olkanivelen nivelkapseli on tulehtunut ja paksuuntunut,siitä siis kivut ja käden liikerajoitukset johtuvat. Mikä parasta,tila paranee,vaikka voi kuulemma kaikkineen viedä jopa 2 vuotta. Hoitona tulehduskipulääkettä taropeen mukaan,ja kylmäpakkauksia joka päivä. Kantoliinakin on toisinaan hyvä,muistuttaa ainakin,ettei kättä kannata rasittaa... Samalla diagnosoitiin Bursiitti vasemmassa lonkassa,eli limapussin tulehdus.Hoitona siinäkin kylmä. Nyt siis makaan joka ilta tunnin kylmäpakkauksia takamuksen alla ja olkapään päällä.Ja palelen :) Mutta yöunet ovat parantuneet roimasti,joten kyllä siitä ilosta voi vähän palellakin :)

Käsitöitä valmistuu pikkuhiljaa,hivenen on ollut pakko hidastaa tahtia.. Muutama pehmoeläin on syntynyt,samoin tilauskaulurit alkavat olla valmiina,ainakin osa niistä... Mutta tosiaan yritän huomenna laitella jotain kuviakin,ei tätä kuvatontaq postausta varmaan kukaan jaksa lukeakaan :)

Kivaa viikonloppua Teille kaikille!

9 kommenttia:

 1. Hyvä kun diaknoosi varmistui, se jo helpottaa paljon. Tietää miten toimia. Hauskaa kevättä.

  VastaaPoista
 2. Olipa hienoa, että diagnoosit varmistuivat. Tuli myös toivoa parantumisesta. Äidilläni oli joskus tuo limatupen tulehdus, ja se oli tosi kivulias.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä parantumiseen! Hyvä kun tietää tilanteen, niin sekin jo vauhdittaa parantumista:)

  VastaaPoista
 4. Paranemisia sinulle! Minulla on kaksi kertaa ollut olkanivelen tulehdus ja on kyllä inhoittava vaiva.

  VastaaPoista
 5. Ajattelin, että olet siellä kuntoutuksessa, niin et jouda koneelle.....paranemisia sinulle!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä sinulle! Minulla on blogissani yksi haaste, jos käyt katsomassa :)

  VastaaPoista
 7. Paranemisia ja aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 8. Se onaina yksi edistysaskel, kun selviää vaivan aiheuttaja. Siitä on hyvä jatkaa toipumisen edistymistä.

  VastaaPoista
 9. Mukavaa, että kivun aiheuttaja on nyt tiedossa.
  Paranemista!

  VastaaPoista