31.3.2012

Vihdoinkin!

Joo,netti toimii,ainakin väliaikaisesti :) Ihanaa kun pääsee lukemaan kaikkien Teidän kuulumisia ja ihailemaan aikaansaannoksianne! Itse olen ollut hieman laiskallapäällä käsitöiden suhyeen,vain jotain pientä olen saanut aikaiseksi.Syynä tietysti 24/7 jatkuva kipuilu,joka kyllä vie niin henkiset kuin fyysisetkin voimat. Olkapään kanssa pärjään nyt,kun tiedän mikä sitä vaivaa,ja osaan jo elää sen kanssa ja helpottaakin oloani siltä osin. Ongelma on nyt ollut lonkka/pakara-osasto,joka ensin diagnosoitiin Bursiitiksi,mutta ultra-äänikuva kumosi sen teorian...Eli lonkassa ei ole mitään,minkä pitäisi kipuilla.Mutta miksiköhän sitä särkee niin,ettei saa nukuttua ja välillä on kävelykin vaikeaa? Nyt ollaan päätymässä siihen,että sairastaisin fibromyalgiaa.Jotkut pitävät sitä "luulotautina",koska sen syntymekanismia ei tiedetä,eikä oireita tosiaan voida millään tutkimuksilla todeta.. Eli vähän joka paikkaa särkee koko ajan,eivätkä lääkkeetkään oikein auta. Tämän kanssa on nyt elettävä,mutta periksi ei anneta! Ja eihän tämäkään näköjään vielä riitä,sain vielä flunssan kaupan päälle! :) Ääni oli kateissa melkein kolme vuorokautta,ja pientä lämpöä on vieläkin...

No niin,se niistä valituksista,siirrytään asiaan,eli niihin käsitöihin :) Tuntuu ihan hassulta edes esitellä näitä,kun itsestä tuntuu ettei mitään ole saanut aikaiseksi...Näitä hiirulaisia tein kaikkiaan viisi,yhdeltä puuttuu vielä kasvot,ja kaksi muutti jo uuteen kotiin :)


Tässä sitten sekalainen joukkio pieniä elukoita,kukin voi itse päätellä,mihin "rotuun" kuuluvat :)

Peittoprojekteja on kaksin kappalein,valmistumispäivää ei tiedä kukaan... :)


Jotain käsitystä tästä ehkä saa,mummon neliöitähän siinä taas on... Tällä kertaa ajattelin laittaa samanväriset rinnakkain,katsotaan sitten,miltä se valmiina näyttää...Toinen mahdollinen peitto syntyy kuusikulmioista,ja tästä tulee kyllä varsinainen värien sinfonia! Tuossa lappuja pingotettuna,taidanpa virkata kaikki palat ensin valmiiksi,ja yhdistellä vasta sitten...

Tänään pääsin käymään Oulunkylän Lankamaailmassa,ihan ensimmäistä kertaa! Tosin aika pikareissu oli,kunto kun ei antanut periksi kierrellä siellä ihmemaassa kovinkaan kauaa. Mutta sinne palaan vielä joskus,se on ihan varma! Tuohon väripeittoon ostin langat,ja muutaman kerän puuvillalankaa,enpä sitten muuta.


Huomaa,että peittoa on aloiteltu,kun vyötteet ovat kadonneet :)

Nyt on kiire lukemaan teidän blogejanne,kunhan ensin hiukan jaloittelen,että kärsii sitten taas istua :)

Kiitos kaikista ihanista ja lohduttavista kommenteistanne,ovat olleet kullanarvoisia!


21 kommenttia:

 1. Aika vekkuleita nuo hiirulaiset ja muut elukat :D. Sairastaminen on tosi kurjaa, toivottavasti vointisi helpottaa pian.

  VastaaPoista
 2. Olipa söpöjä nuo hiirulaiset ja muutkin elukat. Ja kyllä nekin lasketaan käsitöiksi, vaikka meinasit ettet mitään ole saanut tehtyä :) Ja mitä tulee isoäidin neliöihin, niin on aina mun lemppareita :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja juttuja on syntynyt! Pikaista voinnin kohenemista sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kivoja hiirulaisia :)
  Jaksamista kipuiluun. Toivottavasti diagnoosi varmistuu ja saat oikean lääkityksen/hoidon. Kesän lämmössä on varmaankin helpompaa. Sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. Voi kurja...... anopilla on tuo sama tauti ja olen sivusta seuraillut. Ei tosiaan ole mukavaa :((
  Jaksamista sinulle, sitä nyt tarvitset.

  Ihania uusia lemmikkejä on sinun käsistäsi syntynyt. Nuo kaikki ovat niin hauskoja :D

  ps. luulin että suututin sinut, kun sanoin viimeiksi, että anna olkapääsi parantua, ennenkuin jatkat virkkailua. Mutta onneksi et ilmeisesti suuttunutkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en toki! :) Hyväähän sinä vain tarkoitit.Ja olen kyllä vähentänytkin,ja neulominen on nyt kokonaan pannassa :) Ihanaa Palmusunnuntaita Sinulle!

   Poista
 6. Huomenta.
  Olet tehnyt ihania eläimiä, saako niistä ottaa mallia?
  Ihan samoja vaivoja sinulla kun itsellänikin. Fibro on todella inhottava sairaus, olen sitä sairastanut parikymmentävuotta, eikä loppua näy, nuorimmalla tyttärellä todettiin se pariviikkoa sitten ja sai hyvän lääkityksen, hieman on kuulemma helpottanut ja saa yöt nukuttua. se lääke on uudempi versio triptyylistä en muista nimeä, aion myös pyytää sitä kun menen lääkäriin. Tuo lonkka ja pakarakipu tuli tutuksi toista kuukautta sitten ja lääkäri totesi sen iskiakseksi, vähän on helpottanut, kun on noita apuvälineitä, mutta ei vieläkään voi kunnolla kumartua, kun sattuu niin että itku meinaa tulla, lääke on felden geeli ja panadol 1g.
  Nivelrikkoa on sormien nivelissä, polvissa ja lonkassa.
  Ymmärrän kyllä täysin milta sinusta tuntuu. Olkapäät on myös ihan sököt, toisesta on kiertäjän kalvosin poikki ja toinen vaan muuten kipuilee, kulumaa kuulemma.
  Tulipa oikein sairauskertomus, mutta eletään vaan vaikka piruuttaan, niinkuin Irvin lauloi.
  Toivotan Sinulle voimia ja paranemista ja myös mukavaa kevään odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja verteistuesta! Ihanaa,että on joku joka ymmärtää,eikä pidä tätä luulotautina! Mulla menee yöksi Klotriptyl,ja pidän sitä ihan hyvänä,joskus saan jopa nukuttua :) Särkylääkkeet auttavat vaihtelevasti,paras apu on ehkä kylmäpakkaukset vaihtelevissa paikoissa :) Mukavaa ja edes kohtalaisen kivutonta kevättä Sinulle!

   Poista
 7. Kuusikulmioista tuleva peitonalku näyttää tosi kivalle. :) Suloisia eläimiä olet myös pakertanut.

  VastaaPoista
 8. Kivoja pehmoja olet tehnyt ja peitoista tulee varmasti kauniita! Täälläkin on ollut kaikenlaisia kipuiluja ja särkyjä jo vuosia. Taitaa periytyä äidiltä tyttärille. Koetetaan jaksaa ja onneksi on muitakin ihmisiä jotka ymmärtää ja joille voi valittaa. Toivotaan että kivut helppotavat ja aurinkoisia päiviä♥

  VastaaPoista
 9. Kivoja juttuja olet tehnyt! Ja jaksamista sairautesi kanssa elämiseen!

  VastaaPoista
 10. Ihana hiiriperhe :O)
  Itse innostuin eilen nalleista..

  VastaaPoista
 11. Ihania pikku otuksia olet tehnyt! On noissa riittäny väkertämistä.

  VastaaPoista
 12. Pehmot ovat sulostuksia :) Ja peittoprojektit etenevät näköjään ihan hyvää tahtia, turhaahan niiden kanssa on stressiä ottaa. Valmistuvat kun valmistuvat.

  Sairaudet ovat aina inhottavia, etenkin silloin kun niiden diagnosointi on joko vaikeaa tai mahdotonta. Itselläni epäiltiin noin 18-vuotiaana sekä reumaa, luusyöpää, luulotautia että ties mitä nilkkani ongelmien ja kipulujen takia. Lopulta pääsin erikoislääkärille, joka totesi pari sekuntia röntgenkuvia tiirailtuaan, että nilkkasi yhdestä tukiluusta puuttuu kulmasta pari senttiä luuta, siksi se ei tahdo kestää juoksua tai hyppelyä ja kipeytyy herkästi. Helppoa kun sen osaa, mutta miltei 6 kk piti paikasta toiseen juosta milloin mitäkin diagnoosia peläten -.- Toivottavasti siis tulee jokin selkeys tilanteeseen ja ennen kaikkea löytyisi niitä keinoja, jotka juuri sinua auttavat elämään tilanteen kanssa mahdollisimman kivuttomasti.

  VastaaPoista
 13. Kiitos Annnis! Lohduttaa kun tietää,ettei ole yksin näiden asioiden keskellä! Ja onneksi sinun vaivasi kummiskin selvisi! Samaa toivon minäkin :)

  VastaaPoista
 14. Söpöjä pehmoja ja lappusista tulee varmasti hieno peitto. Fibromyalgian sanotaan olevan ahkerien ja ylitunnollisten ihmisten sairaus. Blogiasi seurattuani minusta näyttää, että kuulut juuri tähän kategoriaan. Toivottavasti saat apua kipuihisi.

  VastaaPoista
 15. Vai sellaisia syitä kipuihisi diagnosoidaan...no,koitahan kestää! Minulla on tuo selkä...perhettä huvittaa ihan nauruun saakka kun konkkaan keppini kanssa...aamulla ei taho päästä sängystä ylös...Söpösiä käsitöitä oot saanut aikaan <3

  VastaaPoista
 16. Voi sinua minkälaisen vaivan olet saanut. Onneksi lääkäritkin nykyään myöntää sen sairaudeksi, eivätkä pidä luulosairaana.
  Somaa sakkia olet kuitenkin jaksanut virkkailla, minähän kyllä tiedän, että niissä on kova näprääminen :)

  VastaaPoista
 17. Nuo hiirulaiset ovat kertakaikkisen suloisia!

  VastaaPoista
 18. Tuosta kuusikulmapeitosta tulee varmasti hauska. Kivoja pikkueläimiä. Toivon kovasti, että vointisi helpottuu.

  VastaaPoista
 19. Suloisia hiirulaisia!
  Myös minulla on ollut nivelvaivoja jo kohta kolme vuotta. Eri lääkäreillä olen hypännyt, on todettu nivelrikkoa, kulumia, fibromyalgiaa, välillä on tuntunut itsestä, että suurin vika on omien korvien välissä.Nyt helmikuussa lääkäri aloitti reumalääkityksen, ehkä vähän on vaivat hellittäneet, välillä on kuitenkin vielä koviakin kipuja. Toivottavasti sinäkin saat apua vaivoihisi.

  VastaaPoista