13.6.2012

KlipsuPussukka

Juomatölkkien avausrenkaita,"klipsuja" on meidän huushollissa kerätty jo iät ja ajat,siis miehen toimesta :) Mikä lie ollut hänellä ajatus,kun niitä alkoi keräilemään,mutta jotain käyttöä hän arveli niille vielä joskus olevan. Viime kesänä minä innostuin niitä käyttämään käsitöissäni,kun Anneli esitteli upeita töitään. No,ihan samaan en ole päässyt,kas kun en omista samoja ominaisuuksia kuin em.huippusuunnittelija:) Jotain sain silloin kuitenkin aikaan,mm. tämän.

Nyt alkoivat klipsut taas huutelemaan kätköistään,ja olihan siihen kutsuun vastattava :) Näin syntyi KlipsuPussukka...


Keltaista virkkauslankaa ja 137 kpl klipsuja. Vaikkei tämän virkkaaminen mitään hermojenlepuutushommaa ollutkaan,valmistui se kuitenkin yllättävän nopeasti.Pohjassa ja sivuissa myös rivi klipsuja,näin pussukkaan tuli riittävästi tilavuutta.Vuorikangas,tietty,ja kiinnitykseen vetoketju :)


Kokoa pussukalla on 10,5x14,5 cm.Ihan passelin kokoinen moneenkin tarkoitukseen.


Uusikin projekti on tietysti tekeillä,tarkoitus olisi tästä tehdä laukku,kokoa en ole vielä päättänyt.

Nämä pienet käsityöhommat sopivat nyt hyvin,intoa kun ei tunnu olevan mihinkään vaativampaan. Onneksi kesäloma on enää 12:n työvuoron päässä,sitä nyt odotetaan innolla.


10 kommenttia:

 1. Tulipa hieno pussukka! Minäkin koetin tuota klipsuvirkkausta viime kesänä mutta en oikein osannut ja totesin ettei ole mun juttu. Kiva ihailla näitä muiden tekemiä. Jään odottelemmaan millainen laukku valmistuu:) Ja kyllä täällä nautitaan ja Nauti sinäkin kesästä vaikkei olekkaan vielä lomaa♥

  VastaaPoista
 2. Minä myös heitän klipsut menemään, enkä ole mitään niistä tehnyt. Toivottavsti en innostukaan, koska sitten harmittais klipsujen puute. Mutta,, hieno tuostakin tuli, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista... ihan punastuin :)
  Tosi nätin pussukan sinä teit. Älä turhaan itseäsi aliarvioi :)

  VastaaPoista
 4. Hieno pussukka! Meillä ei nuita klipsuja hirveesti kerry, niin en ole siitä vielä innostunut.

  VastaaPoista
 5. Upean pussukan olet klipsuista virkannut.

  VastaaPoista
 6. Hauska pussukka, minullakin on kerättynä vaikka kuinka paljon klipsuja, mutta ei ole oikein vielä 'sytyttänyt' virkkaamiseen. Klipsujen 'keräilijät' kyselevät aika ajoin, että eikö ala näkyä mitään valmista :)

  VastaaPoista
 7. Söpö pussukka ja hauska nähdä, mihin klipsuja saakaan kaikkialle pistettyä. Minä olen keräillyt lähinnä klipsuja muille, itse en ole uskaltautunut vielä niitä kokeilemaan. Mutta moisia alkaa olla kaappien perukoilla kohta sellaisia määriä, että ehkäpä olisi aika. Tai sitten jos joku muu moisia tarvitsee, mielelläni annan eteenpäin :D

  Ja aivan ihania olivat ne aiemmat kukkaset, niitä ihastelin pitkän tovin :) Koruina menevät kyllä todella loistavasti.

  VastaaPoista
 8. Kaikkea kaunista olet saanut aikaan, kun en ole hetkeen ehtinyt vierailemaan!

  VastaaPoista