20.6.2012

Tuhlaamisen sietämätön keveys

Pienipalkkaisena suuurperheen äitinä ylimääräistä rahaa ei koskaan ole,hyvä kun välttämättömään riittävät. Ja kuten voi kaikesta päätellä,kaikki liikenevä menee minulla lankoihin :) Mutta vuodessa on aina yksi "hyvä" kuukausi,nimittäin se,kun lomarahat tulevat tilille. Olin jo etukäteen päättänyt,että tavanomaisten lankaostosten lisäksi hommaan itselleni uusia kesävaatteita,garderobi kun alkaa olla jo useamman vuoden vanha :)Kovin on mustavalkoista,huomasin :) Mutta tässä pinossa toppeja ja capreja,tarkoitettu käytettäviksi jo olemassaolevien,värikkäiden vaatteiden kaveriksi...


Huono kuva,mutta aivan ihana trikoomekko ja bolero sille kaveriksi. Mekossa on miehustassa palmikoita,niihin ihastuin heti.

Tietysti piti ostaa uusia korujakin,olivat kyllä kaikki alessa :)Sitten mennäänkin sinne käsityö-osastolle,nämä ostokset ovatkin sitä peruskauraa :)


Uusi kirja minulle,toki olin sitä aikaisemmin hipelöinyt... Mukavia virkkuuohjeita,menevät kokeiluun heti,kun kiireiltäni ennätän...


Lankaa,tottakai,mutta näille kaikille on joku focus,enhän minä turhaan lankaa osta :)


Ja vielä nämä supersöpöt helmikahvat,kassintekelekin kuvasta vilkkuu... En tosin ole ihan varma,oliko oikea valinta tähän työhön,mutta kohtahan sen näkee...


Vielä kassinpohjalta löytyi tällaisia:pari vetoketjua ja korutarvikkeita. Näillekin suunnitelmat tehty.

Vapaapäivät alkavat olla ohi,ja juhannus meneekin tehokkaasti töissä :) Ja vieläpä pahimmissa vuoroissa noin juhlimista ajatellen;perjantai iltavuoro ja lauantaina aamuvuoro :) Joten juhannuksen juhliminen jää täällä vanhusten kanssa makkaran grillaamiseen,ja kotona juhannuskoivun tuoksuisiin löylyihin :) Mutta en ole pahoillani,minulle sopii tällainen hillitympi keskikesän juhliminen. Mieskin rakentaa koko juhannuksen naapurin terassia,grillaavat sitten kovan työn päälle jotain herkkuja.

Mutta lomaan on enää 8 työpäivää! Sitten 4:n viikon vapaus,siis palkkatöistä :) Suunnitelmia ei kovinkaan paljon ole,pieniä reissuja varmaan tehdään,mutta pääasiassa rentoudutaan ja nautitaan miehen kanssa yhteisestä kesälomasta,joka meillä on vain joka kolmas tai neljäs vuosi,sillä miehellä on aina heinäkuu,ja minun työpaikallani taas lomat kiertävät.... Mutta tänä vuonna siis tätä harvinaista herkkua tarjolla :)

Ihanaa juhannuksen aikaa kaikille ihanille lukijoilleni!

11 kommenttia:

 1. Moi! Löysin blogisi jonkun toisen käsityöblogin kautta ja liityin heti lukijaksi, tosi ihana blogi;) Hyvää juhannusta sullekin!

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia sinulla. Kyllä se vaan on niin,että joskus täytyy ostaa itsellekkin vaatetta. Kiva virkkuukirja ja langat ovat aina tietysti ihquja:) Mielenkiintoista odotella sinun kassin valmistumista:) Lupaavalta näyttää aloitus.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kesäostoksia näyttää olleen. Shoppailu on välillä oikein rentouttavaa. Itsekin olen katsellut paljon noita virkkauskirjoja, mutta vielä en ole saanut ostettua. Oikeastaan on mukavampi katsella valmiiksi tehtyjä tuotoksia :)

  VastaaPoista
 4. Itsellekin täytyy toisinaan saada uutta vaatetta, hyvä kun löysit mieleistä. Tuo kassi ei taida kylläkään olla mikään tekele, vaan tosi hieno sellainen!Oikein mukavaa lomaa teille!!

  VastaaPoista
 5. Kivoja ostoksia,isekin kävin viikolla shoppailemassa.
  Laitan tässä s-posti osoitteen josta voi magneettia tilata.
  jaana.setala@pp.inet.fi ja puh.nro 045-1353308 nimi Jaana Setälä.Hän laittaa kuvaston,itse löysin Facebook sivuilta siellä on ryhmiä esim.voihan villasukka,kutoilua ja ynm jossa ihmiset julkaisee neuleitaan.
  Mukavaa Juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa juhannusta sinullekin - työn merkeissä.
  Kassi näyttää minusta hienolta.

  VastaaPoista
 7. Mukavia kesäostoksia olet tehnyt, tuo virkkauskirja näyttää tosi lupaavalta. Itsekin monta juhannusta töissä olleena (ja vanhusten kanssa grillailleena)vietän itse nyt kuitenkin lomaa. Hyvää loman odotusta ja keskikesän juhlaa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Oi, lankaostokset ovat herkkua, kun antaa itselleen luvan siihen... :-)
  Ihania vaatteita ja inspiroivia lankoja ja tarvikkeita oletkin hankkinut. Ihanaa loman odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 9. Hienoja ostoksia olet tehnyt! Ja tietysti lankaostokset kuuluvat myös asiaan:) Minullakin on tuo kirja. Kassi näytää aika upealta. Olisi kiva nähdä se kokonaan. Ei se varmaan harmitan niin paljon olla jussina töissä kun loma on jo nurkan takana. Työn iloa ja mukavaa loman odotusta sinulle, ja rauhallista juhannusta!

  VastaaPoista
 10. Ihania ostoksia. Musta ja valkoinen on minunkin värejäni vaatteissa.
  Ai palkka menee lankoihin... niin meilläkin :)

  Mukavaa juhannusta !

  VastaaPoista
 11. Varmasti tarpeellisia ostoksia, eikös niistä ole iloa pitkäksi aikaa. Ja hieno klipsukassi tulossa! Mukavaa loman odotusta!

  VastaaPoista