27.8.2012

Ihan pienelle

Kuten jo viimeksi kerroin,syntyy lähipiiriini alkuvuodesta kaksi vauvaa,ja mieleni rupesi tekemään jotain hempeää vauvajuttua :) Ensimmäinen osa on valmiina,pikkuinen nuttu.


Harmi ettei ole mallivauvaa,pöydälle levitettynä nuttu näyttää aika hassulta. Ohje on Novita-lehdestä Kevät 2010,lankana Tarjoustalon Pehmoinen. Akryyliä tietty,mutta sopii vauvaneuleisiin oikein hyvin. Kokoa lienee n. 60 cm.


Mallineule helppo,joka neljännellä kierroksella tulee tuplaylivetokavennus ja langankiertoja,oikeita ja nurjia silmukoita muuten. Napit laitoin vaaleansiniset,joten ehkä poikavauvalle sopisi... Varsinkin,kun asusteet meinasin tehdä vaaleansinisiksi. Housut on jo puikoilla,toinen lahje tehtynä... Asusteista jo kokeilin,tässä tähän mennessä valmistuneita:


Sukka näyttää hassun suurelta kuvassa,oikeasti sekin on pikkiriikkinen :) Toisen setin teen sitten vaaleanpunaisella,ja ehkä täytyy vielä kolmaskin väsätä,jos sattuu tulemaan kaksi samaa sukupuolta :) Kiva näitä on värkätä,valmistuvat nopeasti,eikä vauvalle tehdessä voi olla vihainen tai surullinen,kun hempeät ajatukset täyttävät väkisinkin mielen :)

Mallineule on mielestäni niin kiva ja näyttävä,että meinaan käyttää sitä myös tulevissa töissä,esim.sukanvarsissa ja tuubikaulureissa.

Vapaapäivää tässä viettelen,huomenna sitten tiedossa 15-tuntinen päivä,joten voimien keruu on kyllä enemmän kuin tarpeen :) Tänään istutaan sohvalla ja neulotaan!

Mukavaista maanantaita Sinullekin!

18 kommenttia:

  1. Valtavan kaunis setti vauvalle.. tykkään:-)

    VastaaPoista
  2. Teen mielelläni osani, että saat loihtiä näitä lisää! <3 ;)

    VastaaPoista
  3. Voi kun söpö takki ja asusteet :)
    Noita pikkuisia onkin kiva tehdä.
    Mukavaa vapaapäivää !

    ps. minä olin yön sairaalassa, kauhea vatsakipu :((

    VastaaPoista
  4. Onpas kaunis setti tuloillaan!

    VastaaPoista
  5. Todella kauniin näköinen setti! Minunkin täytyisi alkaa penkoa vauva-ohjeita, ystäväni saavat tammikuussa vauvan ja tottakai pirttilahjaksi on ihana viedä jotain omatekoista! Pistetään muistiin tämä ohje! :)

    VastaaPoista
  6. Kiva vauvan nuttu. Siniset asusteet sopivat hyvin tähän. Nätti neulepinta.

    VastaaPoista
  7. Kauniita neuleita pikkuisille. Tuo kuvio on mielenkiintoinen..pitänee laittaa mieleen...

    VastaaPoista
  8. Ihania vauvan vaatteita ja tosi kivan näköinen tuo kuvio :)

    VastaaPoista
  9. Ihana setti!
    Voi kun ois kiva tehdä tollasii pikkusii...

    VastaaPoista
  10. Kylläpä on sulosia pikkuisen vaatteita.

    VastaaPoista
  11. Soma setti tulevalle pienelle ihmiselle.- Mallineule näyttää ns. valepalmikolta.Olen käyttänyt sitä sukissa,lapasissa,rannekkeissa,pienten balleriinojen ranteiden ja säärien lämmittimissä jne.

    VastaaPoista
  12. Kaunis setti tulossa. Minuakin kiinnosti tuo neulos. Pitää opetella.

    VastaaPoista
  13. Oi, kuinka kauniita, mallineule on tosiaankin ihana.

    VastaaPoista