30.9.2012

Sukkia lisää

Onhan näitä jo tikuteltu,mutta loppua ei vaan näy :) Puikoilla keskeneräisinä neljät sukat,ja suunnitelmissa toinen mokoma. Onneksi näitä kuitenkin myös tasaiseen tahtiin valmistuu,pysyy motivaatio yllä :)


California Salida-langasta syntyi tällaiset ohuemmat sukat,puikoilla 2 1/2... Hassusti nuo värit rytmittyy,varressa pitkittäin,ja jalkaterässa taas ihan toisella tavalla. Varretkaan eivät ole keskenään ihan samanlaiset,kuten huomaat.. Mutta ihanat sukat kuitenkin tuli,ihan ekat ohuet minun neulomanani :) Omaan jlkaan nämä jäävät,en raaski antaa kenellekään :)


Tästäkuvasta näkyy hyvin tuo kuvion erilainen muodostuminen. Mutta kyllä ne riittävän samanlaisilta näyttävät,vai mitä?

Seuraavat sukat tulevat sitten selitysten kera... Malli on tuttu edellisestä postauksesta,väritkin osittain,mutta selitystä kaipaakin lähinnä sukkien näytteille asettelu :)


Tarina on siis tämä: Eilen kun sain sukat pingotuksesta,kuopus 14 v. ihastui niihin niin,että luvan saatuaan jätti ne omaan jalkaansa. Ja äiti tietty unohti kuvata ne... No,tänään soitin sitten töistä tytölle,että kuvaisi ne,ennenkuin ovat niin virttyneet ja likaiset,ettei niistä enää selvää saisi. Yritin neuvoa,miten sukat asetellaan kuvaan nätisti,ja tämä on sitten kuopuksen näkemys asiasta :)


Ihan realistisia kuvia sikäli,että näinhän niitä jalassa pidetään :) Eli yritän selitellä nyt,että kyllä ne vielä eilen olivat kauniit ja viimeistellyt :) Toisaalta,käyttöönhän ne on tarkoitettu.

Loppuun on vielä jaettava tämänaamuinen bussimatka töihin.. Menin siis klo 6.30 bussilla,joka on ns.yölinja,sen viimeinen vuoro. Joka sunnuntai kyydissä on paitsi työläisiä,myös väsyneitä juhlijoita,enemmän ja vähemmän juovuksissa. Tänään vain sattui eräs nuori mies olemaan niin huonossa hapessa,että oli oksentanut penkille ja lattialle... Tennarit oli tukevasti keskellä yrjölammikkoa,ja haju oli myös aikamoinen...
Onneksi minun matkani kestää vain viitisen minuuttia,mutta voi niitä parkoja,jotka joutuivat siinä hajussa istumaan vielä n.45 min,joka kestää Espoosta Helsinkiin... No,meitä on moneen junaan,ja näköjään bussiinkin... :)

Olen siis ollut tänään jo aamuvuorossa,tosin lähdin reilun tunnin etuajassa,kun ylitöitä on kertynyt muutaman tunnin verran... Nyt on siis koko ilta vielä aikaa keskittyä käsitöihin,ja sen minä aionkin tehdä,heti kun olen kahvini juonut :)

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihania sukkia olet taas saanut valmiiksi :) Itsellä on just tarkoitus aloittaa sukkien teko ja mietinnässä on vähän erilaiset varret. Löytyyköhän tuota varren ohjetta netistä?

  VastaaPoista
 2. Kauniita sukkia. Tuo kuopusten sukkien esittely on parasta.
  Tuollaiseksihan ne sukat muuttuu, ainakin valkoiset :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit ja pirtsakat sukat.
  Öh. Onko aamulla klo 6.30 vielä yötä. Minusta se on normaalia työhönmenoaikaa aamulla. Arkiaamuna olisi normiaika klo 6 pintaan, jos meinaa ehtiä työpaikalle klo 7 mennessä. Niin, ja onko joku juottopaikka auki vielä aamulla klo 5 aikaan, vai onkohan pidetty kotibileitä.
  Taidan olla nyt vähän jäänyt junasta kun olen tottunut siihen, että yökuhkijat menevät kotiinsa klo 3-4 aikoihin.
  Hm. Olen luullut, että naapuri tulee yövuorosta töistä klo 5 aikoihin aamulla. Taitaakin tulla juhlimasta.

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia taas kerran =)

  VastaaPoista
 5. Mukavan näköisiä sukkia ja mukavasti kuvattuja:)

  VastaaPoista
 6. Oikein somia sukkia, ja kuvauskin on onnistunut.

  VastaaPoista