16.10.2012

Karkkisukat

Jopas onkin aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta... Takana on viisi päivää kuntoutuksessa,ja käsityöt ovat olleet hieman taka-alalla. Toki jotain on koko ajan väännettykin,oli minulla kutimet reissussakin :)

Tilaustöinä tikuttelen tällä hetkellä sukkia,ja nyt esittelyssä olevat olivat mielestäni hassunhauska tilaus... Sisareni ystävä halusi sukkansa muistuttavan lempikarkkejaan,ja mikäpä siinä,kyllähän minä teen...Tästä jo arvaatkin,mikä karkkion kyseessä :) Kaikki tuntevat Mariannen...


Varsiosassa vinoraitaa,muuten punainen... Mutta jotta homma ei olisi ihan näin yksinkertainen...


...myös Marimint kuuluu lempparikarkkeihin :) Joten lopputulos on sitten tämä :


Toiseen jalkaan Marianne,ja toiseen Marimint :) Itse en osaisi pitää "eripari"sukkia,mutta kieltämättä idea oli hauska.


Omat kintut toimivat taas mallina,kun sattui olemaan oikean kokoinen :) Toivottavasti tilaaja on tyytyväinen,ja nauttii karkkisukistaan :)

Eilen sain pienoisen "hepulin" kaikkien lankojeni ja keskeneräisten töideni kanssa... Päätin vähän siivota,kun armas aviomieheni on jo pidemmän aikaa valitellut olohuoneessa majailevista lankavuorista :) Hän oli jopa ostanut pari muovilaatikkoa langoilleni,jotta jonkinlainen järjestys saataisiin aikaan. Eilen sitten levittelin kaikki olohuoneessa majailevat langat pitkin huonetta :


Aikamoinen sekamelska, kieltämättä :) Eikä tässä ole kaikki,minulla on tyttären huonees iso kaappi vielä täynnä lankoja,joihin en tällä kertaa edes kajonnut... Huomatkaa karvainen assistentti sohvalla,kovin ei homma herraa kiinnostanut :) Sain kuitenkin lajiteltua kaikki,ja nyt on taas ainakin hetken järjestys :)

Tällä viikolla lomailen ylityövapaitani pois,ja saan keskittyä kaikkeen mukavaan... Kuntoutuksesta tarttui taas repullinen oppia ja oivalluksia,mm.ihastuin sauvakävelyyn... Olin aina vannonut,että minähän en sellaista "dementiahiihtoa" ala harrastaa,mutta toisin kävi... Tekniikka-opetus oli paikallaan,ja hommahan tuntui tosi mukavalta! Omat sauvat haetaan kaupasta tällä viikolla,ja aion hyödyntää työmatkat sauvakävellen molempiin suuntiin ainakin 3-4 kertaa viikossa.

Eilen tein puolen tunnin reipastahtisen kävelyn,ja tuntuipa mukavalta! Olkapään kipuilun vuoksi on lihakset pienentyneet oikeasta kädestä,ja sitä treenataan nyt kuminauhajumpalla. Motivaatio on tällä hetkellä kohdillaan,minusta tulee vielä hyväkuntoinen kipeä,tai kuten oikea termi kuuluu: "terve sairas" :)
Monet asiat loksahtivat kuntoutuksessa paikalleen,ja kipujeni syyksi on nyt varmistumassa Fibromyalgia... Lisäselvityksiä toki vielä kaivataan,ja aionkin hakeutua kyseiseen sairauteen erikoistuneen lääkärin juttusille.

Fibromyalgiahan on aivojen kipujärjestelmän häiriö,vielä nykyäänkin sitä pidetään ns. "luulotautina"... En tässä nyt sen enempää rupea siitä kertomaan,jokainen voi vaikka googlettaa,jos haluaa lisää tietoa.
Olen kuitenkin päättänyt tulla toimeen kipujeni kanssa,olivatpahan ne sitten mitä tahansa :)

Nyt taidan siirtyä sohvalle neulomaan,ja myöhemmin aion leipoa pullaa! Teidän blogejannekin olen laiminlyönyt,sekin asia on korjattava :)

Touhukasta tiistaita teille kaikille!

20 kommenttia:

 1. Tervetuloa kerhoon, fibro on hyvin tuttu seuralainen jo 40 vuotta olen sitä mukanani kantanut, aluksihan minua koheltiin just luulotautisena, kunnes sain 20vuoden kipuilun jälkeen diaknoosin., no se siitä..
  nuo karkkisukat on tosi hauskat. On siulla lankoja, on totiseti :) mutta pitäähän niitä ollakkin.

  VastaaPoista
 2. Ihan sama täällä,fibro on tuttu seuralainen.
  Tosi ihanat sukat:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat karkkisukat. Sullahan on paljon lankoja neulomatta, mutta hyvä välillä katsastaa mitä kaikkea löytyy, voi vaikka yllättyä :)

  VastaaPoista
 4. Hauskat sukat, voisin itsekin pitää! :)

  VastaaPoista
 5. Kipu on kurjaa..... :O( Mutta sukat on mahtavat. Aikas kiva idea vaan onkin. Huomasin muuten, että tuo vanha blogini "taivaanrannalla loistaa..." löytyy vielä blogiluettelostasi.... Olen sen valitettavasti sulkenut ja siirrellyt vähitellen vanhoojakin juttuja tähän uuteen blogiin....

  VastaaPoista
 6. Mistähän johtuu.... minulla alkoi tehdä mieli karkkia :)
  Ihan on Mariannet ja Marimintit, kauniita molemmat.

  Onnea uudesta muutoksesta, jonka teit. Kyllä liikunta on hyvää koko keholle ja aivoille myös !

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa joukkoon , minut on myös fibro vallannut jo vuosia sitten :/ Luulosairaus todellakin, olin monta kertaa sairaslomalla kipujeni kanssa edellisessä työpaikassani, josta esimieheni irtisanoi minut "turhien " lomieni vuoksi.. kun viimein sain paperit , mikä oli kipujeni takana vein kopion hänelle ja sanoin KIITOS !! Eipä puhunut enää mitään, mutta työpaikkani olin jo menettänyt.. Eipä silti, en ois kyllä takaisin mennytkään :) eipä pitempään tuosta:D :D Erittäin kauniit ovat nämä raikkaat Karkkisukat !!

  VastaaPoista
 8. Ihanat sukat! :)

  Minun on ihan pakko onnitella sinua diagnoosin varmistumisen johdosta! Olen itse tilanteessa, jossa omaa sairasteluani vasta tutkitaan, ja tällä hetkellä ajattelen, että mikä tahansa diagnoosi sitten tuleekin, niin se on aina parempi vaihtoehto kuin epätietoisuus. Ja kun syy löytyy, niin sitä osataan sitten hoitaakin. Jaksamista ja parempaa vointia sinulle!

  VastaaPoista
 9. Ihanat sukat ja ihana idea! Tiedän tuon kivun ja epäilen sitä myös itselläni. Äidilläni on sama diagnosoitu, että tiedän miltä susta tuntuu. Toivottavasti välillä helpottuu. Tuo on todella tuttua, tuo lanka sekasotku ja aina välillä järjestely inspis iskee. Ei sullakaan noita ihan vähän ole:) Mukavaa viikon jatkoa uusien tuulien myötä sinulle:)

  VastaaPoista
 10. Todella hienot sukat.
  Toivotaan että saat tautisi talttumaan,ja avun vaivoihin,

  VastaaPoista
 11. Kauniit nuo karkkisukat, varmaan saaja tykkää.
  Minä olen joskus pitänyt eriparisukkia töissä ja sitä vähän ihmeteltiin.

  VastaaPoista
 12. Tosi pirtsakoita sukkia oletkin neulonut.

  VastaaPoista
 13. No jo on raikas sukkapariskunta :)

  VastaaPoista
 14. Aivan hulvattoman hauska idea nuo eriparikarkkisukat.

  VastaaPoista
 15. Kaunit karkkisukat! Täytyy laitta tuokin idea "korvan taakse". Palalpeittoidean jo lainasinkin. En tiedä koska valmistuu, on tarkoitus tehdä jämälangoista. Lankaahan on, mutta jämälangoisa on puutetta. Toivottavasti pärjäät "tautisi" kanssa. Minulla on tapana sanoa, että jos ei aamulla mistään kolota, on kuollut.

  VastaaPoista
 16. Kivan pirtsakat sukat. Meillä neitokainen "harrastaa" (välillä olosuhteiden pakosta) tuota eriparisukkaa :)
  Sauvakävely on kyllä todella mukavaa. Itekin pitäs taas saada luunsa raahattua lenkille. Auttaa muuten myös niska/hartiajännitykseen.

  VastaaPoista