18.10.2012

Pientä ja suloista

Selailin Debbie Blissin kirjaa Neulevuosi,ja silmiini iski heti vauvan tossujen ohje. Nyt kun nämä vauva-asiat ovat lähipiirissä tapetilla,niin on kiva tikutella jotain pientä kivaa tuleville vauveleille :) Ja pientä,nopeasti valmistuvaa on aina mukava tehdä...


                          Ihan pikkuiset,vastasyntyneen kokoa,neulottu ohuesta langasta...


Vaaleanpunaiset hempeilytossut ovat hiukan suuremmat,akryylilangasta neulotut.Sopivat ehkä jopa puolivuotiaalle... Näissä varsi neulottu pitsineuleella,ja silkkinauha vielä korostaa hempeyttä ja tyttömäisyyttä :)


Yhteiskuvassa vielä molemmat mallit... Kirjavissa tossuissa on joustinneule-varsi,muuten perusohje on sama. Hieman muuntelin ohjetta,mm.neuloin varren suljettuna neuleena. Tossu aloitetaan pohjasta,näin ollen ommeltaa tuli vain pohjaan ja kantapään kohdalle.

Ihastuin tähän malliin,ja aionkin näitä nyt "tehtailla" niin kauan kuin sattuu huvittamaan :) Veikkaan,että tulevat pienokaiset pysyvät ainakin tossuissa :) Ja ainahan näitä voi olla varstossa,jos sattuu lisää vauvoja ilmaantumaan...

Lomaviikko on sujunut mukavasti,lähinnä käsitöitä tehden,kuinkas muuten. Maanantaina alkavat taas työt,ja sitäkin odotan jo innolla :)

Mukavaa tätäkin päivää juuri Sinulle!

16 kommenttia:

 1. Suloisia tossuja. Tällaisia on niin mukava tehdä, kun valmistuvat aina niin vauhdilla. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tossuja olet kyllä tehnyt :) Varmasti käyttöä löytyy ja noissa pienissä vauvatöissä on juurikin se kiva puoli, että valmistuvat vauhdilla!

  Tsemppiä myös elämään tuon sairauden kanssa, muutamalla tutulla moinen on ja pitkään saivat kyllä tapella ennen kuin joku lääkäri tunnisti ja saivat diagnoosit. Toivottavasti sinulla sujuu hyvin ja saat tosiaan itsesi niin kivuttomaksi kuin vain mahdollista!

  VastaaPoista
 3. Söpöjä tossuja,varsinkin nuo vaaleanpunaiset :)

  VastaaPoista
 4. Tuo Debbie Blissin malli on minunkin luottomallini tossuihin :) Kaikkia kolmea kirjan versiota olen kokeillut. Tuo vaaleanpunainen tossupari on todella herkku!

  VastaaPoista
 5. Ihania pikku tossuja, ja ne valmistuu niin nopeasti :)

  VastaaPoista
 6. Ihanii, nuo vaalianpunaset on niin söpöt

  VastaaPoista
 7. Ihania viehkeitä,somia ,suloisia ,tossuja.

  VastaaPoista
 8. Kyllä on söpöt tossukat molemmat=))
  Syötävän ihanat nuo karkkisukat tuolla alenpana..

  VastaaPoista
 9. Suloisen näköisiä tossuja.

  VastaaPoista
 10. No onpa todella suloiset, kummatkin!

  VastaaPoista
 11. Onpas somia tossuja vauvoille.. näitä on aina mukava tehdä:-)

  VastaaPoista
 12. on sitten niin söpöt, että..... :)

  VastaaPoista
 13. Ai ihania sukkia! :) Vauvansukkia on niin kiva tehdä kun ne valmistuvat suhteellisen nopeasti. Pitäisi vaan olla joku kenelle niitä voisi kutoa. Vauvansukkia kun tekee pystyy myös harjoitella ja kokeilla kaikenlaisia kuvioita ja tekniikoita. :)

  VastaaPoista
 14. Suloisia! Vauvaneuleiden tekeminen on aina kivaa.

  VastaaPoista
 15. Suloisia tossuja. Syötävän söpöt nuo vaaleanpunaiset :).

  VastaaPoista
 16. Söpöset noi kirjavat :)
  Pitäskö ite alkaa varustautumaan lapsen lapsia varten ;) (Omat siis 11 ja 13 v.)

  VastaaPoista