20.6.2011

Ihan hullu päivä

Eilinen oli tosiaankin hullu päivä ilman hullutustakin. Rippijuhlat sujuivat hyvin,huolimatta sateisesta säästä. Oma luku sinänsä saada mahdutettua 40 ihmistä pieniin sisätiloihin ;) Mutta sopu sijaa antaa,ja tytär oli tyytyväinen juhliinsa,sehän on pääasia...

Meillä on ollut tapana luottaa juhlatarjoiluissa sisareni apuun,kokki-ihmiseltä kun hyvän taikominen onnistuu helposti :) Tällä kertaa väkersin jotain itsekin,vaikken todellakaan ole mikään leipuri tai ruoanlaittaja ylipäätään. Kakku oli pakko kuvata,kun olen tästä niiiin ylpeä :)


Ei mikään huippuluomus,myönnetään,mutta ensimmäistä kertaa onnistuin kostutuksessa ja täytteissä ihan hyvin arvosanoin (Kokki-sisar "arvosteli" ). Pursotukset vähän sinnepäin,kun kermavaahto jäi aavistuksen liian pehmeäksi.


Ruusut on valmiina ostettu,ihan niin kova itseluottamus ei vielä tällä saralla ole,että olisin niitä alkanut itse väsäämään.

Käsitöitä ei siis eilen tehty,olin illalla niin poikkipuhki,ettei olisi puikot tai koukut käsissä pysyneet. Aamulla sain ennen touhun alkamista kuitenkin valmiiksi salomon-solmuprojektin. Eihän siitä mitään huivia tullut ;) Tulipahan pieni pölyrätti vain... :)


Kertakaikkisen hassu viritys,malli tosiaankin ihan oma :) Virkkasin vain suorakaiteleen,taitoin kahtia ja virkkasin valkoisella kiinteitä silmukoita reunaan.. Ei edes kovin kaunis,mutta yllätyksekseen toimii tehtävässään erinomaisesti! Hiukan kun kostuttaa,niin käyttäytyy vähän kuin mikrokuitu,ja pölyt saavat kyytiä! :) Lankana tässä Miami. Tämä on siis KYH nro 19...

Tänä aamuna puikoille pääsi KYH 20,pitsiset villasukat tulossa.


Kuten näkyy,ihan alussa ollaan vielä... Nyt puuttuu siis enää viisi aloitusta,lopetuksia sitten hiukan enemmän.  KYJY alkaa neljän päivän päästä,mutta tällä emännällä ei ole oikein suunnitelmiakaan vielä olemassa... Jotain pitäisi kehittää,mutta vielähän tässä ehtii. Ollaan kuopuksen kanssa lähdössä shoppailemaan nyt aamusta,varmasti tarttuu uusia lankojakin mukaan :)

Viimeisenä,muttei vähäisempänä,kassivaihdossa saamani kesäkassi. Suuret kiitokset Eekkulle,enempää en sinusta tiedä... :)


Tällainen nätti,kuviovirkattu ruskea kassi pääsee nyt kesäkäyttöön täällä Espoon suunnalla :)

Nyt voi sitten jatkaa kesäloman viettoa,kun juhlista on selvitty :)

Mukavaa alkanutta viikkoa käsityöystävilleni!

14 kommenttia:

  1. Hieno kakku :).

    Joskus tekee ihan vahingossa hyviä innovaatioita, kuten tuo rättikin :D.

    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen kakku ja näppärän oloinen pölyrätti :)

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis kakku, olet ihan taitava kakuntekijä(kin). Pitääpä kokeilla Miamia liinaan.

    VastaaPoista
  4. Tuli hyvä kakku ... täällä sama homma edessä heinäkuun puolessa välissä.

    VastaaPoista
  5. Pölyrätistä tuli hieno, kyllä sillä kelpaa siivoilla... :)

    VastaaPoista
  6. Enää viisi! En ajatellut, että niin vähän. Mitähän sitä aloittaisi?

    VastaaPoista
  7. Minusta kakku näyttää ihanalta ja tyttömäiseltä. Kakun kostustus on muuten harmillisien vaikeaa ja onnistuu vain silloin tällöin, ainakin multa.

    VastaaPoista
  8. ai kuinka hieno tuo kakku on, ja varmasti myös maistuva ;)
    mukavan kassin olet vaihdossa saanut :D

    VastaaPoista
  9. Suloinen kakku, ha herkullinenkin varmaan. Tyylikäs tuo ruskea kuviovirkattu kesäkassi. Kyllä se vaaleanpunainen pölyrätti värinsä ja virkkaustyönsä ansiosta on minusta ihan pyhäpölyrätti. Hyvää loman jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  10. Hienon kakun olet tehnyt. Tosi söpö. Hyvän oloinen pölyrätti pintaan jää varmasti pölyt kiinni. Kivaa vikkoa sinulle:)!

    VastaaPoista
  11. Hienon kakun olit tehnyt, ja hyvä idea tuo salomoninsolmuista tehty pölyrätti :)

    VastaaPoista
  12. Kaunis kakku. Ja hyvä idea tuo rätti.

    VastaaPoista
  13. Täällähän on valmistunut kaikkea ihanaa. Upea tuo kassi ja kakku. Minun kesäkuu on ollut niin kiireinen, että en ole edes koneella ehtinyt kuin pistäytyä

    VastaaPoista